MHG kullanıcısının son içeriği

1. MHG

Tema Lite Mix V10 Tema

Kilit ekranı çok güzel, elinize emeğinize sağlık MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. MHG

Tema Young Forever Türkçe ( MIUI 11)

10 numara temaymış, sizin de elinize sağlık. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. MHG

Tema Black and Color v10 (01.11.19)

Elinize sağlık, çok güzel olmuş... Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. MHG

Sohbet Sohbet köşesi

Güzel bir kahvaltı ve mutlu pazarlar.... Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. MHG

Rehber Redmi Note 5 için özel Rom kurulumu

Onu bilemiyorum hocam ben eu rom kullanıyordum, son güncellemeyi yaptım. Cihaz açılamadı. [emoji26] Mecburen fastboottan kurulum yaptım. Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. MHG

Rehber Redmi Note 5 için özel Rom kurulumu

Elinize sağlık hocam, bu yöntemle ben fastboottan temiz kurulum yapabildim. Teşekkürler.....
  7. MHG

Sohbet Sohbet köşesi

Güzel bir hafta sonu geçer İnşallah Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. MHG

Sohbet Sohbet köşesi

Hayırlı cumalar olsun İnşallah... Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. MHG

Sohbet Sohbet köşesi

Hayırlı sabahlar... Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. MHG

Duyuru Yaşanan Geçici Kesintiden Dolayı Özür Dileriz!

Bütün konuya cevap yazanları beğendim [emoji23], elinize sağlık, çok daha güzel içerikler, temalarla (özellikle mavi olanlarla) ve konularla buluşmak dileğiyle hayırlı olsun... Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. MHG

Duyuru Yaşanan Geçici Kesintiden Dolayı Özür Dileriz!

Artık hızlı ve öfkeli.... Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. MHG

Tema Sapphire v10 (11.01.19)

Şimdiden teşekkür ederim... Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. MHG

Sohbet Sohbet köşesi

Hayırlı sabahlar.. Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. MHG

Tema Sapphire v10 (11.01.19)

Hocam mavisini yapsanız keşke, ömürlük kullansak[emoji23] Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. MHG

Sohbet Sohbet köşesi

Hayırlı kandiller, güzel bir hafta olması dileğiyle.... Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt