Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çözüm: telefonu fabrika ayarlarına geri döndürme ve ilk kurulumda Türkiye dışında herhangi bir bölgenin honkong veya hindistan göstermeniz biraz geçte olsa (2-3 dk) içinde mi cloud'a giriş yapılıyor yedekleme alıp geri yükleyebiliyorsunuz yalnız tek sorun i.mi den baktığınız zaman cihazımı bul...
yurtdışı kayıtlı note 8 pro aldım mi clouda giriş yapacağım ama sürekli "cihaz güvenlik bilgileri alınıyor" diyor ve uzun bir süre sonra açılınca şifre giriyorum sifreden sonra "şifre bilgileri alınıyor " ve açılmıyor bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz ?
Merhaba arkadaşlar yurtdışı kayıtlı note 8 pro aldım mi clouda giriş yapacağım ama sürekli "cihaz güvenlik bilgileri alınıyor" diyor ve uzun bir süre sonra açılınca şifre giriyorum sifreden sonra "şifre bilgileri alınıyor " ve açılmıyor bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz ?
cihazı 10 gün önce kullanmaya başladım işlemcinin 730G olduğuna bakmayın performans daha da üstün batarya çok güzel gidiyor kamera ile profesionel şekilde fotoğraflar çekebilir fiyatı en fazla 3500-4000 olmalı bu cihazın 5000-6000 fazla buna Batarya biraz ısınıyor tek sorunu şimdilik bu.