midnight kullanıcısının son içeriği

1. M

Mod MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)

ChatGpt strong yeşil olmadan kullanabiliyorum garip bir şekilde.
  2. M

Bu modüle ben de güvenmediğimden cihazı sertifikalı yaptığım gibi modülü kaldırıyorum ve ekstradan uygulamalar kısmına kurduğu uygulamayı silip, dosyalar içinde ''stop'' diye bir dosya oluşuyor onu da siliyorum.Yaptıklarım bu durumu düzeltiyor mu bilmiyorum ama aldığım önlem buydu.
  3. M

Hocam cihazıma bugün format atacağım, şuan bu işlemler işe yarıyor mu ? ona göre formatlayacağım maksat wp problemi yaşamiyim.
  4. M

Yok ki buraya yazıyorum.
  5. M

Hocam Play integrity fix indiremiyorum github'da ki sayfa kapanmış olarak gözüküyor. Dosya elinde olan varsa atabilir mi ?
  6. M

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlusMod) - 11.01.2025

Daha önceden lposed yükleyip sildiğiniz olduysa bu tarz bildirim olmama hatası verebiliyor.O tür hatalarda format gerekiyor maalesef. Lposed üzerinden Waenhancer'ı tiklemediğiniz sürece çalışmayacaktır.
  7. M

İlker hocam waenhancer uygulamasını virustotal'de tarattım ve ''APK:CRepMalware [PUP]'' uyarısı çıktı.Sıkıntılı bir durum mudur, bir bilginiz var mı ?
  8. M

Hocam modlu WP yerine module olarak artık Waenhancer kullanılıyor, illa modlu wp istiyorum derseniz lposed üzerinden bootloader spoofer tarzı module kurmanız gerekiyor diye hatırlıyorum. 1738955627 Hocam apkmirror üzerinden eski sürüm WP kurup hallediyordum ben.
  9. M

Hocam uygulamaya neredeyse 3 haftadır güncelleme gelmedi , eski Whatsapp sürümüne dönün ya da uygulamaya yeni güncelleme gelmesini bekleyin.
  10. M

Bildirimin kalmasını istemiyorsanız Lposed'in ayarlar kısmında ana ekrana uygulamayı ekle gibi bir seçenek olmalı onu yaparsanız bildirimler kısmını kapatabiliyorsunuz.
  11. M

Magisk üzerinden zygisk'i açıp lposedi modül olarak kurduysanız daha sonra Lposed üzerinden modüller kısmına gidip waenhancer'i tiklemeniz gerekiyor. Tüm bunlara rağmen aktif olmuyor diyorsanız muhtemelen ''Lposed mod'' uygulamasını kurmuşsunuzdur.
  12. M

Hocam 1.9.2 ve 1.9.3 yüklüyken google güvenlik güncellemesi yapılmıyor eğer yapılırsa lposed işlevsiz oluyor.Bu bahsettiğiniz sürümde öyle bir problem var mı ?
  13. M

Sevgilisi başının etini yediği için ara verdiğini açıklamıştı :D ama devam ediyor
  14. M

Yardım Dokunmatik problemi

Cihazımda 1.5 aydır dokunmatik problemi var, şöyle ki telefonu kilitlediğim zaman dokunmatik gidiyor hiçbir şekilde çalışmıyor fakat görüntü de problem yok bildirimler gözüküyor,ses açıp kapama simgeleri gözüküyor. Dokunmatiğin yeniden çalışması için power tuşuna basılı tutarak cihazı kapatıp...
  15. M

Soru Ext4,f2fs ?

K20 pro cihazımda şuan da Voltage Os android 13 romundayım. Forumda çok olmasa da olan konuları araştırdım ve bir sonuç bulamadım. Cihazımı ext4 mü yapmalıyım, f2fs mi ? Yabancı forumlarda cihazımla ilgili bir konuda bulamadım, fakat farklı telefonlar için sonuçları okuduğumda ext4'ün okuma...
Üst Alt