mibaha kullanıcısının son içeriği

1. mibaha

Soru Yurt dışı 15T Pro alınır mı?

Bundan önce 14 Ultra kullandım bir süre. Kamera adasından gelen sesler yüzünden değiştirdim. Aynısı 15 ultrada da olur diye bakmadım bile. Artık almış bulundum. Ama bildiğiniz güvenilir bir yer varsa bir tane 17 Promax almak istiyorum.
  2. mibaha

Hayır yurt dışı, kayıtlı.
  3. mibaha

17 Promax'tan geçtim. 10 gündür kullanıyorum. Son derece memnunum. Ben de 32.500'e aldım. Tavsiye ederim.
  4. mibaha

Tema JiyanV5 MIUI / HyperOS 1-2 Uyumlu Tema

Kardeşim elinize, emeğinize sağlık. Temalarınızı çok beğeniyorum ve kullanıyorum. Hakkınızı helal edin.
  5. mibaha

Karşılaştırma 15T mi 15T pro mu?

Geçen hafta aynı ikilemi yaşadım ve burada sormuştum. Neticesinde 15T pro aldım. Öncesinde iphone 17 promax kullanıyordum. Şu ana kadar cihazdan oldukça memnun olduğumu söyleyebilirim. Ayrıca verdiğiniz fiyatlar çok uygun. Sakıncası yoksa yer yazabilirseniz ben de varsa bu fiyatlara bir tane...
  6. mibaha

Soru Ana Ekran Düzeni Izgara Boyutu

Android Sürümü: 16 BP2A.250605.031.A3 HyberOs: 3.0.11.0 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. mibaha

Yardım Mi 15T Pro Grok Sorunu

Kusura bakmayın yanlış anladım. Sürüm: 1.1.36-release.01 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. mibaha

3.0.11.0.WOSMIXM 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. mibaha

Fotoğraf canlandırma hariç tüm bölümleri çalışıyor. 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. mibaha

Telefonumu birkaç gün önce aldım. Grok uygulamasına giriş yapabiliyorum ancak promt girdiğimde işlem yapmıyor. %1'de takılı kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  11. mibaha

Soru Ana Ekran Düzeni Izgara Boyutu

Merhaba; Telefonumda ana ekran düzeni ızgara boyutu 4x6 4x7 ve 5x9 olarak görünüyor bunu değiştirmenin bir yolu yok mu? Ben 5x6 ile kullanmak istiyorum.
  12. mibaha

Soru Mi 15t mi yoksa pro mu almalıyım

Teşekkür ederim. Birkaç karşılaştırma videosu seyrettim. Sanırım 15t pro alacağım.
  13. mibaha

Yardım Oisten Gelen Ses

14 Ultra kullanıyorum. Bundan çok daha fazla ses çıkarıyor.
  14. mibaha

Soru Mi 15t mi yoksa pro mu almalıyım

Konuyu yanlış yerde açtıysam peşinen özür dilerim. Oyun oynayan biri değilim. Mi 15t ile Mi 15t pro arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz?
  15. mibaha

Satış Sıfırından Farksız Mi 13T 12GB / 256 GB

Merhaba Arkadaşlar; Telefonu bir aydır kullanıyorum. Kozmetik olarak sıfırından farksız. Siyah renk. İki adet kılıfı, kutusu ve orijinal kutu içeriğiyle birlikte vereceğim. Sadece Mİ13T Pro ile takas olur. İstanbul içi elden teslim edebilirim. Teşekkür ederim.
Üst Alt