Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bazı ROM'larda bazı banka uygulamaları hata veriyor. En sorunsuzu Emrespect hocamızın paylaştığı MiUI 12.5.2 ROM'u. İş Bankası'nın Maximum uygulamasının temassız ödeme özelliği her ROM' da çalışırken Akbank uygulamasınınkininki sadece bu ve global bazlı ROM'larda çalışıyor.
Hocam peki Magisk 25.2 sürümü bu ROM'da sıkıntı çıkartır mı? Yeni root gizleme sistemi bu sürümle çok güzel çalışıyor.
Hocam bir kere yükledim, ben de beğendim, LG G3'ten sonra ilk defa AOSP denemek istedim ama bir türlü alışamadım. :D
Hocam konunuzda A11 ile denenmemiştir demişsiniz ama sizce sorun yaşar mıyım? Şu an bu sürüm yüklü de uyumlu recovery yüklemek çok meşaketli geliyor. :D Ayrıca ben bu ROM'u yüklediğim zaman Bluetooth, FlipBuds Pro kulaklıklarla sorunsuz çalışıyordu.
Emrespect...
ROM içerisinde hocam. Sizin attığınız görsellerde bildirim çubuğundaki ve saat gayet düzgün gözüküyor fakat bendekinde yaklaşık 1.5cm sağa doğru kaymış vaziyette. Haliyle bildirim geldiğinde de ikon sağ tarafa orantısız bir şekilde gelmiş gözüküyor. Var mıdır bunun için bir çözümünüz acaba?