micool kullanıcısının son içeriği

1. M

İnceleme BLOKADA Reklam Engelleyici[ROOTSUZ][APK]

VPN Lokal VPN ve bütün ağ trafiğiniz encrypted yani şifreli olarak kalıyor. Bütün filtreleme prosesleri cihazınızın içinde kalıyor, veriyi monitörize etme gibi bir durumu yok. Esas root işlemini tartışmamız gerekiyor, bu çok daha tehlikeli. Bazı cihazlarda TWRP flaşlanırken cihazın encrypted...
  2. M

Adguard güzel bir uygulama genel merkez Rusya bu yüzden pek güvenemiyorum.Premium versiyonu ücretli ama crack olarak Google'da bulursunuz bu da ne derece güvenilir onu bilemem. Blokada rootlu telefonlarda adblocker olarak işlem gören Adaway uygulamasının yer aldığı F-Droid havuz platformundaki...
  3. M

Kaspersky dahil en önemli security ve antivirus uygulamaları ile cihazı taratabilirsiniz herhangi bir şekilde potansiyel zararlı yazılım olmadığını göreceksiniz. Esas bunu kullanmadığınızda bütün yaptığınız kişisel aramalarınıza uygun olarak reklam veren ücretsiz uygulamalarınızın arayüzünde...
  4. M

En iyi VPN/DNS tabanlı reklam bloklama uygulaması Google zaten reklamlardan para kazanan büyük bir şirket tabii ki böyle bir uygulamanın Play Store'da yer almasını istemez. Açık kaynak kodlu ücretsiz bir uygulama. Veri planlarınızdan tasarruf ederek cihazınızı hızlandırıyor ayrıca gizliliğinizi...
  5. M

Yardım Redmi Note 4X 4G Phablet Gearbest

Gearbest sitesinden dün itibarıyla bir email aldım.Redmi Note 4X Snapdragon 625 işlemcili 4 GB Ram ve 64 GB Dahili Depolama, OTA ve Çoklu Dili destekleyen, Dünya geneli kullanım için bootloader kilidi açılmış özellikleri ile birlikte 6 gün içinde 145 dolar fiyat satışının sona ereceğini...
  6. M

Alış Mi Max en uygun nereden/kimden alınır?

Daha önce baktım ama Mi Max 2 satış fiyatına rastlamadım
  7. M

Alış Mi Max en uygun nereden/kimden alınır?

Fiyatı hiç fena değil Delta Servis garantili: Xiaomi Mi Max 2 128gb 4gb Ram Cep Telefonu GittiGidiyor'da 294032435
  8. M

Haber Xiaomi Mi5X Official görselleri yayınlandı

Skorpi Mi Max2'yi herkese önerdin fiyatlar tavan yaptı..haha--haha--
  9. M

Zannetmiyorum Skorpi kasanın ortalama kalınlığı esas alınarak bu değerler verilir.7 mm kalınlığında ya da altında bir cihaz üretilirse Xiaomi satış rekorları kırar, cepte kırılma ya da bükülme riskine rağmen.Şu anda en gözde cihaz Mi6 bile 7.5 mm.Geçen eylülde piyasaya sürülen iphone 7 ise 7.1...
  10. M

8.5 mm kalınlık dezavantaj neredeyse 1 cm gibi görünecek bu cihazın zarif tasarımını olumsuz yönde etkileyecektir.
  11. M

Haber MIUI 9 Resmi Tema'sının Önizlemesi

Bence tasarım güzel olmuş,miui'nin sürekli yuvarlak kare şeklindeki simgeleri uygulama alanlarında çok geometrik ve simetrik bir görüntü ortaya çıkarıyordu, bu şekilde kare içine sıkışmış olan uygulama simgesinin kendine özgün ruhu ortaya çıkmış ve kullanıcıya bu simgenin ne işe yaradığını...
  12. M

Yardım Xiaomi delta garantili almak ile almamak?

İthalatçı ya da Delta Garantisi olan cihazlarla burada satılan cihazlar arasında hatırı sayılır bir fiyat farkı varsa,ticaretle uğraşmıyorsanız ve cep telefonu faturasını masraftan gösterme gibi derdiniz yoksa buradaki arkadaşlardan cihazı satın almak daha mantıklı,yaklaşık 1 sene garanti...
  13. M

Haber Xiaomi Mi7 Futuristik Tasarımı

Essential biraz daha geometrik ama neticede her tasarımcı mevcut konseptlerin bir bölümünden mutlaka etkileniyor neticede bunu yapan bağımsız,gönlündekini dile getiren bir tasarımcı, Xiaomi firması değil. HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. M

Umarım o kaliteyi yakalarlar,çerçevesiz ekrana parmak izi ve iris tarayıcı modüllerini oturtmak çok zordur.Apple iphone8 için hala uğraşıyor,başarmalarını dilerim,eğer biraz daha ince kasa kalınlığında bir telefon ortaya çıkarsa satış rakamlarını hayal edemiyorum.
  15. M

2018'de çıkması düşünülen ve Xiaomi firmasının amiral gemi modellerinin başında gelecek olan Mi7'nin bir tasarımcının gözünden hayal edilerek düzenlenmiş Snapdragon 845 işlemci ve çerçevesiz ekran modülünden oluşan videosu, umarım beğenirsiniz.
Üst Alt