micro77 kullanıcısının son içeriği

1. M

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

Level ile alakası yok , "LV4 profil " olduğum halde hala açılmadı...
  2. M

Soru Poco F7 ye Hyperos kaç geldi

Beta test kullanıcıları tarafından aşırı ısınma , hızlı pil tükenmesi ve performans sorunları yaşandığı söylenmiş... Ben de "beta test" kullanıcısıyım , güncelleme yaptım , pek de sorun yaşamadım... Ne kadar "bloatware" varsa hemen hepsini silmiştim... Aklıma "bloatware'nin" dozunu...
  3. M

Soru Poco F7 ye Hyperos kaç geldi

Bugün global sürümüne yeni sürüm geldi Hyperos 3.0 "OS3.0.3.0.WOLMIXM"
  4. M

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

Bende de benzer sorun oluştu , script kullanınca " iki defa" 10 gün sonraya attı/bloke yaptı... Normal yol da çalışmıyor, izin alınamıyor...
  5. M

Yardım HyperOS 2.0 bootlader açmak İM-KAN-SIZ

https://xiaomiui.net/how-unlock-bootloader-xiaomi-hyperos-53493/
  6. M

Rom 15.02.2023 Promeo MIUI 13.0.5 Rom

Herkesin bildiği gibi MIUI arayüzü ve uygulamaları sistemi son derecede zorluyor. MIUI arayüzünde donmalar , kasmalar vs. bir sürü problem ile karşılaşılıyor. Bu yüzden kullanıcılar istemeden de olsa telefondan en iyi perfonmans alabilmek için çeşitli sürümler denemeye başlıyor... Ben de...
  7. M

Çözüldü 4pda.ru üyeliği olan biri lazım

4pda'dan dosya ihtiyacı olan olursa özelden ulaşın yardımcı olmaya çalışırım...Yes~~
  8. M

Yardım redmi note 7 Telefon sürekli kendini resetliyor veya redmi yazısında kalıyor açılmıyor

twrp den EU rom yuklemeniz gerekiyor... öncesinde wipe ve format data yapmanizda yararlı olur. Eu rom kurulumundan sonra istediğiniz root vs. yapmaniz daha kolay olur. xiaomi artık bazı modellerde global rom ile twrp yada root kurulumlarinda artık sorun oluyor...
  9. M

Rehber [UNOFFICAL]Mi Band 4 Global Türkçe Güncelleme(FW v1.0.7.02BETA

teşekkürler bu yöntem ile yaptım. şimdi Türkçe oldu. yanlız önemli olan birşey var; manuel güncelleme sırasında mi band uygulaması mutlaka kapalı/çalışmıyor olmalı yada tamamen kaldırmalı. yoksa tekrar eski ingilizce yazılıma dönüyor... güncelleme ; mi fit uygulamasına girdiğimizde tekrar eskiye...
  10. M

malesef bu sadece global için gecerli olmalı.
  11. M

mi hesabı ile giriş yapıp , mi band ile eşleştirdim. google play den update geldi ,yaptım . aynı şekilde güncelleme yapmadı :/ ilk yüklenen modlu apk'yı beklemedeyim...
  12. M

yine de çabanız için teşekkürler . beklemedeyiz :)
  13. M

apk dosyasını mediafire , googledrive yada mega.nz gibi bir yere upload edip oradan link paylaşmanız mümkün değil mi ?
  14. M

Soru Çin'den Mi Band 4 Almak

aynen katılıyorum... NFC uygulamasını kullanabılmek ıcın çinden alınmış Mı hesabı olmalı dıye hatırlıyorum... globali burada indirimde ; https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi-band-4-akilli-bileklik-global-versiyon-474840350
Üst Alt