Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu durumu çözmenin değişik yolları var ama uğraşmaya hiç gerek yok. Hard reset sonrası forumdaki hızlı twrp kurulumunu kullanın. Her şey 15-20dk sürüyor.
Twrp kurduktan sonra orange Fox son sürüp flashlayın
twrp'den bir şey değişeceğini sanmıyorum. fastboot dediğim ses kısma ve güç tuşuna basılı tutarken çıkan ekran.
farklı bir yolla çözmek isterseniz flashtool uygulaması ile romu tekrar atabilirsiniz.
Ekranda piksel görünmüyor :D
Ben cihazdan memnunum. Android one kapsamında ve geliştirilmeye açık olduğu için aldım. Zamanla gelecek romlar ve kernel güncellemeleri ile telefon üst bir noktaya gelecektir.
Amiral gemileri ile kıyaslanacak bir telefon tabii ki değil ama pişman olmayacağımız bir...
hd+ ve 720p olması kötü biliyorum :D 2019'da 720 mi kaldı diye ben de sordum :D
Verdim A3 siparişini az önce. Hepimizin sürekli takip ettiği teknoloji sitelerinin birisinde sıklıkla gördüğümüz bir arkadaşım var. Ona sordum. Note 7 ve A3'ün artılarını, eksilerini saydı. Note 7 çoğu konuda önde...