Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Halihazırda kullanmakta olduğum 4 ay daha garantisi olan mi9t cihazım var.Arka kapakta çok hafif bir şişme mevcut batarya kısmında.Batarya değişimi için genpa yada xiaomi yetkili servisinden hangisini tercih etmeliyim?Mevcut durumda kullanıcı hatası kaynaklı deyip ücretli değişim deme...
Değerli hocalarım Rn8pro cihazım şarja takılıyken alt tarafta hızlı şarj ediliyor ibaresi belirli bir yüzdede takılı kalıyor fakat sağ üstte normal ilerleyişine devam ediyor.Ekranı uyandırdığımda birkaç saniye sonra normal yüzdeye dönüyor.Sizce bu bir sorunmudur?
Bu en minimal hali.
Rn8 global kararlıdan endonezya kararlı roma geçtim.Cihaz gayet stabil ve akıcı diyebilirim.
Sorumu şöyle özetlersek rn8 endonezya rom kullanan/bilgisi olan değerli hocalarımın bilgi ve görüşlerini almak istiyorum teşekkür ederim.
1579100839
Görünen o ki forumda kimse rn8 endonezya kararlı rom...
Benim şahsi görüşüm ne KVK ne de delta eğerki bir teknik servis ağı oluşturulacaksa bu noktada Xiaomi ye de kendi teknik servis ağını kurmak yakışır temennim de yönde olur.Umarım zaman içerisinde Xiaomi böyle bir karar alırda kendi teknik servis ağını oluşturur.Bu benim naçizane düşüncemdir.