Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar benim telefonum evo garantili ancak gittigidiyor sitesi üzerinden satın aldım. Gittigidiyor'dan alıp da iade eden varsa nasıl bir yol izledi acaba? Bilgilendirebilirse çok sevinirim.
Wipe kısmından format data seçeneğini seçin ve yes yazarak onaylayın. Yalnız telefonunuzdaki tüm veriler sıfırlanır. Önemli dosyalarınız varsa öncelikle yedek alın.
Arkadaşlar normal rom yükler gibi tüm wipe ve format işlemlerini yapıyorum ancak telefon yükleme ekranında kalıyor. Sebebi ne olabilir? 3 kez rom dosyasını indirdim sonuç yine değişmedi. İstemediğim uygulamaları kaldırma aşaması başlıyor ve orada aşırı uzun süre bekliyor bir süre sonra tepki...
Hocam xiaomi.eu beta rom kurdum ancak gözle görülür şekilde kasma ve yavaşlık oldu. Bu nedenle tekrar pixele döndüm. Globe daha önce denemedim ancak sırf Google camera çalışmaz diye korkumdan yükleyemiyorum. Siz sanırım şu anda Globe kullanıyorsunuz. Hız akıcılık vs konusunda pixel experience...
Ben de bu ara beta mı kursam diyorum. Cidden arayüz ve kullanışlılık olarak miui çok daha güzel. Sadece kamera olarak pixel iyi onun dışında pixel kurmak için bir yok bence.
Firmware olmadan yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Hiçbir kez resetleme olayı olmadı. Yalnız chrome kullanırken telefon bir miktar ısınıyor gibi geldi. Tavsiyem kiwi browser kullanın. Chrome tabanlı ancak çok akıcı ve reklam engelleyici özelliği de var.
Pixel hocam. İkisini de uzun süre kullandım. Syberia da sorunsuz diyebilirim. Ancak özellikle gcam stabilitesi açısından pixel çok daha iyi. Bir de syberiada bazen ana ekran tuşu çalışmıyor. Birkaç kez üst üste basmak gerekiyor. Pixelde bunu sadece bir kez yaşadım. Pil konusunda pixel biraz daha...
Doğrudur hocam kurulum bu şekilde. Romda herhangi bir sıkıntı gözlemlemedim ben. Ama pixel experience daha güzel bir rom bence. Özellikle kamera stabilitesi açısından.