midnight kullanıcısının son içeriği

1. M

Uygulama InstaPro v12

Ayarlarda ki bildirim gitmemesini sağlıyor o kilidi kaldırmıyor. Kilidi kaldırmak için Lposed üzerinden disable flag secure yüklemeniz gerekiyor.Root yok derseniz yeni bir apk çıkmış InstaPrime diye onda denemiştim modül gerektirmeden alınıyordu.
  2. M

Uygulama InstaPro v12

MyInsta'da direkt indirme var hocam, eğer kayıt yapmak yeterli derseniz onun için ekstra modül kurmanız gerekiyor.
  3. M

Uygulama InstaPro v12

Elinize sağlık hocam, şuanlık reelslerde ki ses çevirisi hariç her şey çalışıyor,sizde de durum böyle mi ?
  4. M

Uygulama InstaPro v12

Elinize sağlık hocam, artık ben de sanırım Instapro'ya geçiş yapacağım. MyInsta sürümü eski kaldığı için özellikler yavaş yavaş kullanılmaz hale geldi, görüntülü konuşma çalışmamaya başladı şimdi. Bu uygulamaya özel önerdiğiniz içe aktarma json dosyası var mı ?
  5. M

Uygulama MyInsta v26 | Güncel Alternatif!! 10.05.2025

Uygulama - InstaPro v12 bu işinizi görür hocam
  6. M

Uygulama InstaPro v12

Uygulama apksı atmadım, diğer arkadaş config dosyası istedi ona attım. MyInsta'yı indirmek istiyorsanız google üzerinde kendi sitesi var veya telegram üzerinden de indirebilirsiniz.
  7. M

Uygulama InstaPro v12

Zip dosyası haline getirmeden atamadım hocam direkt içinden çıkarıp içe aktarırsınız. 1751902562 MyInsta'dan bahsediyorsanız tüm özellikler var hocam uygulamada.
  8. M

Uygulama InstaPro v12

Hocam 3-4 tane config dosyasını birleştirip kendimin de bir şeyler kattığım var.Olabildiğince orijinal Instagram görünüşünü bozmadığım bir config var dilerseniz atabilirim, fotoğraf video kaliteleri filan her şey arttırılmış.
  9. M

Uygulama InstaPro v12

Hocam MyInsta öneririm şuanda en iyi o gibi. Sitesi de var ve telegram grubunda da gayet ilgileniliyor. Güzel bir config dosyasıyla ekstra özellikleri de açabilirsiniz.Instagram sürümü olarak Instaflow 367, MyInsta 364'de birbirlerine yakınlar. En güncel olarak kullanmak isterseniz normal...
  10. M

Uygulama InstaPro v12

Hocam o apk için fazla şikayet vardı, virustotal'de malware uyarısı da veriyordu bilginize.
  11. M

Uygulama InstaPro v12

O sadece MyInsta uygulamasında oluyordu hocam
  12. M

Mod MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)

Hocam cihazıma bugün format atacağım, şuan bu işlemler işe yarıyor mu ? ona göre formatlayacağım maksat wp problemi yaşamiyim.
  13. M

Yok ki buraya yazıyorum.
  14. M

Hocam Play integrity fix indiremiyorum github'da ki sayfa kapanmış olarak gözüküyor. Dosya elinde olan varsa atabilir mi ?
  15. M

Yardım Magisk Root nasıl gizlenir?

Magisk üzerinden reddetme listesinde tikleyerek hallediyorum, böyle yaparsanız hallolması lazım.
Üst Alt