mikailaltn kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Mi 10T Pro Telefonum Bilgisayara Bağlanmıyor

Merhabalar iyi forumlar herkese, Mi 10t pro cihazımı pc ye bağlıyorum fakat pc de görünmüyor kesinlikle. Bilgisayara hiçbir şekilde bağlanmıyor. Sökette yada kabloda sorun yok normal şarj alıyor cihaz ve farklı kablolar da denedim. İnternette bu sorunu yaşayan başkaları da varmış ama çözümünü...
  2. M

Yardım Mİ 11T PRO TELFON BİLGİSAYARA BAĞLANMIYOR

Merhabalar iyi forumlar herkese, Mi 11t pro cihazımı pc ye bağlıyorum fakat pc de görünmüyor kesinlikle. Bilgisayara hiçbir şekilde bağlanmıyor. Sökette yada kabloda sorun yok normal şarj alıyor cihaz ve farklı kablolar da denedim. İnternette bu sorunu yaşayan başkaları da varmış ama çözümünü...
  3. M

Yardım Repair yapılan cihaz sim okumuyor

Cihaz redmi note 9t. İmei repair yapıldı fakat babamın hattını okumuyor kesinlikle. Başka hat koyduk telefona ve babamın hattınıda başka telefona koyduk sorun yaşamadık. Sorun ne olabilir.
  4. M

Çözüldü Yardımcı olur musunuz lütfen. Twrpde format data ekranında kaldım.

Twrpde format data ekranında kaldım destek lütfen. Önce wipe yaptım. System hariç diğer 3 wipeyi seçtim çünkü system yoktu. Sonra bacak yapıp romu yükledim ve sonra wipeden format data yaptım ve bu ekranda kaldı cihaz ne yapmam lazımdı 1656947780 Cihaz poco X3 pro
Üst Alt