midnight kullanıcısının son içeriği

1. M

Uygulama MyInsta v26 | Güncel Alternatif!! 10.05.2025

Son güncellemesini de 1 sene üstüne getirmişti, adam pek umursamıyor. En son Mayıs'da güncelleme getirdiğinde artık ilgileneceğim filan yazmıştı yine salmış belli ki.
  2. M

Mod MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)

ChatGpt strong yeşil olmadan kullanabiliyorum garip bir şekilde.
  3. M

Uygulama InstaPro v12

Karşılaştığınız sorunu daha önce yaşamadım fakat kısa bir süredir olan bir problemse geçer herhalde, çünkü beğeni atamama takip atamama gibi sorunlar duymuştum ama bir süre sonra geçiyordu.Çok uzun zamandır böyle probleminiz varsa kalıcı olabilir bilemedim.
  4. M

Uygulama InstaPro v12

Bahsettiğiniz problem Instaprime'da mı var? Demin sizin için denedim öyle bir şey olmadı, belki hesabınızla ilgili bir problemde olabilir bilemedim şimdi.
  5. M

Uygulama InstaPro v12

Yanlış hatırlamıyorsam sitesi yok hocam telegram üzerinden takip edebilirsiniz yapımcı her probleme yardımcı da oluyor. Telegram arama kısmına Instaprime yazarsanız çıkacaktır. Ayrıca ekran görüntüsü alabiliyorsunuz bu uygulamada.
  6. M

Mod MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)

Bu modüle ben de güvenmediğimden cihazı sertifikalı yaptığım gibi modülü kaldırıyorum ve ekstradan uygulamalar kısmına kurduğu uygulamayı silip, dosyalar içinde ''stop'' diye bir dosya oluşuyor onu da siliyorum.Yaptıklarım bu durumu düzeltiyor mu bilmiyorum ama aldığım önlem buydu.
  7. M

Uygulama InstaPro v12

Medya indirme eski uygulamalarda kaldı hocam şuan da var olan 3-4 instagramda'da bu özellik yok maalesef.Yukarıda bir arkadaşa da yazdığım gibi root varsa Lposed üzerinden disable flag secure uygulamasıyla en azından ekran görüntüsü alabilirsiniz.Root yok derseniz de InstaPrime öneririm onda...
  8. M

Uygulama InstaPro v12

Ayarlarda ki bildirim gitmemesini sağlıyor o kilidi kaldırmıyor. Kilidi kaldırmak için Lposed üzerinden disable flag secure yüklemeniz gerekiyor.Root yok derseniz yeni bir apk çıkmış InstaPrime diye onda denemiştim modül gerektirmeden alınıyordu.
  9. M

Uygulama InstaPro v12

MyInsta'da direkt indirme var hocam, eğer kayıt yapmak yeterli derseniz onun için ekstra modül kurmanız gerekiyor.
  10. M

Uygulama InstaPro v12

Elinize sağlık hocam, şuanlık reelslerde ki ses çevirisi hariç her şey çalışıyor,sizde de durum böyle mi ?
  11. M

Uygulama InstaPro v12

Elinize sağlık hocam, artık ben de sanırım Instapro'ya geçiş yapacağım. MyInsta sürümü eski kaldığı için özellikler yavaş yavaş kullanılmaz hale geldi, görüntülü konuşma çalışmamaya başladı şimdi. Bu uygulamaya özel önerdiğiniz içe aktarma json dosyası var mı ?
  12. M

Uygulama MyInsta v26 | Güncel Alternatif!! 10.05.2025

Uygulama - InstaPro v12 bu işinizi görür hocam
  13. M

Uygulama InstaPro v12

Uygulama apksı atmadım, diğer arkadaş config dosyası istedi ona attım. MyInsta'yı indirmek istiyorsanız google üzerinde kendi sitesi var veya telegram üzerinden de indirebilirsiniz.
  14. M

Uygulama InstaPro v12

Zip dosyası haline getirmeden atamadım hocam direkt içinden çıkarıp içe aktarırsınız. 1751902562 MyInsta'dan bahsediyorsanız tüm özellikler var hocam uygulamada.
  15. M

Uygulama InstaPro v12

Hocam 3-4 tane config dosyasını birleştirip kendimin de bir şeyler kattığım var.Olabildiğince orijinal Instagram görünüşünü bozmadığım bir config var dilerseniz atabilirim, fotoğraf video kaliteleri filan her şey arttırılmış.
Üst Alt