Mi8se kullanıcısı kullanıcısının son içeriği

1. M

Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Hocam bende stabil v10.3.2.0 yüklü. Ultra pil tasarrufu var mı? Varsa nasıl açabilirim? 1569767565 Konuyla pek alakası yok ama güncel konu bu olduğu için soruyorum. Önceden haftalık güncellemeler telefonda bulunan sistem güncellemesi uygulamasiyla bildirim olarak gelirdi tek tuşla indirirdim...
  2. M

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Mart-nisan aylarındaki telefona geri dönmek biraz can sıkıcı be
  3. M

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Stabil 10.3.2 yi yükledim fakat v9.5.16 dan sonra gelen bütün yenilikler gitti. Telefonu nisan ayının sonunda aldığım için eskisini bilmiyorum belki daha da eskiye döndüm. Örnek verecek olursam bildirim çubuğunda hava durumu yok. Sol üst köşede saatin yanında bildirim gelen uygulamaların simgesi...
  4. M

Whatsapp bildirim içeriğinin görünmemesi sorununun çözümü var mı ? V9.8.8 den sonra yaşıyorum bu sorunu
  5. M

Arkadaşlar v9.8.1 i yükledim. Bildirimlerin içerikleri gözükmemeye başladı. Bunun bi çözümü vardı sanırım ama aradim bulamadım bilen biri yardımcı olursa sevinirim. Ekte de gözüktüğü gibi WhatsApp tan gelen mesajın içeriği gözükmüyor
  6. M

Rom [MİUİ 10 SON SURUM] Mi 8 Xiaomi.eu MIUI 10 v9.9.3 Beta ve V10.3.6.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

v9.6.20 de ekran görüntüsü alınca kaydırma özelliği chrome'da çalışmıyor. Ama facebook, instagram gibi uygulamalarda ve telefonun kendi tarayıcısında çalışıyor. Benzer sıkıntıyı yaşayan var mı? Sebebi ne olabilir?
  7. M

Diğer Mİ 8 SE Yeni Beta şebeke problemi çözümü

Bazı cihazlarda senin dediğin yöntem işe yaramadı
  8. M

Rehber MI 8 SE v9.5.16 Modem Dosyası Yükleme Aracı - Şebeke Sorunu Çözümü [ PC / TWRP ]

Linkteki dosyayı bilgisayara indirip telefonu fastboot moduna alıp bilgisayara usb kablo ile bağlaman lazım. Sonra bilgisayardan devam ediyorsun
  9. M

Rom [MİUİ 10 SON SURUM] Mi 8 Xiaomi.eu MIUI 10 v9.9.3 Beta ve V10.3.6.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Arkadaşlar, ben telefonu sabah 7.50 da açılmasına ayarladım. Şimdi kapatmak istiyorum bunu ama bulamıyorum. v9.6.20 de nasıl yapacaz bunu. Kalktı mı bu özellik ?
  10. M

Rehber MI 8 SE v9.5.16 Modem Dosyası Yükleme Aracı - Şebeke Sorunu Çözümü [ PC / TWRP ]

Hocam ben de senin gibi takıldım şuan. Driverları nasıl yükluyoruz ? 1561220291 Bu rar dosyasini telefona indirdim. Pc ye attim. Pc de rardan çıkardım. Sonra telefonu güç ve ses açma tuşuna basarak twrp 1227 i açtım. Telefonu pc ye şarj kablosuyla bağladım. Sonra modem-yükleme.bat dosyasını...
  11. M

Rom 9.6.20 Modem Dosyası Düzenlenmiş Çalışan Rom

Yardımların için teşekkürler hocam. Uygulamaları tekrar yüklemek ayarları yapmak epeyi ugraştırır beni. Senin dedigin gibi de olmazsa telefonu eski haline de getiremem. En iyisi bu sürümde kalmak :(
  12. M

Olmadı hocam. v9.5.16 dan sonra v9.5.23ü yüklemeyi denedim yine aynı hatayı verdi
  13. M

Uygulamaların silinmesi kötü. Bütün haftalık versiyonları sırayla yüklersem yine 4 wipe yapmam gerekiyor mu ?
Üst Alt