Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese esenlikler arkadaşlar, yurtdışı redmi 10 5g modeli telefonumda bir anda şebeke gitti ve gelmiyor bşraz araştırınca modem dosyası adında bir işlem yapıldığında düzeldiğini söyleyenler olmuş bu model için modem dosyasını nasıl bulucam asla bulamadım ve başka yardım çözüm önerisi olan var mıdır
Esenlikler dostlar poco f2 pro kullanıyorum merak ettiğim bişey var uygulamalaeı kapatmak için sağa sola atıyoruz bunu direkt yukarı atarak yapabiliyor muyuz böyle bir ayar var mı
Esenlikler arkadaşlar elimde bir adet poco f2 pro bir adet poco x3 NFC var bu cihazlara 12.5 geldi mi gelecek mi manuel mi oto mu olacak bilgisi olan arkadaşlar var mı konu başlığı etiketi yada başka bir şeyi yanlışsa admin arkadaşlar şimdiden kusura bakmayın daha önce yanlış açmıştım...
Merhaba arkadaşlar esenlikler eşime X3 NFC aldık gerekli güncellemeleri yapacağım şu an poco x3 NFC mıuı kaçı kullanıyor android 11 geldi mi beni mi indirmem gerek sistemde yüklenecek mi bilgisi olan arkadaşlardan destek bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Esenlikler arkadaşlar sorum çok kısa hemen söyleyeyim. Telefonum poco f2 pro, Bir resme galeriden yada bir uyhulamadan baktığımda canlı parlak fakat duvar kağıdı yaptığımda çok kararıyor sebebi ne olabilir çözümü nedir varsa bilen yardımcı olabilir mi şimdiden çok teşekkürler.
Selamlar hocam, king root tipi bir kaç denemem oldu uygulama indirerek denedim yani onlar işe yaramadı sonrasında twrp(sanırım yanlış yazdım) ı gördüm forumun YouTube sayfasında, PC yi açıp gerekli dosyaları indirmeye başladım ilk dosyayı yani minimal_adb dosysını indirdim sonrasında telefonumun...
Esenlikler sayın arkadaşlar ve adminler, biliyorum konuyla ilgili farklı başlıklar var fakat işin içinden çıkmadığı dan dolayı yeni başlık açıyorum kızmayın. 50 farklı video izledim root atamadım twrp ile atmak istedim fakat foco f2 pro dosyasını indirmek istedim ama indirmiyor download a...
Selamlar arkadaşlar poco f2 pro kullanıyorum dünden beri çoğu uygulamaya giremiyorum uygulamanın üzerine basıyorum giriyor anında geri atıyor. Uygulama sürekli durduruluyor hatası da vermiyor sorun ne olabilir nasıl çözebilirim