Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam bende stabil v10.3.2.0 yüklü. Ultra pil tasarrufu var mı? Varsa nasıl açabilirim?
1569767565
Konuyla pek alakası yok ama güncel konu bu olduğu için soruyorum. Önceden haftalık güncellemeler telefonda bulunan sistem güncellemesi uygulamasiyla bildirim olarak gelirdi tek tuşla indirirdim...
Stabil 10.3.2 yi yükledim fakat v9.5.16 dan sonra gelen bütün yenilikler gitti. Telefonu nisan ayının sonunda aldığım için eskisini bilmiyorum belki daha da eskiye döndüm. Örnek verecek olursam bildirim çubuğunda hava durumu yok. Sol üst köşede saatin yanında bildirim gelen uygulamaların simgesi...
Arkadaşlar v9.8.1 i yükledim. Bildirimlerin içerikleri gözükmemeye başladı. Bunun bi çözümü vardı sanırım ama aradim bulamadım bilen biri yardımcı olursa sevinirim.
Ekte de gözüktüğü gibi WhatsApp tan gelen mesajın içeriği gözükmüyor
v9.6.20 de ekran görüntüsü alınca kaydırma özelliği chrome'da çalışmıyor. Ama facebook, instagram gibi uygulamalarda ve telefonun kendi tarayıcısında çalışıyor. Benzer sıkıntıyı yaşayan var mı? Sebebi ne olabilir?
Arkadaşlar, ben telefonu sabah 7.50 da açılmasına ayarladım. Şimdi kapatmak istiyorum bunu ama bulamıyorum. v9.6.20 de nasıl yapacaz bunu. Kalktı mı bu özellik ?
Hocam ben de senin gibi takıldım şuan. Driverları nasıl yükluyoruz ?
1561220291
Bu rar dosyasini telefona indirdim. Pc ye attim. Pc de rardan çıkardım. Sonra telefonu güç ve ses açma tuşuna basarak twrp 1227 i açtım. Telefonu pc ye şarj kablosuyla bağladım. Sonra modem-yükleme.bat dosyasını...
Yardımların için teşekkürler hocam. Uygulamaları tekrar yüklemek ayarları yapmak epeyi ugraştırır beni. Senin dedigin gibi de olmazsa telefonu eski haline de getiremem. En iyisi bu sürümde kalmak :(