Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar iyi forumlar herkese,
Mi 10t pro cihazımı pc ye bağlıyorum fakat pc de görünmüyor kesinlikle. Bilgisayara hiçbir şekilde bağlanmıyor. Sökette yada kabloda sorun yok normal şarj alıyor cihaz ve farklı kablolar da denedim. İnternette bu sorunu yaşayan başkaları da varmış ama çözümünü...
Merhabalar iyi forumlar herkese,
Mi 11t pro cihazımı pc ye bağlıyorum fakat pc de görünmüyor kesinlikle. Bilgisayara hiçbir şekilde bağlanmıyor. Sökette yada kabloda sorun yok normal şarj alıyor cihaz ve farklı kablolar da denedim. İnternette bu sorunu yaşayan başkaları da varmış ama çözümünü...
Cihaz redmi note 9t. İmei repair yapıldı fakat babamın hattını okumuyor kesinlikle. Başka hat koyduk telefona ve babamın hattınıda başka telefona koyduk sorun yaşamadık. Sorun ne olabilir.
Twrpde format data ekranında kaldım destek lütfen. Önce wipe yaptım. System hariç diğer 3 wipeyi seçtim çünkü system yoktu. Sonra bacak yapıp romu yükledim ve sonra wipeden format data yaptım ve bu ekranda kaldı cihaz ne yapmam lazımdı
1656947780
Cihaz poco X3 pro