Mfkk kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım telefonu kapatınca kendi kendine açılıp şarj animasyonu gösteriyor ve döngü devam ediyor

Cihazımda MIUI 12.0.2.0 yüklü fakat telefonu kapatınca kendi kendine açılıp şarj animasyonu gösteriyor ve döngü devam ediyor acaba 12.0.1.0 yüklesem sıkıntı gidermi veya sizin bilginiz varmı bu konu hakkında
  2. M

Mi 8 suya düştü

Ama şöyle birşey var telefon ekran açıkken sıkıntı yok ekranı kapatınca problem çıkıyor ortaya
  3. M

Mi 8 suya düştü

Kolay gelsin herkese telefonum suya düştü fakat açıldı sonra kendi kendini yeniden baslatiyo yüklü sürüm 12.0.2.0 acaba tekrar yazılım atsam 12.0.1.0 yüklesem sıkıntı ölümü yardım edicek olan varmı
  4. M

Yardım Mi 8 yardım

Kolay gelsin herkese mi 8 cihazım var dün suya düştü hiç acilmiyordu bugün açıldı ama kendi kendi kapitiyo ekranda kaliyo power tuşuna basınca kendini açıyor 12.0.2.0 yüklü acaba nasıl bir yol izlemeliyim yardım edebilirmisiniz
  5. M

Soru miui 12 kurdum fakat indirdikten sonra indirdiğim dosyayı silsem bir sıkıntı olurmu

Kolay gelsin miui 12 kurdum fakat indirdikten sonra indirdiğim dosyayı silsem bir sıkıntı olurmu
  6. M

Yardım Ön cam değişimi leke

Herkese merhaba oncelikle bugün mi 8 cihazımin on cam degismi yaptım fakat alt tarafa saydam bir leke var daha önce yaptıran varmı veya bir düşüncesi olan
  7. M

Yardım Mi 8 ekran kırıldı

Hocam peki fiyat nedir
  8. M

Yardım Mi 8 ekran kırıldı

Kolay gelsin mi 8 cihazım düşürdüm ve ekran kırıldı bildiğiniz güzel bir yer varmı yönlendirebililceginiz
  9. M

MIUI 12 Mi 8 - Global Kararlı Rom Miui v12.0.1.0 QEAMIXM İndirme Bağlantıları

Yaptım oldu fakat sistem duvar kağıdı yok
  10. M

Sistem duvar kağıtları yok sizde varmı
  11. M

Yeni özellikler güzel bildirim paneli alt çizgi hoşuma gidiyo her gün bakıyorum kaç defa ama gelmedi 2 gün önce geldi gitti
  12. M

Daha önce hiç yapmadım oyuzden bilmiyorum nedir diye terettut ediyorum yapamam diye
  13. M

İyi akşamlar resmi güncelleme bazı mi8 lere gelmiş fakat babada gelmişti indir dediğimde gitti acaba ne zaman geri gelir bilgisi olan varmidir
Üst Alt