Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fused location Google ana işlem uygulamsıdır . Locasyon erişimi gerektiren tüm uygulamalar bu uygulamayı kullanır . Sesli komut uygulamalarının Google asistan olmadan çalışması gibi . . Yani kullandığınız konum uygulamalarınun temelinde fused locasyon var . Bu seneler önce de böyle idi ...
Dışardan dosya yüklemeye gerek var mı ?
Ben *#*#869434#*#* kodunu ve *#*#86583#*#* kodunu kullanarak açtım ve çalışıyor . Senin verdiğin dosyalar da bu işlemi yapmıyor mu ?
Gelecek mi ? hangi cihazlar alacak deken Miui 11 betayı Mi 8 Lite cihazıma kurdum . Ekran görüntüleri ile birlikte zip dosyasını paylaşıyorum . Ben telefonuma güncelleme olarak indirdim .Sizinle paylaşacağım . Ama önce ekran görüntüleri .
Ben kurulu olan EU rom üzerine kurdum . Çince ve...
Ben bu yamayı mi8 lite V10.3.1.0. (MIUI10) ve V10.3.2.0.PDTMIXM (MIUI10) de denedim , developer sürümde denedim bugün V10.3.3.0.PDTMIXM (MIUI10) sürümünde deneyeceğim . Sorunsuz çalışıyor .
Çağrı günlüğü renklendirme . Hiç uğraşmadan TWRP den flashlayarak da yapabilirisiniz .
Renkli Çağrı Günlüğü dosyasını TWRP den flashlayın . Mi 8 lite STOCK V10.3.1.0.PDTMIXM (MIUI10 ) Sürümünde denendi çalışıyor . Giden arama yeşil , gelen arama mavi , cevapsız çağılar kırmızı renkli .
Ben de pekçok rom denedim . Gerçekten sorunsuz rom yok . wifi , çekim gücü bluetooth kulaklık kullanımı kamera kalitesi ve aklıma gelmeyen pek çok sorununu biri yada birkaçı muhakkak var. Oreo romlar kaynak kodlarından dolayı sorunlu . Geliştiricinin bilgisi sorunları azaltıyor ama eksiksiz bir...
drnvrsmr arkadaşın sormak istediği : Telefondaki kızılötesi kumandanın frekanslarını uzaktan kumandalı kapı girişi ile eşleştirip garaj kapısını açabilir miyiz ?
Bu mümkün değil kapıların kumandasının frekansları ile ev aletlerinin ki farklı . Bluetooth cihaza wifi ile bağlanmayı denemek...