Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba telefonumun ekranı gitti değişim yaptıracam lakin Google hesabımı PC de açıp fotoları alsam Google hesabımdan silsem telefondan silinir mi
1674557344
+
Merhaba arkadaşlar mi a3 telefonumda son birkaç gündür kişilerden kişiyi seçip aramaya basıyorum. Sanki telefon çekmiyormuş gibi bekleyip bekleyip çağrıyı sonlandırıyor. Telefonu yeniden başlatıp yada uçak moduna alıp aktif ettikten sonra aramayı yapmak istediğimde arıyor ve görüşme...
Merhaba arkadaşlar mi A3 telefonum ara ara kendi kendine kapanıyor kendi kendine açılıyor android one yazısı geliyor sonra kapanıyor tekrar açılıyor böyle 20-30 defa yaptıktan sonra düzeliyor sebebi ne olabilir acaba
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda gün içerisinde 2-3 aramada yaşadığım bir sorun baş gösterdi başına gelen varsa yardımcı olursa sevinirim. Arama yaparken karşı taraf telefonu açınca onun sesini duymuyorum. Fakat karşı taraf beni duyuyormuş. Çağrıyı sonlandirip yeniden arıyorum karşı taraf...
Merhabalar telefonu gece şarj takıyorum. Sabah %100 olarak çıkartıp telefonu yeniden başlatıyorum. Telefon açılınca %99 kısa sürede %98 olup 95 e kadar hızlı iniyor. Ardından şarj normal gidiyor. Batarya ile ilgili sıkıntı olabilirmi bu acaba?
Merhaba arkadaşlar bilgim olmadığı için soruyorum. Mi a3 için rom kurduğumuzda güvenlik ile ilgili sıkıntı yasarmıyız banka uygulamaları vs. Birde hangi rom kurulmalıdır teşekkürler.
Merhaba başlıktada belirttiğim gibi ayarlar sistem gelişmiş sistem güncellemesi kısmına gelip güncellemeleri denetle diyorum android 10 gelmiyor. Sorun nedir acaba?