mi5sumut55 kullanıcısının son içeriği

1. mi5sumut55

Yardım Whatsapp ses geç gelmesi

Arkadaşlar merhaba. Eşimde Redmi Note 8 var. Whatsapp üzerinden görüşme yaptığımızda ses 4-5 saniye geç geliyor ve geç gidiyor. Kendim Mi9t kullanıyorum. Aynı Wifi de aynı kişiyi arıyoruz bende sorun yok Note 8 de dediğim gibi ses geç gidip geliyor. Whatsapp uygulamasını kaldırdım tekrar...
  2. mi5sumut55

Sohbet Ekran yansıtıcı

Arkadaşlar merhaba. Tv ye telefonu yansıtmak için aldığım WECAST CHROMECAST KABLOSUZ HDMİ GÖRÜNTÜ AKTARICI RK3036 FULL HD yansıtıcı bir süre sonra arızalandı. Garantiden değiştirdim. Yenisini yolladılar. Fakat bu yeni gelen ürüne bağlanamıyorum. Wifi den cihazı görüyorum. Şifresini giriyorum...
  3. mi5sumut55

Sohbet Evde kullanılabilecek yazıcı tavsiyesi

Arkadaşlar evde çocukların dersi için fotokopi ve renkli çıktı alabileceğimiz kullanışlı bir yazıcı arıyorum. Tabi ki fiyatı çok yukarılarda olmayan makul bir yazıcı olursa çok iyi olur. Fiyat aralığı 500 civarlarında olabilir en fazla. Birde ne tip yazıcı almamı tavsiye edersiniz? Lazer mi...
  4. mi5sumut55

Yardım Bootloader kilidi açık

Arkadaşlar bir sorum olacak. Mi9t aldım geçenlerde. İmei sonradan kayıtlı. Bootloader kildi açık. Sorum şu; benim tekrar kendime ait bir hesap açmam gerekir mi. Yarın bir gün rom root işleri için lazım olur mu bana. Bu konuya biraz yabancıyım. Yada telefon kapanıp açılmadığında bilmem gereken...
  5. mi5sumut55

Madalya Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygı ile Anıyoruz...

Özlemle, saygı ve rahmetle anıyoruz.
  6. mi5sumut55

Anket KVK mı? Delta mı? Hangi Garantiyi Tercih Edersiniz?

Allah c.c razı olsun hocam sizden. Dediğiniz gibi inşallah ihtiyaç olmaz ☺️
  7. mi5sumut55

Anket KVK mı? Delta mı? Hangi Garantiyi Tercih Edersiniz?

Benim tercihim Delta'dan yana olurdu. Çünkü cantara hocam delta servis konusunda diğer kullanıcılara çok yardımcı oldu. Forumda az çok takip ettiğim kadarıyla çoğuda olumlu sonuçlandı. Sırf bu sebepten çevremde Xiaomi telefon alacaklara Delta servis tavsiye ediyorum. Cantara hocama güveniyorum :)
  8. mi5sumut55

Madalya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun
  9. mi5sumut55

Madalya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

En çok bağlanmamız gereken bir gün de kardeşlik, saygı ve sevgi ile nice 96 yıllar. Yaşasın CUMHURİYET
  10. mi5sumut55

Sohbet 2 hattı aktif kullanabilir miyiz?

Dün akşam aklıma takıldı bu konu ve biraz araştırma yapma gereğinde bulundum. Edindiğim bilgiye göre Dual sim standby ve Dula sim active diye 2 ye ayrılıyor. Standby telefonlarda 2 hatta telefon beklemede iken aktif fakat bir hatta çağrı geldiğinde diğer hat kapalı konuma geçiyor. Ve diğer hattı...
  11. mi5sumut55

Hocam verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim. Peki bu Xiaomi'den başka diğer modellerde de aynı mıdır? Mesela Samsung veya Huaweı gibi? 1570462379 Hocam bilgim olmadığı için sorma gereğinde bulundum. Dediğiniz gibi belki çift hatlı telefonların hepsi bu şekildedir. Cahilliğime verin :)
  12. mi5sumut55

Arkadaşlar bir arkadaşım benden yardım istedi. Konu hakkında bilgim olmadığı için size danışmak istedim. 2 Hattı aynı anda aktif kullanabileceği bir telefon arıyor. Böyle bir telefon var mıdır bildiğiniz?.
  13. mi5sumut55

Stream - İptv link paylaşımı Hk

isteyen olursa özelden program linki atabilirim. ücretsiz apk program
  14. mi5sumut55

Sohbet AnTuTu Puanınız kaç?

Hocam bende şarj sorunundan muzdaribim. Bu söylemiş olduğunuz bataryanın Mi5s için olanı var mıdır? Link verme şansın var mıdır acaba?
  15. mi5sumut55

Tema Young Forever Türkçe ( MIUI 11)

Teşekkürler hocam. Hallettim sayenizde...
Üst Alt