Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ayarlarda ki bildirim gitmemesini sağlıyor o kilidi kaldırmıyor. Kilidi kaldırmak için Lposed üzerinden disable flag secure yüklemeniz gerekiyor.Root yok derseniz yeni bir apk çıkmış InstaPrime diye onda denemiştim modül gerektirmeden alınıyordu.
Elinize sağlık hocam, artık ben de sanırım Instapro'ya geçiş yapacağım. MyInsta sürümü eski kaldığı için özellikler yavaş yavaş kullanılmaz hale geldi, görüntülü konuşma çalışmamaya başladı şimdi. Bu uygulamaya özel önerdiğiniz içe aktarma json dosyası var mı ?
Uygulama apksı atmadım, diğer arkadaş config dosyası istedi ona attım. MyInsta'yı indirmek istiyorsanız google üzerinde kendi sitesi var veya telegram üzerinden de indirebilirsiniz.
Zip dosyası haline getirmeden atamadım hocam direkt içinden çıkarıp içe aktarırsınız.
1751902562
MyInsta'dan bahsediyorsanız tüm özellikler var hocam uygulamada.
Hocam 3-4 tane config dosyasını birleştirip kendimin de bir şeyler kattığım var.Olabildiğince orijinal Instagram görünüşünü bozmadığım bir config var dilerseniz atabilirim, fotoğraf video kaliteleri filan her şey arttırılmış.
Hocam MyInsta öneririm şuanda en iyi o gibi. Sitesi de var ve telegram grubunda da gayet ilgileniliyor. Güzel bir config dosyasıyla ekstra özellikleri de açabilirsiniz.Instagram sürümü olarak Instaflow 367, MyInsta 364'de birbirlerine yakınlar. En güncel olarak kullanmak isterseniz normal...