Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaş orange fox ile telefona android 11 güncellemesi yaptim. Daha sorna kastigi icin orange fox uzerinden format atip kurulum yaptim fakat google play den indirme yapmiyor hafiza kartina yerel hafizaya giremiyorum yardim edermisiniz
Arkadaşlar uzun zamandir eu rom stabil son sürümdeyim, fakat mesala pubg cok kısa alta alinca oyundan atıyor yada mesala baska bir uygulama alta aldigim zaman geri girince baştan başlıyor.
Bende sirf bu yuzden global rom donmeyi düşünüyorum acaba
1- redmi note 7 ici. Global rom mu eu rom ku...
Arkadaslar malum akilli saat almak istiyorum hoşuma giden birkac uygun fiyatli model oldu sevgilimle birlikde 2 tane siparis vermeyi düşünüyorum.
1- Amazfit birde lite modeli var farki ne bilmiyorum
2-amazfit bip pro
3- Haylou solar s5
Bu modeller arasında hangisini almaliyim kararsiz kaldim.
Arkadaşlar Öncelikle konuyu yanlış yere açıyorsam kusura bakmayın;
21/10/2020 tarihinde Hayalet ekran sorunu oluşan redmi note 8 telefonumu istanbul etiler genpa teknik servisine gönderdim,
normalde garanti kapsamına girmesi gereken hayalet ekran için genpa 386 tl ödeme istiyor ve yapılan...
Arkadaşlar sorun bugün başladı.
Verileri ve onbelligi silince duzeliyor fakat sonra yine ana sayfa duzeni birbirine yapismis yazılar bicimsiz bozuk sekilde oluyor sorunu yaşayan ve çözümü bilen varmi
Arkadaşlar pixel edperience 10 rom deneyimden hoşuma gitmediği için vazgeçtim fakat;
Temiz kurulum yapmama rağmen nedense WiFi simgesi mobil veriden önde gözüküyor önceden böyle değildi
Not; format data yaparak 2 kez kurulum yaptım yine aynı
Arkadaşlar konuya onemle bakarsanız sevinirim;
Öncelikle eu stabil son sürüm den orange fox ile globak kararlı android 10 sürümünü yükledim fakat telefon dokunulmuyor aşırı kasıyor telefonu kapatamıyorum bile tuşlar geç tepki veriyor acaba sorun nedir ne yapmam lazım
Arkadaşlar uzun suredir mi12 kullaniyorum en son eu stabil 12.0.1 sürümüne geçtim fakat sanki sarj bir tık da olsa hızlı gidiyor gibi.
Acaba global android 10 kullanan arkadaslar şarj vr stabil durumu nasıl yorum yaparlarsa sevinirim. Geçmeye deger mı?
Arkadaslar eu stabil son sürüm yükledim kardesimin telefona fakat memmun kalmadi simdi sorum şu
1- eu dan globale orange Fox ile gecis yapsam sorun olur mu? Örneğin suan android surumu 10 globalde android 9 kurucam.
2- sorun olmamasi icin fastboot ile mi kurayim yoksa orange fox ile mi
Arkadaşlar cumleten selamün aleykum oncelikle
Redmi note 7 Ue beta 20.3.26 beta room kurdum.
Fakat bir haftadır sorun yokken
Bugunmi tarayici uygulamasinda daha sorna whapshapda uygulama durduruldu mi ozet görüntüle hatasi aldim.
Whatshapdan resim cekmek icin kameraya girdim normal cihaz...
Arkadaşlar eu room beta son sürüm indirdim.
Orange Fox ile flaşların kurulum yaptı telefonn yeniden başladı.
Android şifresini girin ekranı geldi daha sonra orange Fox üzerinden wipe data format yaptım ve miumi 11 eu beta yükledim sizce sorun olur mu devam edeyim mi?
2 temiz kurulum için ne...
Arkadaşlar EU beta ya geçmek için uğraşıyorum fakat bir türlü olmadı.
Telefonun BL kilidi Açık oncelikle Xiaomı Mi Tool V2Aracı ile rehberdekileri yaptım ' Android şifrenizi Girin ekranında kaldım Geçemedim
Daha sonra Şu linkdeki adımı takip ettim Telefon reboot etmedi yine yükleyemedim
Redmi...
Arkadaşlar iconlari s9 ve eksik olanlarında photoshop yardımıyla tamamladım.
İlk olaram mtz dosyasını 7zip ile çıkarttım için dosyasını klasöre çıkarttım ve değiştirdim. Sorum için dosyasını eski ve mtz dosyasını tekrar nasıl dosya olarak ayarlarim.?
Arşiv olarak kaydettim uzantısı mtz yaptım...