Mi 8 Lite KullananEren kullanıcısının son içeriği

1. Mi 8 Lite KullananEren

Soru Yakın zamanda yayımlanan ROM'a eski firmware kurulur mu?

Mi 8 Lite cihazıma LineageOS kuracağım. Burada 2021 Nisan ayındaki LineageOS var. LineageOS sitesinde daha 4 gün önce yayınlanmış bir sürüm var. 4 gün önce yayınlanan sürümü indirip firmware olarak 2021 Nisan ayında olanını kursam sorun çıkarır mı?
  2. Mi 8 Lite KullananEren

Çözüldü Mi 8 Lite Fastboot'ta Bilgisayar Algılamıyor?

Cihazıma MIUI 9 ROM attım ve atınca TWRP gitti. Mi Cloud'u kilitli ve çözümü için TWRP üzerinden sistem dosyalarından birkaç tanesini silmem gerekiyor. Ne ADB'de ne Otomatik yükleme aracında görüyor cihazı. Şu anda fastboot modunda. TWRP kurmam gerek.
  3. Mi 8 Lite KullananEren

Soru Şarj aletleri yavaş şarj ediyor

Herkese iyi günler. Bugün şarj aletim yavaş şarj ettiğinden telefoncuya şarj aleti almaya gittim. 4 veya 5 tane şarj aleti denedim. 4 tanesinde Quick Charge 3.0 destekliydi. Benim telefonum da Quick Charge 3.0 destekli. Fakat Ampere uygulamasında test ettiğimde 1000 mA üstü değerler görmedim...
  4. Mi 8 Lite KullananEren

Soru Mi 8 Lite için en iyi MIUI sürümü hangisi?

Hocalarım şu sıralar telefonun batarya performansı ve hızı çok aklıma takıldı ayrıca uygulamalardan atıp duruyor. O yüzden temiz kurulumla başka bir sürüme geçmek istiyorum. Pil açısından hangi sürümü önerirsiniz?
  5. Mi 8 Lite KullananEren

Yardım MIUI Account silmek

Herkese merhabalar. Telefonumu pil sorunundan dolayı 11.0.8 veya 12.0.3'e yükseltmek istedim. 11.0.2'de yaptığım işlem 11.0.8 veya 12.0.3 sürümünde olmadı. Normalde Mi Hesabı soracağı yerde kapanıyordu Mi Hesabı Kilitli kısmı.
  6. Mi 8 Lite KullananEren

Soru MIUI 9 ile 12 arasında çok fark var mı?

MIUI 11'de şarj problemi yaşadığımdan, MIUI 10 yerine değişiklik olsun diye MIUI 9 geçmeye karar verdim. Android 8 biraz beni korkutuyor. Güvenlik olarak çok fark var mı? Geçmeye değer mi? Şarj problemi gerçekten fazla.
  7. Mi 8 Lite KullananEren

Soru AOSP ROM'larda tehlikeli içerikler olabilir mi?

Onlarca AOSP ROM var ve emin olamadım. AOSP ROM'larda tehlikeli içerik(virüs vb.) olma ihtimali var mı? Bugüne kadar LineAgeOS, Nusantara OS, Ancient OS kullandım. Evolution X ve Havoc OS kullanmayı düşünüyorum.
  8. Mi 8 Lite KullananEren

Soru Mi 8 Lite Custom ROM önerisi

Mi 8 Lite için Custom ROM önerisi istiyorum. Android 10 aşağısı olmazsa sevinirim. Google Camera kullanacağım. Ön kamerayı da kullanacağım. Destekliyor mu bilmiyorum.
  9. Mi 8 Lite KullananEren

Yardım 5 Wipe nedir?

Rom - [Official] Mi 8 Lite Nusantara Os Rom Android R (11) Bu konuda biri 5 wipe+factory resetten bahsediyordu. Advanced Wipe'da hangilerini seçeceğim?
  10. Mi 8 Lite KullananEren

Yardım 5 wipe+format data ile IMEI gider mi?

Telefonum için ROM bakıyordum. Rom - [Official] Mi 8 Lite Nusantara Os Rom Android R (11) bu ROM hoşuma gitti. Yorumlar da gayet güzeldi ve yorumlarda biri 5 wipe data+format data ile çok daha iyi olacağını söyledi. Ben de daha önceden 1 2 kişinin IMEI'sinin gittiğini duymuştum. Size de sorayım...
  11. Mi 8 Lite KullananEren

Yardım Mi Cloud'u silinen Mi 8 Lite'a ROM yüklenirse tekrardan Mi Cloud Şifresi istenir mi?

3 ay önce annemin 2. el aldığı Mi 8 Lite SİM Kart ile ilgili bir problem vermişti. Annemde yanlışlıkla ayarlarıyla oynadı ve cihaz Mi Cloud şifresi istedi. Bizde telefoncuya götürdük. 11.0.2.0 EU ROM attı. ROM ile ilgili sıkıntı yok fakat Mi Cloud silinmiş. Mi Cloud'a girmeye çalışınca hata...
Üst Alt