mhur@d kullanıcısının son içeriği

1. M

Çözüldü Uygulama kasası Sorunu

Uygulama kasasını nasıl kaldırabilirim?
  2. M

Soru Dolby Atmos Sorunu

Dolby atmos u bir türlü kuramadım bir çok yol denedim olmadı, varmı önerisi olan, gerçekten kurmaya deger fark yaratıyor mu Mi 9 : rom global kararlı 11.04
  3. M

Yardım Imei Silinir Mi?

Cihazim imei atılmış mi 9, mevcut rom global 11.0.2.0 android.media.process hatası alıyorum ve bir türlü çözemedim, fabrika ayarlarına sifirlasam imei gider mi?
  4. M

Yardım Açılış Ekranında Kalma

arkadaşlar magisk ile samsung 4k60fps modulü yükledim cihaz yeniden başlatma ekranında kalıyor, cihazım imei atılmış ne yapabilirim ?
  5. M

Diğer Otg Görmeme Sorunu

Dostlar oğlanın tabletine joystick bağlayamiyorum, usb falan görüyor ama, root da atamadım, rootsuz bi yol varmi dizine birseyler eklemem lazım ne denediysem olmadi, android.hardware.usb.host.xml şunu eklemem gerekiyormuş marka model samsung t290
  6. M

Yardım Video Renk Sorunu

Arkadaşlar çekmis olduğum videoyu oynatinca kontrast sorunu yaşıyorum bu neden olabilir, örnek fotoğrafları aşağıya ekliyorum, koyu renk olan galerideki görüntü digeri video oynatmaya başlayınca
  7. M

Yardım Çöp Kutusu Sorunu

Mantık biraz saçma olmuş, ha bire download upload yapacak arka planda, cihaz hafizasinda yapilmaliydi bu işlem
  8. M

Yardım Mi 9 Kamera Video Kayıt FPS sorunu

Pil ayarlarından adaptif pil seçeneği kapatılınca düzeliyor
  9. M

Yardım Çöp Kutusu Sorunu

Ozaman galerideki herşeyi yedeklemeye başlıyor ama
  10. M

Yardım Çöp Kutusu Sorunu

Dostlar galerideki çöp kutusu (geri dönüşüm kutusu) kullanılamıyor neden?
  11. M

Soru Kamera Kasma Sorunu

Hocam twrp yükleyip sıfırlama yaparsam imei silinirmi
  12. M

Soru Kamera Kasma Sorunu

Imei silinecek ama degilmi?
  13. M

Soru Kamera Kasma Sorunu

Eyvallah hocam çok sağol, peki telefonu aldığım kişi imei silinmeyecek şekilde yapamazmiydi bu islemi
  14. M

Soru Kamera Kasma Sorunu

Twrp yok sanırım degilmi
  15. M

Soru Kamera Kasma Sorunu

Twrp yüklü olup olmadığını nasıl anlarım
Üst Alt