Mi&me kullanıcısının son içeriği

1. Mi&me

Çözüldü Server Kayıt Riskleri Hakkında

Hocamı 2 gündür bayağı yorduk 14t ve 14t pro sonrasıda oldu.Konuya bu denli hakim olmak böyle birşey olsa gerek.Ellerin dert görmesin hocam tekrar teşekkürler.
  2. Mi&me

Çözüldü Mi 14T IMEI repair hk.

Önerileriniz için teşekkür ediyorum.Aklın yolu bir server kayıtla yola devam.Konu kapatılabilir.
  3. Mi&me

Çözüldü Mi 14T IMEI repair hk.

Hali hazırda xiaomi 14t kullanmaktayım.Bl kilit açık aktif 5 ay daha sürem var.İmei repair için nasıl bir tercih yapmakıyım?Önceliğim cpid tek sim yada çift sim kayıt.Yada yazılım kayıt için beklemelimiyim.Siz değerli hocalarımdan tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
  4. Mi&me

Soru Mi 13t vs Mi 14t hangisini tavsiye edersiniz?

Mi 14t ye yazılım kayıt çıktı mı?
  5. Mi&me

Yardım HyperOS 2.0 bootlader açmak İM-KAN-SIZ

Tamamen şans işi diye düşünüyorum.Xiaomi bana kıyak geçti 14t nin bl kilidini 2.günde açıp tayvan roma geçenlerdenim 😀
  6. Mi&me

Yardım Bootloader yardımı

1. adım mi topluluğundan gerekli onay 2. adım kilit açma başvurusu yaparak hesap eklemek.
  7. Mi&me

Bl kilidi açmak için o tarihe kadar zamanınız var.Kilit açma başvurusu yaparak hesap eklemeniz gerek.Sonrasında mi unlock la bl kilidini açmak.
  8. Mi&me

İzni aldıktan 3 gün sonra kilidi açıp taywan roma geçtim.SS te görüldüğü gibi.
  9. Mi&me

1738761825 Erişim izni aldığınız anlamına geliyor. O tarihe attığı anlamına gelmez.
  10. Mi&me

Yardım Imei atılı telefon NFC çalışmıyor

Bu modelde imei repair sonrası nfc uçması sorunu varolduğu biliniyor.
  11. Mi&me

Satış Xiaomi Mİ 13T 12/256

Bu kadar detaylı bir açıklama telefona ait birkaç görseli hak etmiyormu hocam.Bu herkes için daha faydalı olacaktır. Kolay gelsin.
  12. Mi&me

HyperOS Xiaomi 14T (degas) - Tayvan Kararlı - HyperOS1.0.5.0.UNETWXM

Taiwan romunda miui arama ve mesajlar varmıdır?Değerli hocalarım cevaplayabilirmi?Şimdiden teşekkürler.
  13. Mi&me

HyperOS Xiaomi 14T (degas) - Endonezya Kararlı - OS1.0.5.0.UNEIDXM

Bir yerde hata mı yaptım bilmiyorum ama sadece mesajlar MIUI.Aramalar Google olarak kaldı.😀
  14. Mi&me

Sohbet Televizyonlardan çok iyi anlarım diyen var mı?

Tizen de iyi bir şeçenek.Android tabanlı cihazlardan uzak durmanız yerinde bir karar olmuş.Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın.
Üst Alt