Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam stabil dosyayı indirip güncelledikten sonra ne yapmak lazım. Ben, portre modu ve yakınlık sensöründeki problemlerden sonra güncellemeyi bırakmıştım. Kısaca anlatıp gerekli linkleri paylaşırsan sevinirim.
Hocam ben de senin gibi yakınlık sensörü probleminden sonra güncelleme işini biraktim. v9.9.26 yı kullanıyorum şuan. Yeni gelen stabil sürümlerde sorunlar devam ediyor mu ? Guncelleyelim mi ne yapmak lazim?
Acil yardım lazım. telefonda v9.9.26 yüklüydü. v9.11.21 i indirdim. forumu okurken yeşil ekran ve konuşma esnasındaki yorumları gördüm.Daha güncel versiyon var mı diye bakarken v9.11.21 i yanlışlıkla kurdum. sonra v9.9.26 yı tekrar yükledim telefon açıldı ve fastboot moduna geçti. Kaldı orada...
Hocam bende stabil v10.3.2.0 yüklü. Ultra pil tasarrufu var mı? Varsa nasıl açabilirim?
1569767565
Konuyla pek alakası yok ama güncel konu bu olduğu için soruyorum. Önceden haftalık güncellemeler telefonda bulunan sistem güncellemesi uygulamasiyla bildirim olarak gelirdi tek tuşla indirirdim...
Stabil 10.3.2 yi yükledim fakat v9.5.16 dan sonra gelen bütün yenilikler gitti. Telefonu nisan ayının sonunda aldığım için eskisini bilmiyorum belki daha da eskiye döndüm. Örnek verecek olursam bildirim çubuğunda hava durumu yok. Sol üst köşede saatin yanında bildirim gelen uygulamaların simgesi...