Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihaz yurtdışıdır. IMEI repair yapılmıştır. 1 Ay kullandım, iPhone almak için satıyorum. Cihaza gözüm gibi baktım tertemizdir.
Letgo linkini aşağıya bırakıyorum.
https://letgo.onelink.me/O2PG/s30kqp3v
Merhaba. Telefonum IMEI Repair'li. Bu işlemi yapan adam telefonu ayarlardan sıfırlama açılmaz dedi. Recovery mod'da sıfırlarsan IMEI gider dedi. Benim bu telefonu sıfırlamam lazım ama IMEI'de gitmesin, brick'de olmasın. Nasıl yapacağım? Çünkü telefonu satacağım ve hiçbir bilgimin kalmasını...
Merhaba. Telefonum IMEI Repair'li. Bu işlemi yapan adam telefonu ayarlardan sıfırlama açılmaz dedi. Recovery mod'da sıfırlarsan IMEI gider dedi. Benim bu telefonu sıfırlamam lazım ama IMEI'de gitmesin, brick'de olmasın. Nasıl yapacağım? Çünkü telefonu satacağım ve hiçbir bilgimin kalmasını istemem.
İyi akşamlar. Sorunumu nasıl aratıp bulabilirim bilemedim o yüzden konu açıyorum.
Hindistan versiyonlu Redmi Note 10 Pro aldım. Rom değiştirildi ve imei atıldı. İlk MIUI Global 12.5 yüklendiğinde kamera sorunluyu sonra MIUI Global 12.0.10'a düşürüldü. Bu sürümde de bilidirimler bug'lı ve birkaç...