Mi11Ultra9 kullanıcısının son içeriği

1. Mi11Ultra9

Sohbet Mi 11 Ultra kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ?

Hangi rom. Çin mi global mi. 6-7 saat ekran süresi nasıl alıyorsun hocam? Pil sağlık durumu nedir. Hangi romu kullandıysam maksimum aldığım süre 4 saat. 1746888291 Pil sağlık kaç hocam. Bende eu hyperos 2 de 3-4 saat civarı alıyorum. Siz bu süreleri nasıl alıyorsunuz?
  2. Mi11Ultra9

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

Tema ismi ne hocam. Görseldeki modlu systemui plugin mi yoksa tema mı?
  3. Mi11Ultra9

Çözüldü 14T Pro Whatsapp Bildirim Sorunu

Global romda gerçekten tuhaf. Kısıtlanmamış veri bölümünden whatsapp'ı seçin. Tam ekran bildirimlerinden de aktifleştirin. Aklıma gelenler bunlar.
  4. Mi11Ultra9

Çözüldü 14T Pro Whatsapp Bildirim Sorunu

Çin romu yüklüyse olabilir. EEA veya eu rom yükleyin.
  5. Mi11Ultra9

Soru Önerebiliceğiniz Modlu Telegram var mı ?

Bu uygulamaya nasıl güveniyorsunuz? Ağzına kadar virüs dolu. 1745072247 Bankacılık uygulamaları kullanıyorsanız, bu uygulamayı yüklemenizi tavsiye etmem.
  6. Mi11Ultra9

Soru Önerebiliceğiniz Modlu Telegram var mı ?

Nnngram kullanıyorum. Tavsiye ederim.
  7. Mi11Ultra9

Rom LiteOS v2 MIUI 12.5

Birkaç ekran görüntüsü olsa güzel olurdu.
  8. Mi11Ultra9

Rom Rom yüklerken EDL moda almak şart mı

Flash toolun modifiyeli modu özelden atabilir misiniz.
  9. Mi11Ultra9

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

Simgeler güzelmiş. Tema ismi nedir.
  10. Mi11Ultra9

Yardım Xiaomi 14 Ultra CPID server kaydı

Şu işlemleri madde madde sırayla yazacak olan yok mu? eng rom yükle, diag aç, cert oku vs vs. madde madde..
  11. Mi11Ultra9

Bu kapanma mevzusuyla korkutuyorlar şimdi de :) Samsung gibi bugün kapanır yarın açılır ne olacak..
  12. Mi11Ultra9

Katılıyorum. Bu saatten sonra uçuk kacık ücretler olmaz. Benim gözümde yapılabilecek rakam 100-200 liradır. Hadi olsun 250 lira. Öyle 300-500 fiyat çekenlere yaptırılmaz. 300-500 de diretirlerse ortak DFT almak mantıklı olur.
  13. Mi11Ultra9

Sürekli fastboot rom atan, değiştiren biri için de aynı şey söyleyebilir miyiz? IMEI uçma gibi bir durum söz konusu olur mu? 1740509274 ENGROM hazırlıyorsunuz derken, romu nasıl hazırlıyoruz? özel bir şey mi yapıyoruz rom dosyasına? yoksa bildiğimiz eng romu indirip pc de hazır bulundur...
Üst Alt