mhylcn kullanıcısının son içeriği

1. mhylcn

Rom [AOSP | CAF] SyberiaOS v4.9 (Special Edition) Android 11 Final [9T Pro | K20 Pro]

Çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için
  2. mhylcn

Rom [AOSP | CAF] SyberiaOS v4.9 (Special Edition) Android 11 Final [9T Pro | K20 Pro]

Merhabalar, ilk defa kurulum yapacağım ama Configs (.xlm) Kurulumu yazıyor ve dosyalar içinde .xlm uzantılı bir dosta göremedim. Yardımcı olabilir misiniz
  3. mhylcn

MIUI 12.5 Şuana kadar ki en iyi 12.5 rom 9T Pro/K20 Pro MIUI VN v12.5.1.0 India Stable

Pil durumu nasıl arkadaşlar. Kurulum sonrası pil sanki hızlı bitmeye başladı
  4. mhylcn

Yardım Dahili hafıza telefon ve bilgisayar tarafından görülmüyor

Custom rom yükleyip sonra tekrar stock rom yükleyince düzeldi arkadaşlar teşekkür ederim
  5. mhylcn

Denemiştim zaten tekrar denedim yine olmadı hocam. Saatlerdir uğraşıyorum bulamadım bir çözüm halen
  6. mhylcn

Seçenek zaten aktifti tekrar kapatıp açtım ancak değişen bir şey olmadı
  7. mhylcn

Merhabalar, güncelleme ve wipe sonrası telefonumda twrp'de iken dahili hafıza görünmesine rağmen telefonu açınca dahili hafıza hem telefon hem bilgisayar tarafından görülmemekte. Yardımcı olabilecek var mıdır
  8. mhylcn

Yardım TWRP'de Dahili Depolama Görünmüyor

Telefonun kendisi de görmüyor hocam yani dosya yöneticisinde de boş görünüyor. Twrp'de iken bağlayınca görünüyor ama telefonu açınca görünmüyor
  9. mhylcn

Evet çıkıyor ve hafıza kartını görüyor bilgisayar ancak dahili hafıza boş görselde ekliyorum
  10. mhylcn

Kurdum yine Twrp'de görebiliyorum ama telefonu açınca hem telefon hem de pc de dahili hafızayı göremiyorum hocam.
  11. mhylcn

Aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulan arkadaş var mı
Üst Alt