mharun kullanıcısının son içeriği

1. mharun

Soru Miu 11 güncellemesinden sonraki batarya sorunu

18-20 saatlik sot miu11 ile 10-13 saate düşmüş hocam. Programlar hem arkada hem de çalışırken fazla güç tüketiyor. Arkadaşın sorunu bu
  2. mharun

Ben çözemedim. Skorpi hocam bu konuyu siz çözersiniz.
  3. mharun

18-20 saatin varsa ekran görüntüsünü atar mısınız? bir de son aldığınız 10-13 saat sürelerin.
  4. mharun

Yardım Bildirim Işığı Çalışmıyor

Bende sorunsuz çalışıyor :)
  5. mharun

MIUI 11 MIUI 11 Stable geldi.

Bu durumu çözmenin değişik yolları var ama uğraşmaya hiç gerek yok. Hard reset sonrası forumdaki hızlı twrp kurulumunu kullanın. Her şey 15-20dk sürüyor. Twrp kurduktan sonra orange Fox son sürüp flashlayın
  6. mharun

twrp'den bir şey değişeceğini sanmıyorum. fastboot dediğim ses kısma ve güç tuşuna basılı tutarken çıkan ekran. farklı bir yolla çözmek isterseniz flashtool uygulaması ile romu tekrar atabilirsiniz.
  7. mharun

Rehber GCam vs Orijinal Kamera: Xiaomi Mi A3

Çok kötü bir kıyaslama videosu olmuş.
  8. mharun

fastboot mod hard reset atıp baştan root yapmalısınız hocam
  9. mharun

7.1 geçmiş olsun :D
  10. mharun

Yardım Max 2 son beta rom

7.1'de kaldı mı max 2 :( A3 aldım hocam
  11. mharun

Yardım Max 2 son beta rom

Miu 11'de android sürümü yükselttiler mi? Telefonu değiştirdiğimden beri bakamıyorum buralara :D
  12. mharun

Soru MI A3 e miui yükleyebilir miyiz?

Miu arayüz kullanmamak için A3 aldım :D Biraz zaman geçsin güzel bir tane miu rom yaparlar.
  13. mharun

Rom Mİ A3 Android 10 Pixel Experience

twrp'den yükleniyor hocam.
  14. mharun

Çözüldü telefon değişikliği

Ekranda piksel görünmüyor :D Ben cihazdan memnunum. Android one kapsamında ve geliştirilmeye açık olduğu için aldım. Zamanla gelecek romlar ve kernel güncellemeleri ile telefon üst bir noktaya gelecektir. Amiral gemileri ile kıyaslanacak bir telefon tabii ki değil ama pişman olmayacağımız bir...
  15. mharun

Diğer Herkesin sevgilisi Mi Max 2 sahneden siliniyor.

hd+ ve 720p olması kötü biliyorum :D 2019'da 720 mi kaldı diye ben de sordum :D Verdim A3 siparişini az önce. Hepimizin sürekli takip ettiği teknoloji sitelerinin birisinde sıklıkla gördüğümüz bir arkadaşım var. Ona sordum. Note 7 ve A3'ün artılarını, eksilerini saydı. Note 7 çoğu konuda önde...
Üst Alt