Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba. Eşimde Redmi Note 8 var. Whatsapp üzerinden görüşme yaptığımızda ses 4-5 saniye geç geliyor ve geç gidiyor. Kendim Mi9t kullanıyorum. Aynı Wifi de aynı kişiyi arıyoruz bende sorun yok Note 8 de dediğim gibi ses geç gidip geliyor. Whatsapp uygulamasını kaldırdım tekrar...
Arkadaşlar merhaba. Tv ye telefonu yansıtmak için aldığım WECAST CHROMECAST KABLOSUZ HDMİ GÖRÜNTÜ AKTARICI RK3036 FULL HD yansıtıcı bir süre sonra arızalandı. Garantiden değiştirdim. Yenisini yolladılar. Fakat bu yeni gelen ürüne bağlanamıyorum. Wifi den cihazı görüyorum. Şifresini giriyorum...
Arkadaşlar evde çocukların dersi için fotokopi ve renkli çıktı alabileceğimiz kullanışlı bir yazıcı arıyorum. Tabi ki fiyatı çok yukarılarda olmayan makul bir yazıcı olursa çok iyi olur. Fiyat aralığı 500 civarlarında olabilir en fazla. Birde ne tip yazıcı almamı tavsiye edersiniz? Lazer mi...
Arkadaşlar bir sorum olacak. Mi9t aldım geçenlerde. İmei sonradan kayıtlı. Bootloader kildi açık. Sorum şu; benim tekrar kendime ait bir hesap açmam gerekir mi. Yarın bir gün rom root işleri için lazım olur mu bana. Bu konuya biraz yabancıyım. Yada telefon kapanıp açılmadığında bilmem gereken...
Benim tercihim Delta'dan yana olurdu. Çünkü cantara hocam delta servis konusunda diğer kullanıcılara çok yardımcı oldu. Forumda az çok takip ettiğim kadarıyla çoğuda olumlu sonuçlandı. Sırf bu sebepten çevremde Xiaomi telefon alacaklara Delta servis tavsiye ediyorum. Cantara hocama güveniyorum :)
Dün akşam aklıma takıldı bu konu ve biraz araştırma yapma gereğinde bulundum. Edindiğim bilgiye göre Dual sim standby ve Dula sim active diye 2 ye ayrılıyor. Standby telefonlarda 2 hatta telefon beklemede iken aktif fakat bir hatta çağrı geldiğinde diğer hat kapalı konuma geçiyor. Ve diğer hattı...
Hocam verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim. Peki bu Xiaomi'den başka diğer modellerde de aynı mıdır? Mesela Samsung veya Huaweı gibi?
1570462379
Hocam bilgim olmadığı için sorma gereğinde bulundum. Dediğiniz gibi belki çift hatlı telefonların hepsi bu şekildedir. Cahilliğime verin :)
Arkadaşlar bir arkadaşım benden yardım istedi. Konu hakkında bilgim olmadığı için size danışmak istedim. 2 Hattı aynı anda aktif kullanabileceği bir telefon arıyor. Böyle bir telefon var mıdır bildiğiniz?.