Mifan kullanıcısının son içeriği

1. Mifan

Yardım Selamlar arkadaşlar

Selamlar herkese.Elimde Samsung a12 cihazım var telefon hiçbir şekilde açılmıyor.(An error occured while updating the device software.Use the emergency recovery function in the smart switch PC software) hatasıyla ekranda kalıyor.İnternet baktım ve cihaz için rom yükledim odin üzerinden de...
  2. Mifan

Soru Poco F2 pro

Selam arkadaşlar.Poco f2 pro sıfır temin edebileceğim bir yer var mı acaba ?
  3. Mifan

Yardım Mi 9T 4g sorunu

Selamlar arkadaşlar.Mi 9t cihazımı uzun süredir kullanıyorum.Aldığım ilk aylarda 4g ile sorun yaşamadım ve şebeke çok güzel çekiyordu.Şuan şebeke çekmiyor,4g hiçbir şekilde olmuyor.Telefonum yurt dışı kayıtlı ve eu rom MIUI 11 sürümü yüklü.Yardımcı olabilecek var mı.Teşekkür ederim.
  4. Mifan

Soru Eu rom yüklü cihaz otamatik güncellenir mi ?

Merhabalar arkadaşlar.Mi 9t cihazıma daha öncesinde eu rom yüklemiştim,telefonum root işlemi gördüğü için otamatik güncelleme yapmıyordu global versiyonda, geçişimin en büyük sebebi buydu,benim merak ettiğim konu bu sorunu çözdüm mü ,şuan hali hazırda yüklü olan eu romu otamatik güncelleme...
  5. Mifan

Yardım TWRP ekranı açılmıyor

Selamlar arkadaşlar.Saatlerdir Mi 9t adlı cihazımı çalışır hale getiremeye çabalıyorum.Telefon şuan fasboot ekranından çıkmıyor,twrp ile eu rom yüklemesi yapacaktım.Zip dosyasını indirdim kuruluma başlayacaktım ki twrp menüsü kapandı ve açamıyorum tekrar twrp yüklemeyi denedim yine fayda...
  6. Mifan

Yardım Magisk modülleri yüklerken açılış ekranında kaldım

Selamlar dostlarım.Dün gece magisk üzerinden modül indirmek üzere birkaç denemede bulundum.Modüller yükllendikten sonra cihazı yeniden başlattım ve cihaz açılış ekranında takılıp kaldı.Güç tuşuna basınca tekrardan aynı ekrana atıyor,diğer tuşlarla açmayı denediğimde ise bu sefer fastboot...
  7. Mifan

Yardım Mi 9t android 10 güncellemesi

Öncelikle herkese selamlar dostlarım.Günlerdir kafa yorduğum bir türlü cesaret edip de kalkışamadığım bir durum var size danışmak istedim.Klon imeili Mi 9t cihaza sahibim ve telefon root işlemi gördü.Yakın zamanda telefona android 10 güncellemesi geldi ve yükseltmek istiyorum çünkü miui 11 den...
Üst Alt