midnight kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Dokunmatik problemi

Cihazımda 1.5 aydır dokunmatik problemi var, şöyle ki telefonu kilitlediğim zaman dokunmatik gidiyor hiçbir şekilde çalışmıyor fakat görüntü de problem yok bildirimler gözüküyor,ses açıp kapama simgeleri gözüküyor. Dokunmatiğin yeniden çalışması için power tuşuna basılı tutarak cihazı kapatıp...
  2. M

Soru Ext4,f2fs ?

K20 pro cihazımda şuan da Voltage Os android 13 romundayım. Forumda çok olmasa da olan konuları araştırdım ve bir sonuç bulamadım. Cihazımı ext4 mü yapmalıyım, f2fs mi ? Yabancı forumlarda cihazımla ilgili bir konuda bulamadım, fakat farklı telefonlar için sonuçları okuduğumda ext4'ün okuma...
  3. M

Yardım Airpods tuş atama

Iphone'a gerek duymadan herhangi bir programla kulaklıklara tuş atamak istiyorum önerebileceğiniz uygulama var mıdır ? (2.nesil airpods)
  4. M

Yardım K20 pro bildirim sorunu

Şu anda octavios 3.2 a12 sürümünü kullanmaktayım, garip bir bildirim sorunu yaşıyorum.Şöyle ki bildirimler normal bir şekilde geliyor fakat ekrana pop-up şeklinde düşmüyor yani üst paneli aşağı indirdiğimde bildirimleri görebiliyorum.İzlediğim videolarda bildirimler pop-up şeklinde düşüyordu...
  5. M

Çözüldü A-gps ayarı

Google haritalarda ki zaman çizelgesini uzun zamandır kullanıyorum. Gittiğim yerleri mekanları kaydediyor fakat bazen bulunduğum mekanı değilde etrafındaki mekanda bulunduğumu gösteriyor. Sormak istediğim şu,çin tabanlı romlarda a-gps özelliği bulunuyor, bu özelliği kullanırsam bu sorun çözülür...
  6. M

Soru Google fotoğraflar hakkında

Pixel experience romundayken farkettiğim google fotoğraflarda güvenli klasör diye özellik gelmiş. Şuan oneos romundayım ve bu özellik yok sanırım bu pixel cihazlara özel. Demin magisk üzerinden google fotoğrafları pixel olarak ayarladım fakat özellik gelmedi. Sormak istediğim şu, cihazı komple...
  7. M

Soru Haritalar zaman çizelgesi hakkında

Google haritalar da zaman çizelgesini kullanıyorum, gittiğim yerler ve çektiğim fotoğraflar zaman çizelgesine kaydoluyor. Sormak istediğim şu, gittiğim yerler veya çektiğim fotoğraflar benim dışımda başka birinde gözükme gibi bir durum var mıdır? Konu hakkında bilgi sahibi olan hocalarım...
  8. M

Yardım Android sürümünüzle uyumlu değil

1,1 buçuk sene öncesine kadar oynadığım ''Hero fighter X'' isimli oyun playstoredan kaldırılmış, apk olarak indirip kurdum fakat oyuna girerken android sürümünüzle uyumlu değil sorun olabilir vs. yazıyor ve oyuna girmeden kapanıyor. Bu sorunu çözme yöntemi var mıdır ? Şuan a11 deyim fakat...
  9. M

Soru Mi 9t pro super eis

Aosp romlara anx camera kurduğumuz zaman super eis (super steady) modu oluyor , bu özelliği MIUI romlarında kullanabilmek mümkün mü? Stock kamera olması şart değil önerilere açığım.
  10. M

Yardım Google mesajlar sorunu

Google mesajlarda ki ''sohbet özellikleri'' kısmını 2 gün öncesine kadar kullanıyordum fakat rom değişikliğinden sonra hiçbir şekilde aktif edemiyorum.İlk kez böyle sorun yaşıyorum ne bliss romda ne global romda çalışmadı. Ne yapabilirim tavsiyeniz var mı?
  11. M

Yardım Snapchat hakkında

Cihazda root varken snapchat kullanamıyorum,giriş yapıldıktan bir süre sonra üyelikten atıyor ve daha giriş yapılmıyor format atana kadar. Cihazda root varken snapchat kullanan arkadaşlar var mıdır, bu sorunu nasıl çözebilirim? (Ekstra sıkıntı çıkarıcak modül filan kullanmıyorum)
  12. M

Soru Poco f2 pro mu,mi 10t mi ?

Daha önceden böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum benzer konularda çıkmadı,eğer varsa kusura bakmayın.Abime bu iki telefondan birini alacağız fakat ikisininde birbirinden önde özellikleri var oyüzden kararsız kaldık.Bu iki telefondan birini kullananlar yorum yaparsa önerilerinize açığım.Herhangi...
  13. M

Yardım Kilit açma kapama sesi

Elinde orijinal xiaomi kilit açma,kapama sesi veya masik son sürümlerde kullanılan açma kapama sesi olan var mıdır? Cihazı rootlu olan bir arkadaş ogg dosyalarını atarsa memnun olurum.
  14. M

Soru Custom romlara özel özellikler

Custom romlarda bulunan bir çok özelliği globale uyarladım, fakat benim açımdan hoş görünen 1-2 özellik eksik kaldı ve belki çözümü vardır diye danışayım dedim.Custom romlarda ki kontrol merkezinde 'Adımlar,Mobil veri kullanımı' özelliklerini bir şekilde globale uyarlayabilir miyiz ? Birde...
  15. M

Soru Orijinal uygulama simgeleri

Uygulama simgelerinin orijinal gözüktüğü tema veya simge paketi var mı bildiğiniz? Demek istediğim mesela pixel experiencede ki simge şekillerinde normal temada olduğu gibi beyaz çerçeveler pek yok,yüklü gelen limitless temasında da orijinal simgeler var fakat bazı uygulamalar eski güncellemede...
Üst Alt