mhmtnsyz kullanıcısının son içeriği

1. M

Rom [ROM] [OFFİCİAL] [9.0] Pixel Experience Plus Edition

hocam bu romda şebeke için modem kurmaya gerek var mı?
  2. M

Recovery [Android Q - Pie][UNOFFICIAL]PitchBlack Recovery Mİ 8 SE Fastboot Yükleme

ben şimdi bunu kurup, pixel kullanmayı düşünüyorum. şayet memnun kalmazsam miui 11'e geçişte sıkıntı yaşar mıyım? çünkü başka bir twrpde sıkıntı yaşamıştım. twrp filan kaybolmuştu. sonra tekrar çin romu filan yüklemek zorunda kalmıştım. o yüzden sordum :) bir de öncesinde herhangi bir twrp...
  3. M

Tema ROBOTO İOS yazı fontu

hocam çok güzel oldu. eline sağlık çok beğendim.
  4. M

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

ne yaptıysam olmuyor telefonsuz kaldım resmen :( sanırım bir türlü telefonu tanıtamadım ben pcye. ama öyle olsa cmd ekranında recovery yüklemezdi. recovery yüklendi gözüküyor cmd ekranında ama telefonda tık yok.
  5. M

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

bu sefer de flash'a bastığımda şöyle bir hata alıyorum; " Length cannot be less than zero. Parameter name: length." bu nedir hocam?
  6. M

hocam depolamayı zaten görmez di mi pc şu an? şu an görmesi gereken şey sadece usb mi? yani şu an usb bağlı gibi. mi tool dan direkt çin romu flashlasam işlem başlar mı?
  7. M

dediğini yaptım ama bir türlü pc tanımıyor. anlamadım gitti.
  8. M

arkadaşlar miui 11 yüklerken fastboot'da kaldı telefon. pc de görmüyor telefonu. driverlar da yüklü. qualcomm yüklü. twrp filan giremiyorum.
  9. M

Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

aynı sorunu yaşayan var mıdır bilmiyorum ama portre modu çalışmıyor ve yeşil bir ekran beliriyor.
  10. M

Rehber MI 8 SE v9.5.16 Modem Dosyası Yükleme Aracı - Şebeke Sorunu Çözümü [ PC / TWRP ]

arkadaşlar merhaba, miui 11 beta sürümünü yükleyeceğim ama muhtemelen şebeke sorunu verecek fakat ben bilgisayarsız yuklebilir miyim bu aracı?
Üst Alt