Mi8gold kullanıcısının son içeriği

1. Mi8gold

Yardım Mi cloud sorunu

Merhaba arkadaşlar yurtdışı kayıtlı note 8 pro aldım mi clouda giriş yapacağım ama sürekli "cihaz güvenlik bilgileri alınıyor" diyor ve uzun bir süre sonra açılınca şifre giriyorum sifreden sonra "şifre bilgileri alınıyor " ve açılmıyor bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz ?
  2. Mi8gold

Yardım Mi note 10

Merhaba arkadaşlar bir hafta önce yurtdışından aldığım mi note 10 yukardan aşağı 3. Sıradaki yani normal ve 108 MP fotoğraf çeken kameranın dış yüzeyinde ince bir çizgi olmuş çektiğim bazı fotoğrafları incelemek için yardımcı olacak bir üstad var mı
  3. Mi8gold

Soru Poco F1 miui 11 den sonra ahize sesi çok kotu

Hocam demek istediğim Mİ9T 11 GUNCELLEMESİ SONRASI OLUŞAN BİR HATA
  4. Mi8gold

Soru Poco F1 miui 11 den sonra ahize sesi çok kotu

Mi9T nin ekranına mi9 kamera damla çentiği arasıra gelip gidiyor
  5. Mi8gold

Soru Mi9T Ön Kamera Motor Sesi Sizde de böyle mi?

11 güncellemesi sonrası bende de aynı şekilde kamera sesi ve WhatsApptan görüntülü arama geldiği zaman kamera açılmıyor sohbeti sonlandırıyorsun tekrar aradığın zaman yeni açılıyor 2. Sorun mi9 mi9se de ki damla çentik mi 9t'de de çıkıyor bazen şaşıyorum yakalarsam video çekerim yüklerim
  6. Mi8gold

Sohbet Sohbet köşesi

Dayı nereye yazacağımı şaştım hesabı Twitter adresimle ilişkilendirdim ama mavi yık gelmedi ?
  7. Mi8gold

Yardım Kablosuz kulaklık

İnternetten almayı düşünüyorum hemen hemen aynı fiyata denk geliyor
  8. Mi8gold

Yardım Kablosuz kulaklık

Arkadaşlar merhaba kablosuz kulaklık alacam ama kararsızım hangisini tavsiye edersiniz 1- Xiaomi Airdots pro Bluetooth spor kablosuz kulaklık ıpx4 suya dayanıklı 2- Xiaomi Airdots Bluetooth 5.0 spor kablosuz kulaklık 3- Xiaomi redmi Airdots tws earbuds Bluetooth 5.0 kablosuz kulaklık !!!
  9. Mi8gold

Yardım Mi 9 T Miui 11 Performans Durumu

Mı 9T 11 güncellemesi sonrası bir çok değişiklikle geldi ama şimdiye kadar rastladığım tek problem WhatsApptan görüntülü arama geldiği zaman kameranın açılmaması kapatıp tekrar aradığınızda açılıyor başka her hangi bir sorunla karşılaşmarım
  10. Mi8gold

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Redmi K20 kullanıyorum ama daha gelmemiş
  11. Mi8gold

İpucu Mi 9T-Mi9T Pro/Redmi K20-K20 Pro Hakkında -Sıkça Sorulan Sorular - Önemli İpuçları ve Çeşitli Rehberler

Başkan bu mi 9 T MIUI 11 güncellemesi alacak mı her hangi bir listede bulamadım
  12. Mi8gold

Diğer [Ana Konu] Mi8 Kayıt Hakkında

Kardeş iletişime geçelim seninle benim de mi 8 6-128
  13. Mi8gold

Uygulama [MI 8 GCAM] Xiaomi MI 8 Google Kamera Mod (Stabil)

Teşekkür ederim hocam sağolun
  14. Mi8gold

Uygulama [MI 8 GCAM] Xiaomi MI 8 Google Kamera Mod (Stabil)

Maalesef istediğiniz dosya mevcut değildir linke tıkladığım zaman bu geliyor baksa bir linkte yardımcı olursanız sevinirim hocam
  15. Mi8gold

Yardım Mi 8 İthalatçı Garantili Alınırmı?

İthalatçı garantili alsanız bile en ufak bir sorunda sorumlu kullanıcı oluyor ve gereken ücreti masrafı yine siz karşılıyorsunuz. Genellikle pasaport kayıtlı cihazlar tercih ediliyor çünkü daha uygun ve kayıtlı ithalatçı garantilisi ise daha pahalı ve aynı :) ( Türkiye garantili yoksa pasaport...
Üst Alt