mgulay kullanıcısının son içeriği

1. M

Rehber Mi 8 Lite MIUI10-MIUI11 Pie Gcam Yükleme Rehberi

Yapacağınız tüm hataların geri dönüşü var . hiçbir şekilde servise ihtiyaç duymazsınız . ben telefona neler yapıyorum bir bilseniz .
  2. M

Yardım Android 10 gcam

İmage rotation ayarını aç. Sorunun çözülecek .
  3. M

Yardım Android 10 gcam

Ayarlardan" Yansıtma yada ayna " var bu ayarı değiştirin dğzelir
  4. M

Rom Mi room kullananlar dikkat

Fused location Google ana işlem uygulamsıdır . Locasyon erişimi gerektiren tüm uygulamalar bu uygulamayı kullanır . Sesli komut uygulamalarının Google asistan olmadan çalışması gibi . . Yani kullandığınız konum uygulamalarınun temelinde fused locasyon var . Bu seneler önce de böyle idi ...
  5. M

Rehber EVS (Turkcell) - VoWifi Aktivasyonu

Dışardan dosya yüklemeye gerek var mı ? Ben *#*#869434#*#* kodunu ve *#*#86583#*#* kodunu kullanarak açtım ve çalışıyor . Senin verdiğin dosyalar da bu işlemi yapmıyor mu ?
  6. M

Rom Mi 8 Lite MİUİ 11

Burada kurulum dosyası da paylaşacağım ayrı bir konu olsun istedim . Kurulum paylaşımı bulamadığım için burada açtım .
  7. M

Rom Mi 8 Lite MİUİ 11

Gelecek mi ? hangi cihazlar alacak deken Miui 11 betayı Mi 8 Lite cihazıma kurdum . Ekran görüntüleri ile birlikte zip dosyasını paylaşıyorum . Ben telefonuma güncelleme olarak indirdim .Sizinle paylaşacağım . Ama önce ekran görüntüleri . Ben kurulu olan EU rom üzerine kurdum . Çince ve...
  8. M

Mod Çağrı Günlüğü Renklendirme

Ben bu yamayı mi8 lite V10.3.1.0. (MIUI10) ve V10.3.2.0.PDTMIXM (MIUI10) de denedim , developer sürümde denedim bugün V10.3.3.0.PDTMIXM (MIUI10) sürümünde deneyeceğim . Sorunsuz çalışıyor .
  9. M

çalışmasına sevindim 1559760381 mi 8 lite cihazım çentikli ve sorunsuz çalıştı .
  10. M

Çağrı günlüğü renklendirme . Hiç uğraşmadan TWRP den flashlayarak da yapabilirisiniz . Renkli Çağrı Günlüğü dosyasını TWRP den flashlayın . Mi 8 lite STOCK V10.3.1.0.PDTMIXM (MIUI10 ) Sürümünde denendi çalışıyor . Giden arama yeşil , gelen arama mavi , cevapsız çağılar kırmızı renkli .
  11. M

Yardım Mi mesaj para kesiyor !

yeniden kurulumlarda mi hesabınızı etkinleştirmek için MİUİ nin telefonunuza gönderdiği mesajın ücreti 50 kuruş .
  12. M

Soru Xiaomi redmi Note 4X(mido)Portre Modu Güncelemesi ?

portre modu çalışıyor . kamera uygulamasında alttaki modlar şeridini sağa kaydır. en sonda. ve çok güzel çalışıyor .
  13. M

Soru AOSP Oreo ROM Önerisi?

Ben de pekçok rom denedim . Gerçekten sorunsuz rom yok . wifi , çekim gücü bluetooth kulaklık kullanımı kamera kalitesi ve aklıma gelmeyen pek çok sorununu biri yada birkaçı muhakkak var. Oreo romlar kaynak kodlarından dolayı sorunlu . Geliştiricinin bilgisi sorunları azaltıyor ama eksiksiz bir...
  14. M

Bahçe kapısı kumandası

drnvrsmr arkadaşın sormak istediği : Telefondaki kızılötesi kumandanın frekanslarını uzaktan kumandalı kapı girişi ile eşleştirip garaj kapısını açabilir miyiz ? Bu mümkün değil kapıların kumandasının frekansları ile ev aletlerinin ki farklı . Bluetooth cihaza wifi ile bağlanmayı denemek...
  15. M

Soru SD Kart Sorunu...

aynı şey bende de var . kartı formatlayamıyorum .hatta içindeki dosyaları dahi silemiyorum .kart yazma hatası veriyor .
Üst Alt