mfurkanyılmaz kullanıcısının son içeriği

1. mfurkanyılmaz

Yardım Mi 9t instagram sorunu

İnstagramda story atamıyorum. 1. Story'i atıyor, 2.si ve sonrasında gelen tüm storylerde hata veriyor(30 saniyelik story'i ikiye bölüyor ilk 15 saniyelik kısım yükleniyor ama 2. 15 saniyelik kısım yüklenmiyor) Biliyorum gereksiz bir serzeniş ama bazen çok sinir bozucu olabiliyor. Tüm sürümleri...
  2. mfurkanyılmaz

Yardım Mi 9t şebeke sorunu

Bu sabaha kadar mi 9t telefonumda hiçbir sorun yoktu taki otobüse binene kadar. Birden şebeke gitti, resetledim telefonu, simi çıkardım taktım, yerini değiştirdim ama şebeke hala yok. 4.5 g den 3 g'ye bile aldım ama değişen birşey yok. *#06# yaptım imei çıkıyor. Ne yapabilirim acaba bilgisi olan...
  3. mfurkanyılmaz

Yardım Mİ9T miui11

Valla hocam benim olay biraz eşekten inip f1'e binmek gibi oldu. Samsung c5 kullanıyordum günde 4 kere şarj ederken bu 24 saat çok rahat gidiyor yoğun kullanmama rağmen 1571845222 Yok güncelledim 10.3.11 vardı
  4. mfurkanyılmaz

Yardım Mİ9T miui11

Şuan miui 11 güncellemesi geldi . Telefonum rootlu ve imei atıldı. Ayarlardan güncellesem roota veya imei ye bir etkisi olur mu? Twrpden mi atmam lazım yoksa. Miui 11 atsam telefon sıfırlanır mı? Bilen biri yardımcı olabilir mi acaba.
  5. mfurkanyılmaz

Yardım Xposed freamwork hatası

mi9t telefonuma xposed kuramıyorum. Magisk v20.0 yüklü ,daha önce yüklediğim xposed silindi aynısını birdaha kuramıyorum freamwork hatsı veriyor. Yardımcı olabilecek var mı acaba? 1571301795 kimsede xposed yok mu yav. Nasıl kuruluyor bu meret
  6. mfurkanyılmaz

Yardım Mi9t Magisk Yüklenmeme Sorunu

Çok teşekkür ederim hocam .Allah razı olsun
  7. mfurkanyılmaz

Yardım Mi9t Magisk Yüklenmeme Sorunu

Çözüldü - Mi 9t Brick (Magisk modülü brick) şu konudaki sorundan dolayı magiski kaldırdım ama şimdi yükleyemiyorum ekran kilidi parmak izi vs yok ve bu hatayı alıyorum. "updater process ended with ERROR:1 . Error installing zip file '/sdcard/root/magisk-riru-core-v19.5.zip'"
  8. mfurkanyılmaz

Çözüldü Mi 9t Brick (Magisk modülü brick)

çok teşekkür ederim. Yeniden magisk kursam sıkıntı olur mu?
  9. mfurkanyılmaz

root atmaya çalışırken 4 kere sıfırladım bıktım artık başka bir çözümü yok mu acaba. Yaklaşık 50 gblık veri indirip yüklemem lazım.
  10. mfurkanyılmaz

Rootlu telefonuma magiskden google camera yükledim, yeniden başlat deyince Mİ ekranı kalıyor sürekli, telefonum açılmıyor. Telefonu sıfırlamadan nasıl kurtarabilirim ?
  11. mfurkanyılmaz

Yardım mi9t Twrp

ses açma + power yaptım twrp silinmiş galiba
  12. mfurkanyılmaz

Yardım mi9t Twrp

rom atmaya gerek kalmadı wipe > format data >yes yaptıktan sonra telefon fabrika ayarlarına döndü teşekküt ederim. Peki root nasıl atıcam bi bilgin var mı?
Üst Alt