mibunny67 kullanıcısının son içeriği

1. mibunny67

Yardım Pixel ROM kamera

Dostlar iyi geceler. Ben RNote 8 Pro kullanıyorum. Google Experience ROM var ama kamera yazılımı berbat. Fotoğraflar birkaç MB oluyor çok kötü kalitesi var. Kendi kamera uygulamasını kurmaya çalıştım ama olmuyor. Xiaomi kamerası nasıl kurabilirim?
  2. mibunny67

Rom Mi Flash ile Pixel Experience

Arkadaşlar Pazar gününü tamamen bilgisayar başında geçirdim TWRP sağolsun bir türlü arayüzüne giremedim. Neyse yüklemek istediğim rom Pixel Experience. Bunu Mi Flash ile yükleyebilir miyim? Teşekkürler.
  3. mibunny67

Yardım TWRP arayüzü açılmıyor

Arkadaşlar Redmi Note 8 Pro kullanıyorum, TWRP ile Pixel ROM yüklemeye karar verdim fakat cihaz TWRP modunda başlamıyor. fastboot boot recovery.img komutunu denedim fakat FAILED (status read failed (Too many links)) diyerek komut ekranında hata veriyor ve cihaz varsayılan olarak yeniden...
  4. mibunny67

Rom IMEI kopyalı cihaza Pixel ROM riski

Merhaba herkese iyi akşamlar dilerim. Ben bir yıldır yurtdışı Redmi Note 8 Pro kullanıyorum, donanımsal olarak memnun olsam da; yazılımsal olarak berbat halde... Birkaç kez stok rom attım fakat bu işlemi hep Mi Flash üzerinden yaptım. Şimdi aşağıda vereceğim linkteki romu yüklemeye karar verdim...
  5. mibunny67

Çözüldü Dosya yöneticisi görünmüyor

Arkadaşlar bu cihazda varsayılan olarak gelen Mi dosya yöneticisi görünmüyor. Daha önce kullanıyordum fakat bir sebepten ötürü sildim bir güzel. Sonra gizli dosyalarım aklıma geldi ve tekrar yükleyeyim dedim. Her yerden yükledim ama sadece Google Play'den açıyorum. Çünkü ana ekranda yok...
  6. mibunny67

Soru Redmi Note 10S alınır mı?

Arkadaşlar bu cihaz alınır mı? Lütfen kullanan kişilerden tavsiye bekliyorum. Note 8 Pro'dan iyi midir?
Üst Alt