Mi8gold kullanıcısının son içeriği

1. Mi8gold

Yardım Mi cloud sorunu

Çözüm: telefonu fabrika ayarlarına geri döndürme ve ilk kurulumda Türkiye dışında herhangi bir bölgenin honkong veya hindistan göstermeniz biraz geçte olsa (2-3 dk) içinde mi cloud'a giriş yapılıyor yedekleme alıp geri yükleyebiliyorsunuz yalnız tek sorun i.mi den baktığınız zaman cihazımı bul...
  2. Mi8gold

Yardım Mi cloud sorunu

Çözüm buldum ve sorun ortadan kalktı :)
  3. Mi8gold

Sohbet Redmi Note 8 Pro - Kullanıcı Yorumları

yurtdışı kayıtlı note 8 pro aldım mi clouda giriş yapacağım ama sürekli "cihaz güvenlik bilgileri alınıyor" diyor ve uzun bir süre sonra açılınca şifre giriyorum sifreden sonra "şifre bilgileri alınıyor " ve açılmıyor bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz ?
  4. Mi8gold

Yardım Mi cloud sorunu

Hocam bunları yaptım daha önce işe yaramadı 1581151218 Sorunu nasıl çözdünüz peki ?
  5. Mi8gold

Yardım Mi cloud sorunu

Merhaba arkadaşlar yurtdışı kayıtlı note 8 pro aldım mi clouda giriş yapacağım ama sürekli "cihaz güvenlik bilgileri alınıyor" diyor ve uzun bir süre sonra açılınca şifre giriyorum sifreden sonra "şifre bilgileri alınıyor " ve açılmıyor bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz ?
  6. Mi8gold

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Başarılı bir forum vaktim oldukça severek takip ediyorum
  7. Mi8gold

Sohbet Mi Note 10/CC9 Pro Kullanıcı Yorumları

cihazı 10 gün önce kullanmaya başladım işlemcinin 730G olduğuna bakmayın performans daha da üstün batarya çok güzel gidiyor kamera ile profesionel şekilde fotoğraflar çekebilir fiyatı en fazla 3500-4000 olmalı bu cihazın 5000-6000 fazla buna Batarya biraz ısınıyor tek sorunu şimdilik bu.
  8. Mi8gold

Sohbet Sizce ne kadar doğru ?

hocam bizde satıyoruz garanti yok 128 gb 2300 bunun ne kadar doğru oldugunu bilmiyorum açıkçası
  9. Mi8gold

İnceleme 11.0.7.0 güncellemesi geldi yükledim

Hocam mi note 10 kullanıyorum 11.0.10.0 bende
  10. Mi8gold

agit hocam nerelisiniz
  11. Mi8gold

spas
  12. Mi8gold

almışık saol