Mi8se kullanıcısı kullanıcısının son içeriği

1. M

Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Hocam stabil dosyayı indirip güncelledikten sonra ne yapmak lazım. Ben, portre modu ve yakınlık sensöründeki problemlerden sonra güncellemeyi bırakmıştım. Kısaca anlatıp gerekli linkleri paylaşırsan sevinirim.
  2. M

Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Hocam ben de senin gibi yakınlık sensörü probleminden sonra güncelleme işini biraktim. v9.9.26 yı kullanıyorum şuan. Yeni gelen stabil sürümlerde sorunlar devam ediyor mu ? Guncelleyelim mi ne yapmak lazim?
  3. M

Sohbet Redmi Note 8 Pro - Kullanıcı Yorumları

Arkadaşlar redmi note 8 pro almak istiyorum. Istanbul bilişimde en uygun fiyata buldum. Sizin tavsiye edeceğiniz bir yer var mi ...
  4. M

Sanırım bu konunun ilk mesajında anlatılanları yapacam. Doğru mudur hocam ?
  5. M

Hocam link verebilirsen sevinirim. bilgisayara indirip mi yapacam? telefon açılmıyor çünkü :(
  6. M

Maalesef açılmıyor. yine fastboot moduna geçiyor
  7. M

Nasıl kontrol edeceğim. power tuşuna basılı tutunca fastboot gidiyor. mi yazısı geliyor sonra tekrar fastboota geçiyor
  8. M

Telefon açıldı. Ana ekran geldi ancak 1-2 sn lik. sonra fastboot moduna geçti
  9. M

Acil yardım lazım. telefonda v9.9.26 yüklüydü. v9.11.21 i indirdim. forumu okurken yeşil ekran ve konuşma esnasındaki yorumları gördüm.Daha güncel versiyon var mı diye bakarken v9.11.21 i yanlışlıkla kurdum. sonra v9.9.26 yı tekrar yükledim telefon açıldı ve fastboot moduna geçti. Kaldı orada...
  10. M

Hocam bende stabil v10.3.2.0 yüklü. Ultra pil tasarrufu var mı? Varsa nasıl açabilirim? 1569767565 Konuyla pek alakası yok ama güncel konu bu olduğu için soruyorum. Önceden haftalık güncellemeler telefonda bulunan sistem güncellemesi uygulamasiyla bildirim olarak gelirdi tek tuşla indirirdim...
  11. M

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Mart-nisan aylarındaki telefona geri dönmek biraz can sıkıcı be
  12. M

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Stabil 10.3.2 yi yükledim fakat v9.5.16 dan sonra gelen bütün yenilikler gitti. Telefonu nisan ayının sonunda aldığım için eskisini bilmiyorum belki daha da eskiye döndüm. Örnek verecek olursam bildirim çubuğunda hava durumu yok. Sol üst köşede saatin yanında bildirim gelen uygulamaların simgesi...
  13. M

Whatsapp bildirim içeriğinin görünmemesi sorununun çözümü var mı ? V9.8.8 den sonra yaşıyorum bu sorunu
Üst Alt