Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar yurtdışı kayıtlı note 8 pro aldım mi clouda giriş yapacağım ama sürekli "cihaz güvenlik bilgileri alınıyor" diyor ve uzun bir süre sonra açılınca şifre giriyorum sifreden sonra "şifre bilgileri alınıyor " ve açılmıyor bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz ?
Merhaba arkadaşlar bir hafta önce yurtdışından aldığım mi note 10 yukardan aşağı 3. Sıradaki yani normal ve 108 MP fotoğraf çeken kameranın dış yüzeyinde ince bir çizgi olmuş çektiğim bazı fotoğrafları incelemek için yardımcı olacak bir üstad var mı
11 güncellemesi sonrası bende de aynı şekilde kamera sesi ve WhatsApptan görüntülü arama geldiği zaman kamera açılmıyor sohbeti sonlandırıyorsun tekrar aradığın zaman yeni açılıyor 2. Sorun mi9 mi9se de ki damla çentik mi 9t'de de çıkıyor bazen şaşıyorum yakalarsam video çekerim yüklerim
Arkadaşlar merhaba kablosuz kulaklık alacam ama kararsızım hangisini tavsiye edersiniz
1- Xiaomi Airdots pro Bluetooth spor kablosuz kulaklık ıpx4 suya dayanıklı
2- Xiaomi Airdots Bluetooth 5.0 spor kablosuz kulaklık
3- Xiaomi redmi Airdots tws earbuds Bluetooth 5.0 kablosuz kulaklık
!!!
Mı 9T 11 güncellemesi sonrası bir çok değişiklikle geldi ama şimdiye kadar rastladığım tek problem WhatsApptan görüntülü arama geldiği zaman kameranın açılmaması kapatıp tekrar aradığınızda açılıyor başka her hangi bir sorunla karşılaşmarım
İthalatçı garantili alsanız bile en ufak bir sorunda sorumlu kullanıcı oluyor ve gereken ücreti masrafı yine siz karşılıyorsunuz. Genellikle pasaport kayıtlı cihazlar tercih ediliyor çünkü daha uygun ve kayıtlı ithalatçı garantilisi ise daha pahalı ve aynı :) ( Türkiye garantili yoksa pasaport...