mfurkant1998 kullanıcısının son içeriği

1. mfurkant1998

Soru Android 9 MIUI'dan MIUI 12.5 Stabil e geçersem sorun olur mu?

H.kadioglu hocam uzaktan bağlanıp halletti sağolsun. 15 dk da bitti işimiz 1679223476 hocam valla sorun neden kaynaklandı inanın ben de anlamadım. Çok telefona rom attım. kendi telefonum da dahil. ilk defa edl moda düştü onu da hiç beceremedim
  2. mfurkant1998

bootloader açıktı. twrp ile temiz kurulum yaptım hatta. Ama android 9 miui 11'den android 11 miui 12.5.5 e geçmek sıkıntı yaptı. ilk başta recovery'e düşüp durdu. onu düzeltmeye çalışırken edl modda kaldı
  3. mfurkant1998

Arkadaşlar sorun oluyormuş. Telefonum hardbrick oldu. Denemeyin!
  4. mfurkant1998

Yardım Brick oldu

hocam ücretli destek de olur. ne kadara olur?
  5. mfurkant1998

Yardım Brick oldu

Telefonum Mi A3. MIUI 11 romu kullanıyordum. MIUI 12 romuna geçmek istedim. Romu twrp üzerinden kurdum. Rom açılmadı. Sürekli recovery twrp ye attı. sonrasında dedim ki böyle olmatacak bir tane stock rom yükledim recovery moddan. Telefon açıldı bu sefer de dokunmatik panel çalışmadı telefonu...
  6. mfurkant1998

Yardım WhatsApp görüntülü görüşme yaparken tam ekran sorunu

Hocam benzer bir sorun bende de var. Görüntülü görüşme sırasında Pencere moduna geçtikten sonra, tekrar büyüttüğümde ekran sağ alta doğru kayıyor. Çözümü şöyle buldum ben. Ana ekrana gelip whatsappı açıp ondan sonra görüntülü görüşmeyi büyütüyorum. O zaman tam ekran oluyor tekrar
  7. mfurkant1998

Bir de hangi kerneli kullanıyorsunuz? Android sürümü yükseltince kernel değiştirmeye gerek var mı? Önemli bir fark oluyor mu? Bir ara fenix kernel vardı herkes onu kuruyordu. Şu an en güncel ve stabil olan hangisi? Cevaplarsanız memnun olurum teşekkürler :)
  8. mfurkant1998

Çok Teşekkürler. Peki beğenmezsem geri dönmek istediğimde bir sıkıntı çıkar mı? MIUI'larda sürüm düşürme rollback olarak sayılıyor mu?
  9. mfurkant1998

Telefonumu hiç android 10-11 e güncellemedim. Bayağıdır android 9 MIUI 11 de kullanıyorum. Sürüm Android 9 için çıkan son MIUI sürümdü xiaomi.eu_MIA3_20.3.26_R2_v11-9-BITNET.zip. Şimdi Stabil Android 11 MIUI 12.5.5.0 sürümüne yükseltirsem telefon brick olur mu? Çok fazla downgrade yaparken brick...
  10. mfurkant1998

Soru Mi A3 Stereo hoparlör

Çok teşekkür ederim. Bakacağım eğer becerebilirsem paylaşırım burda 1639400837 Cevap için teşekkürler hocam, yukarıdaki olayı bir deneyim önce
  11. mfurkant1998

Soru Mi A3 Stereo hoparlör

Herkese merhaba. Sorumu kısaca sorayım bu telefonda mono hoparlör var. Ses bana bazen az geliyor. Hoparlörü açtığım zamanlarda sesi artırmak için aynı anda ahizeyi de aktif edebilir miyiz yazılımla vs? Böyle bir şey mümkün mü?
  12. mfurkant1998

MIUI 12 [MIUI][12][10][PORT] Mi A3 - Stable & Weekly ROM

son çıkan stabil sürümü xiaomi.eu_MIA3_V12.5.2.0.QFMCNXM_v12-10-BITNET.zip deneyen oldu mu? pil performansı android 9 daki kadar iyi mi? şu an hala beta xiaomi.eu_MIA3_20.3.26_R2_v11-9-BITNET.zip kullanıyorum, android 9'daki son sürüm MIUI oydu. Ekran süresi yaklaşık 8 saat alıyorum, telefon...
  13. mfurkant1998

MIUI 12 [MIUI][12][10][PORT] Mi A3 - Stable & Weekly ROM

Herkese iyi günler, Son 1 yıldır 20.3.26 R2 sürümünü kullanıyorum hiç değiştirmedim. Çok stabil ve sarj süresi de iyi. AOD kapalı Ortalama 8-10 saat ekran süresi alıyorum. 24 saat de toplam bekleme süresi oluyor. Yeni çıkan sürümün 21.4.1 Weekly EU sürümünün etkileşimi çok fazla ve dikkatimi...
  14. mfurkant1998

Mod [Kernel] Fenix [9/MIUI/10] [4.14.185] [ALS] [WALT/PELT]

Hocam, Fenix'in Android 9 MIUI 20.3.26 R2 için olan versiyonunu nasıl kurabiliriz? Şu an Telefonda MIUI 20.3.26 R2 yüklü, gayet stabil memnunum, Fenix yüklersem ne gibi değişiklikler olur? Özellikle pil ve oyunda ısınma konusunu merak ediyorum. Daha öncesinde yüklemeye çalıştım ama başaramadım...
  15. mfurkant1998

Rehber [Mi A3] En iyi Gcam ve ayarları

Hocam Parrot043 ün astrofotografi modunda benim mi a3 çekmiyor fotoğrafı 2 dakika sayıyor böyle, ama bittikten sonra fotoğrafı çekmiyor, sonra manuel olarak durdurmak gerekiyor. O zaman da bozuk fotoğraf çıkıyor
Üst Alt