mibaba kullanıcısının son içeriği

1. M

Rom MIUI 12.5.2 Kararlı | Android 11

Telefondan indiriyorsanız TLS Tunnel iyi işe yarıyor hocam.
  2. M

Soru Nfc sorunu

Bazı ROM'larda bazı banka uygulamaları hata veriyor. En sorunsuzu Emrespect hocamızın paylaştığı MiUI 12.5.2 ROM'u. İş Bankası'nın Maximum uygulamasının temassız ödeme özelliği her ROM' da çalışırken Akbank uygulamasınınkininki sadece bu ve global bazlı ROM'larda çalışıyor.
  3. M

Hocam çokça teşekkür ederim. Bunu yapmak için kaç bootloop atlattığımı bilemezsiniz. :D
  4. M

Detaylı anlatımınız için teşekkürler hocam, bayağı bir süredir şehir dışındayım, bilgisayar erişimim yok, eve gidince yapabilirim ancak. :D
  5. M

Buyuk heyecanla arkadasin yanitini bekliyorum. haha--
  6. M

https://forum.miuiturkiye.net/konu/miui-12-5-2-kararli-android-11.132748/page-5#post-1406886 But mesajda alintisini yaptigim arkadas. :)
  7. M

Arkadas yapabilmis ondan dolayi hocam. :D
  8. M

Hocam sırf xiaomi.eu'daki launcher apk'sını çıkarabilmek için yazılımı yükledim, apk'yı çıkarttım ama yükleyemiyorum. :D
  9. M

Hocam yükledim ama seçenek çıkmadı, diğer versiyonlar da zaten yüklenmiyor. :@
  10. M

Hocam peki Magisk 25.2 sürümü bu ROM'da sıkıntı çıkartır mı? Yeni root gizleme sistemi bu sürümle çok güzel çalışıyor. Hocam bir kere yükledim, ben de beğendim, LG G3'ten sonra ilk defa AOSP denemek istedim ama bir türlü alışamadım. :D
  11. M

Hocam konunuzda A11 ile denenmemiştir demişsiniz ama sizce sorun yaşar mıyım? Şu an bu sürüm yüklü de uyumlu recovery yüklemek çok meşaketli geliyor. :D Ayrıca ben bu ROM'u yüklediğim zaman Bluetooth, FlipBuds Pro kulaklıklarla sorunsuz çalışıyordu. Emrespect...
  12. M

Rom RiceDroid v5.0 UNOFFICIAL | Android 12L

ROM içerisinde hocam. Sizin attığınız görsellerde bildirim çubuğundaki ve saat gayet düzgün gözüküyor fakat bendekinde yaklaşık 1.5cm sağa doğru kaymış vaziyette. Haliyle bildirim geldiğinde de ikon sağ tarafa orantısız bir şekilde gelmiş gözüküyor. Var mıdır bunun için bir çözümünüz acaba?
  13. M

Hocam sormak istediğim birkaç şey var da konunuz kirlensin istemiyorum. Müsait olunca özel mesaj atar mısınız acaba? Emrespect
  14. M

Çok teşekkür ederim hocam. Peki ekran kapalıyken parmak izini kullanma seçeneği nerede acaba?
  15. M

Hocam ROM'u kurdum ama herhangi bir ekrandayken bildirim çubuğundaki saat kısmında bir arka plan mevcut. Bunu nasıl kaldırabilirim acaba? Emrespect
Üst Alt