mfurkant1998 kullanıcısının son içeriği

1. mfurkant1998

Yardım Brick oldu

Telefonum Mi A3. MIUI 11 romu kullanıyordum. MIUI 12 romuna geçmek istedim. Romu twrp üzerinden kurdum. Rom açılmadı. Sürekli recovery twrp ye attı. sonrasında dedim ki böyle olmatacak bir tane stock rom yükledim recovery moddan. Telefon açıldı bu sefer de dokunmatik panel çalışmadı telefonu...
  2. mfurkant1998

Soru Android 9 MIUI'dan MIUI 12.5 Stabil e geçersem sorun olur mu?

Telefonumu hiç android 10-11 e güncellemedim. Bayağıdır android 9 MIUI 11 de kullanıyorum. Sürüm Android 9 için çıkan son MIUI sürümdü xiaomi.eu_MIA3_20.3.26_R2_v11-9-BITNET.zip. Şimdi Stabil Android 11 MIUI 12.5.5.0 sürümüne yükseltirsem telefon brick olur mu? Çok fazla downgrade yaparken brick...
  3. mfurkant1998

Soru Mi A3 Stereo hoparlör

Herkese merhaba. Sorumu kısaca sorayım bu telefonda mono hoparlör var. Ses bana bazen az geliyor. Hoparlörü açtığım zamanlarda sesi artırmak için aynı anda ahizeyi de aktif edebilir miyiz yazılımla vs? Böyle bir şey mümkün mü?
  4. mfurkant1998

Yardım Mi A3 Görüntülü konuşurken ön kameranın donması

Arkadaşlar WhatsApp'tan görüntülü konuşurken kamera ısınınca, yaklaşık 20-30 dakika sonra, görüntü donuyor. Arka kamerayı açıyorum çalışıyor. Ön kameraya çeviriyorum yine donuyor. Şu an EU Stock Android 10 son sürümü kullanıyorum. Android 9 EU stock kullanırken böyle bir sıkıntı yoktu, saatlerce...
  5. mfurkant1998

Yardım Mi 5S Çok Isınma ve Şarj Sorunu

Deji batarya aldım, 1 haftadır kullanıyorum. Gayet memnunum. Batarya sağlığını %97 olarak ölçtü accubattery. Xiaomi EU 9.10.10 sürümüne geçtim rom olarak. Günlük kullanımda (oyunsuz sadece WhatsApp internette gezinme YouTube vs.) 1.5 gün çıkartıyor (5.5 - 6 saat ekran süresi). Biraz yoğun...
  6. mfurkant1998

Hocam uyarı için teşekkürler. Dejinin çakması da mı varmış? :? Nereden anlayacağız peki orijinal deji olduğunu Hepsiburada'da n11'de falan var mı çakma deji satan 1571763390 Hocam Merhabalar. Global stabile geçtikten sonra ne yapacağız peki? Ya da önerdiğiniz başka bir custom rom varsa ona da...
  7. mfurkant1998

Accubattery sonucum bu şekilde. Benim pil ölmüş. Misepeti. com daki mi5s bataryası orijinal mıdır acaba? Xiaomi Türkiye Garantilidir yazıyor hiç alan var mı?
  8. mfurkant1998

Misepeti diye bir site var, ordaki de çakma mi acaba? Bir bilginiz var mı?
  9. mfurkant1998

Hacım batarya da eskidi bence, peki batarya değiştirecek olsam, hangisini önerirsin? Orijinal satan yok bildiğim kadarıyla
  10. mfurkant1998

Hocam yani dejiyi tavsiye etmiyor musunuz? Bildiğiniz iyi bir marka var mı? Ya da önereceğiniz bir şey. Isınma yine sorun değil batarya şu an öncelik. Günde 2 kere takar oldum şarja
  11. mfurkant1998

Bir de batarya değiştirsem faydası olur mu? Şu an yaklaşık 4 saat ekran süresi ve 12-12.5 saatlik total kullanım süresi alıyorum. Telefon 2 yıllık, 6 aylık bir süre hiç kullanmadım tüketici hakem heyeti yüzünden. Batarya için hangilerini önerirsiniz? Deji iyi diyorlar ama bazı yerlerde onun da...
  12. mfurkant1998

Hocam AOSP çare olacak mı peki? Kullanan kardeşim böyle bir yorum yapmış Hocam sende ne gibi farklar var peki? Neden geçtim ve ne özelliklerinden memnun kaldın? 1566938794 Ben şu an Global Stabil 10.2.3.0 kullanıyorum hocam. Gece sabaha kadar olan kısımda sorun yok bende, çok az şarj gidiyor...
  13. mfurkant1998

Herkese İyi Günler. Mi 5s telefonum artık çok ısınmaya başladı. İnternetten film izlerken bile (wifi üzerinden) telefon cayır cayır yanıyor. En ufak oyunlarda bile kasmaya başladı. Snapdragon 821 olan, Antutu'dan 150.000 küsür puan alan bir telefon o oyunlarda nasıl kasabilir? Şu an 100.000 alan...
  14. mfurkant1998

Sohbet mi5s ghost screen için evo yolunda

Sanırım biz Mi7 yi bekleyeceğiz Bizim bu para iadesi falan o zamana anca olur
  15. mfurkant1998

Sohbet mi5s ghost screen için evo yolunda

KVKnın farkı nedir acaba? O da aynı değil mi diğerleriyle? Bu arada Mi Note 3 e de bakmanızı tavsiye ederim :)
Üst Alt