Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 nisan 2018 pie yazilimi olmali. Surum dusurmeniz gerekiyor.
Bende kurmaya calistim ama cihaz coktu. Şarja takinca titriyor. Güç tuşna basinca titriyor. Başka bir şey yok. Sizin cihaz ne durumdaydi servise gonderirken? Ve servis ne dedi?
Yaren abi sanirim cihazi tuglaya cevirdim. xiaomi rom yukleme konusunda pek tecrubeli degilim.
cihaza rootsuz gcam yuklemeye calistim. yukleme 1 saatten zun surdu ve bende fisi cektim. cihaz acilmadi ve logo da kaldi. sanirim gcam i yuklerken bootloader kilidini kapatti. bayagi ugrastim...
hocam twrp de bolum baglanamadi hatasi aliyorum. yuklemeler basarisiz oluyor. hafiza kartini goruyor ama ana dizin 0 mb olarak gorunuyor ve bolum baglanamadi diyip duruyor. cozum nedir ilk defa boyle bir hata aldim.
Hocam bir saat kadar once sizin anlatiminizla 8.1 e dondum ve bootloader kilidini acik biraktim. Bu durumda gcam yuklemek icin once hangi adimi takip etmeliyim?
arkadaslar merhabalar. mi a1 cihazimi oreo ya dondurmek istedim. oem kilidini pc ile actim. site uzerinden de acmam gerekiyormus ama onu yapmadim.
dosyalari indirdim. mart surumunu yuklerken hata verdi. no such file drectory diye bir hata. bunu asamiyorum. dosyalar butun her sey desktop da...