Micahili kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Redmi 10 5g şebeke problemi

Herkese esenlikler arkadaşlar, yurtdışı redmi 10 5g modeli telefonumda bir anda şebeke gitti ve gelmiyor bşraz araştırınca modem dosyası adında bir işlem yapıldığında düzeldiğini söyleyenler olmuş bu model için modem dosyasını nasıl bulucam asla bulamadım ve başka yardım çözüm önerisi olan var mıdır
  2. M

Yardım Yukarı kaydırma

Çok sağ ol hocam sanırım bende yok böyle bir ekrana ulaşamıyorum
  3. M

Yardım Yukarı kaydırma

Esenlikler dostlar poco f2 pro kullanıyorum merak ettiğim bişey var uygulamalaeı kapatmak için sağa sola atıyoruz bunu direkt yukarı atarak yapabiliyor muyuz böyle bir ayar var mı
  4. M

MIUI 12.5 Poco f2 pro ve X3 NFC

Teşekkürler hocam
  5. M

MIUI 12.5 Poco f2 pro ve X3 NFC

Esenlikler arkadaşlar elimde bir adet poco f2 pro bir adet poco x3 NFC var bu cihazlara 12.5 geldi mi gelecek mi manuel mi oto mu olacak bilgisi olan arkadaşlar var mı konu başlığı etiketi yada başka bir şeyi yanlışsa admin arkadaşlar şimdiden kusura bakmayın daha önce yanlış açmıştım...
  6. M

Çözüldü Poco X3 NFC MIUI Sürüm Durumu

Tamamdır hocam çok teşekkürler konu açılışı için kusura bakmayın bir sonrakinde daha dikkatli olacağım
  7. M

Çözüldü Poco X3 NFC MIUI Sürüm Durumu

Merhaba arkadaşlar esenlikler eşime X3 NFC aldık gerekli güncellemeleri yapacağım şu an poco x3 NFC mıuı kaçı kullanıyor android 11 geldi mi beni mi indirmem gerek sistemde yüklenecek mi bilgisi olan arkadaşlardan destek bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
  8. M

Çözüldü Duvar kağıdı kararması

Çok teşekkürler hocam çok uzun zamandır böyleydi bulamıyordum bir türlü halloldu
  9. M

Çözüldü Duvar kağıdı kararması

Esenlikler arkadaşlar sorum çok kısa hemen söyleyeyim. Telefonum poco f2 pro, Bir resme galeriden yada bir uyhulamadan baktığımda canlı parlak fakat duvar kağıdı yaptığımda çok kararıyor sebebi ne olabilir çözümü nedir varsa bilen yardımcı olabilir mi şimdiden çok teşekkürler.
  10. M

Yardım Root atmamamak

Hocam USB driver dosyası açılmıyor sanırım yine beceremeyeceğim
  11. M

Yardım Root atmamamak

Selamlar hocam, king root tipi bir kaç denemem oldu uygulama indirerek denedim yani onlar işe yaramadı sonrasında twrp(sanırım yanlış yazdım) ı gördüm forumun YouTube sayfasında, PC yi açıp gerekli dosyaları indirmeye başladım ilk dosyayı yani minimal_adb dosysını indirdim sonrasında telefonumun...
  12. M

Yardım Root atmamamak

Esenlikler sayın arkadaşlar ve adminler, biliyorum konuyla ilgili farklı başlıklar var fakat işin içinden çıkmadığı dan dolayı yeni başlık açıyorum kızmayın. 50 farklı video izledim root atamadım twrp ile atmak istedim fakat foco f2 pro dosyasını indirmek istedim ama indirmiyor download a...
  13. M

Yardım Sürekli uygulamadan atıyor

Çok teşekkürler hocam
  14. M

Teşekkürler hocam
  15. M

Selamlar arkadaşlar poco f2 pro kullanıyorum dünden beri çoğu uygulamaya giremiyorum uygulamanın üzerine basıyorum giriyor anında geri atıyor. Uygulama sürekli durduruluyor hatası da vermiyor sorun ne olabilir nasıl çözebilirim
Üst Alt