milano88 kullanıcısının son içeriği

1. milano88

Rehber Redmi Note 10S Bootloader Kilit Açma (MTK) Yeni

Aynı hatayı bende alıyorum. Ne yaptıysam bir türlü açamadım kilidi. Redmi Note 10S (secret). Rosemary/Secret fark ediyor her halde. Bir de windows 7'de deneyeceğim bakalım. Olmadı 1 hafta beklerim artık. EDIT: Windows 8 kurup ondan denedim oldu. Fakat sorun sistemde değil benim telefonun şarj...
  2. milano88

Rehber Redmi Note 8 UNBRİCK (Yetkili Hesap Olmadan)

Merhaba, genellikle E8000 adlı yapıştırıcıyı kullanıyorlar, ama önerim yapıştırıcı kullanmayın çünkü yarın bir gün yine sökmeye kalkarsanız arka kapağı kırabilirsiniz. Ben internetten kaliteli bir çift taraflı bant alıp yapıştırmıştım tavsiye üzerine ve çok iyi oldu. Bu linkte ki videoyu...
  3. milano88

Soru Mi a2 Lite Güncelleme Ne Zaman Gelecek?

Bana kalırsa MIUI kurun diyeceğim, ama android 10 istiyorsanız Pixel Experience kurun çok stabil.
  4. milano88

Rom [Mi A2 Lite] Port Xiaomi Eu Miui 11 Stabil Rom 11.0.4

Evet çok stabil rahatlıkla kurabilirsiniz. 1 aydır yoğun kullanıyorum ben, pil de çok iyi durumda 3 gün rahat çıkarabiliyorum.
  5. milano88

Rom Mi A2 Lite Global Kararlı (Ocak) V10.0.18.0.PDLMIXM indirme bağlantıları

V10.0.18.0 yayınlandı hocam konuya dahil edebilirsiniz. Resmi İndirme Bağlantısı
  6. milano88

Rom Mi A2 Lite Global Kararlı (Aralık) V10.0.17.0.PDLMIXM indirme bağlantıları

V10.0.17.0.PDLMIXM , V10.0.16.0.PDLMIXM bunların fastboot romları yayınlandı hocam, konuya dahil etmenizde fayda. Detaylı bilgi ve indirme bağlantıları için; Recopilación de todas las ROMs Oficiales para el Xiaomi Mi A2 Lite - Mi A2 Lite - Mi Community - Xiaomi
  7. milano88

Yardım A2 Lite Unutulan PIN kodu ve Bootloader Kilidi

İlk başlarda herkesin başına gelebilir, zamanında benimde başıma geldi, üzülmeyin. Hata yapmadan tecrübe kazanılmıyor. Verilerinizin gitmesine üzüldüm, ama yapacak bir şey yok. Bir daha ki sefere daha tecrübeli ve dikkatli olacağınıza eminim. Bol şans.
  8. milano88

İşe yarıyor isterseniz deneyin, defalarca yaptığım bir işlem. How to unlock bootloader without erasing data
  9. milano88

fastboot oem unlock ile bootloader kilidini açınca eğer verileriniz gitmesin istiyorsanız, fastboot oem unlock dedikten hemen sonra ses kısma tuşuna basılı tutun. Böylece cihaz sıfırlanmayacak ve fastboot moduna geri dönecektir. Ardından istediğiniz işlemi yapabilir yada fastboot reboot ile...
  10. milano88

Merhaba, aşağıda ki romların hepsi android 10, Mi A2 Lite için ve stabiller bizzat kendim test ettim. İstediğinizi deneyebilirsiniz. AOSiP DerpFest Ten Beta for Mi A2 Lite POSP v3 Q for Daisy Pixel Experience
  11. milano88

Rehber Mi A2 Lite SIM Kart sorunu çözümü

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere PIE stock rom'dan Orea'ya dönünce birçok kişi SIM kart slot değişme, zayıf sinyal vss gibi sorunlar yaşıyor, bende yaşadım. Gördüğüm üzere forumda birçok kişi de aynı sorunu yaşamış, bu yüzden bu sorunu çözmek adına bir konu açayım dedim. Umarı faydalı olur...
  12. milano88

Merhabalar, ben Pixel Experience kurdum android 10 çok stabil ve hızlı pili filanda çok iyi. İsteyen deneyebilir.
  13. milano88

Soru Stereo Hoparlör Modu

https://forum.xda-developers.com/mi-a2/themes/mod-dual-speaker-mod-mi-a2-mi-6x-28-10-t3859435 Magisk kullanıyorsanız: https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=4629986&d=1540848029 TWRP için: https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=4629988&d=1540848029
  14. milano88

Rehber A2 Lite Rootlu Gcam Kurulumu (TWRPSİZ)

Merhabalar tekrardan aslında basit işlemler fakat siz daha önce yapmadığınız için size karışık geliyor. Cihazın bootloop olması tamamen kullanıcı hatası, telefon ya da Xiaomi ile alakalı bir durum değil. Hangi cihazı kullanırsanız kullanın aynı işlemleri yapmak zorunda kalacaksınız. Size en...
Üst Alt