Mgy1977 kullanıcısının son içeriği

1. Mgy1977

MIUI 12 Mi Note 10 / CC9 Pro - Global Kararlı Rom V12.1.2.0.RFDMIXM [Android 11] İndirme Bağlantıları

hocam bu geçiş roomu olabilir. ben note 8 pro kullanırkende önce böyle bir güncelleme geldi. sonra miui 12 geçtik. bence bununla geçiş için gerekli alt yapıyı yüklüyorlarldır
  2. Mgy1977

Soru Mi 10T beklenmeli mi yoksa Poco F2 Pro mu Alınmalı?

bende benzer bir ikilem yaşıyorum. bir tarafım note 10 pro bana çok cazip geliyor. bence herşeyi dört dörtlük. ama diğer yandan mi 10 da bana çok cazip geliyor. sizce hangisi ve ben fotoğraf çekmeye takık birisiyim. bir diğer sorunda ben hiç yurt dışı cihaz kullanmadım. bir sorun olur mu? mi 10...
  3. Mgy1977

Yardım Mi box s miracast problemi

Hayır bende çözemedim.
  4. Mgy1977

Yardım Mi Box 4k ile Netflix 5.1 film izlerken Logitech Z-506 ses sistemine Tp-Link HA100 Kablosuz Çevirici bağlamak

Hiç uğraşma dobly dijitali ve DTS sesi rca 5+1 çeviren çeviriciler var. Harika çalışıyor. Ben dijital çıkışı TV'den alıyorum. Mi box görüntü kablosu sesi 5+1 olarak iletiyor. TV optik çıkışa çeviriyor conveter sesi gerekli kanallara dağıtıyor. Sonuç iyi.
  5. Mgy1977

Soru Optik çıkış

Normal digital decoder da ses kontrol özellği olmlı
  6. Mgy1977

Yardım Mi Box 4k ile Netflix 5.1 film izlerken Logitech Z-506 ses sistemine Tp-Link HA100 Kablosuz Çevirici bağlamak

Olabilir. Ben benzer bir konverter ile kullanıyorum. Harika ses alıyorum
  7. Mgy1977

Rom telefona android 10.mu geldi

Gcam 7.3.018.rnp8 wychozen versiyonu
  8. Mgy1977

Ben gcam kullanıyorum. Son derece stabil ve bütün özellikleri çalışıyor
  9. Mgy1977

Evet
Üst Alt