Mfkk kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım telefonu kapatınca kendi kendine açılıp şarj animasyonu gösteriyor ve döngü devam ediyor

Cihazımda MIUI 12.0.2.0 yüklü fakat telefonu kapatınca kendi kendine açılıp şarj animasyonu gösteriyor ve döngü devam ediyor acaba 12.0.1.0 yüklesem sıkıntı gidermi veya sizin bilginiz varmı bu konu hakkında
  2. M

Mi 8 suya düştü

Kolay gelsin herkese telefonum suya düştü fakat açıldı sonra kendi kendini yeniden baslatiyo yüklü sürüm 12.0.2.0 acaba tekrar yazılım atsam 12.0.1.0 yüklesem sıkıntı ölümü yardım edicek olan varmı
  3. M

Yardım Mi 8 yardım

Kolay gelsin herkese mi 8 cihazım var dün suya düştü hiç acilmiyordu bugün açıldı ama kendi kendi kapitiyo ekranda kaliyo power tuşuna basınca kendini açıyor 12.0.2.0 yüklü acaba nasıl bir yol izlemeliyim yardım edebilirmisiniz
  4. M

Soru miui 12 kurdum fakat indirdikten sonra indirdiğim dosyayı silsem bir sıkıntı olurmu

Kolay gelsin miui 12 kurdum fakat indirdikten sonra indirdiğim dosyayı silsem bir sıkıntı olurmu
  5. M

Yardım Ön cam değişimi leke

Herkese merhaba oncelikle bugün mi 8 cihazımin on cam degismi yaptım fakat alt tarafa saydam bir leke var daha önce yaptıran varmı veya bir düşüncesi olan
  6. M

Yardım Mi 8 ekran kırıldı

Kolay gelsin mi 8 cihazım düşürdüm ve ekran kırıldı bildiğiniz güzel bir yer varmı yönlendirebililceginiz
  7. M

Yardım Mi 8 ahize ses az geliyor

İyi akşamlar son 2 gündür ahizemden ses çok az gelmeye başladı bu problemi yaşayan varsa yardım edebilirmi ?
  8. M

Soru MIUI 12

Merhaba arkadaşlar bu güncelleme ne zaman gelicek bilgisi olan varmı cihazım mi8
  9. M

Soru Miui12

Arkadaşlar resmi güncelleme ne zamana gelecek bilgisi olan varmı
  10. M

Soru Güncelleme

Selam arkadaslar güncelleme ile gelen asistan özelliği son uygulamalar için yukarı çekerken aciliyo hep eskiden yoktu sorunu bilen varmı acaba telefon mi8
  11. M

Yardım Mi band 4

Merhaba Xiaomi mi 8 cihazima android 10 guncellemisi geldi fakat mi band 4 gelen bildirimler simdi gelmiyo guncellemede sonra
  12. M

MIUI 11 Mi 8 Global Kararlı V11.0.6.0 PEAMIXM İndirme Bağlantıları

Arkadaslar telefonum karanlik moddda degil fakat birisini arayinca arama ekrani siyaj oldu miui 11 yukleyince yardimci olabilecek gsrmi
  13. M

Guncelleme gayet basarili olmus hiz anlaminda menulerim goze daha guzel.gelmesi simdilik olumlu
  14. M

Evet arkadaslar an itibariyle bana da gelsi cihazim global mi 8
  15. M

Soru Mi Band 4 Türkçe dil ve karakter

Evet arkadaslar ben mail atarak basladim sesimi duyaralim belki cozum olur
Üst Alt