mfk925 kullanıcısının son içeriği

1. M

Alış mi 6 arka kamera

cihazımın pili şiştiği için arka kamerama toz kaçtı bu yüzden soluk ve lekeli çekiyor bir kaç kez temizlemiş olmama rağmen sonuç değişmedi orjinal ve sıfır mi 6 arka kamerası arıyorum satan veya herhangi bir önerisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  2. M

Yardım fotoğrafta leke

arkadaşlar bir iki fotoğraf çekeyim dedim ilk çektiğim fotoğraflarda herhangi bişey yoktu 1 dakika arayla çektiğim fotoğraflarda bir bölgede leke olmaya başladı 1 dakika içinde ne olmuş olabilir anlamadım birde işin tuhaf yanı instagram snapchat whatsapp uygulamalarında çektiğim fotoğraflarda...
  3. M

Soru type c kulaklık

arkadaşlar bildiğiniz üzre mi 6 da 3.5 mm kulaklık çıkışı yok bu yüzden kulaklık çıkışı type c şarj yerinden sağlanıyor telefonun kutu içerisinden çıkan dönüştürücü hem kullanım rahatlığı açısından hemde dayanıklılık açısından pek kullanışlı değil bu yüzden çeşitli type c kulaklıklar kullandım...
  4. M

Alış çift taraflı bant

mi 6 cihazımın bataryasını evde kendim değiştirmiştim ama arka kapağı yapıştırmadan önce kasayı ve kapaktaki bütün yapıştırıcıları kazıdığım için kullandığım e8000 yapıştırıcı cam kapağı kasaya sabitlemeye tek başına yeterli olmuyor malzeme cam olduğu için plastik kasadan bir gün içinde hep...
  5. M

Soru eu rom güncelleme

şuan mi 6 cihazımda 10.3.1.0 stabil eu rom kullanıyorum 11.0.2.0 eu stabil romu indirdim ve bu sürüme geçmek istiyorum acaba twrp üzerinden herhangi bi silme işlemi yapmadan direk bu zip dosyasını flaşlasam sorun olur mu ? ikinci olarakta bu romu kullanan varsa uygun bi magisk sürümü önerebilir...
  6. M

Soru Oyunlardaki İlerleme

Mi 6 da Titanium backup kronik bir problem olarak çalışmıyor buna çözüm bulundumu acaba bilginiz varmı hocam MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. M

Soru Xiaomi Mi 6 için kullandığım Jack to USB-C çevirici bozuldu, ne kullanmalıyım?

Valla hocam o batağa bende düştüm hangi adaptörü kullanırsan kullan mutlaka kısa bir süre sonra bozuluyor sonunda sağlam bişey alayım dedim s link in halat gibi bir adaptörü var 20 lira gibi bi fiyata aldım diğerlerine göre baya gitti arada cızırdıma ses kopukluğu felan yaşayamıyor değilim onuda...
  8. M

Çözüldü Xiaomi Mi6 Ghost Screen ve Çercevede Boya Atma Sorunu

Ben 2 senedir kullanıyorum panel jdi olduğundan olsa gerek ghost screen vari bir problem yaşamadım ama bahsettiğiniz çerçevede soyulmalar sürekli kılıf kullandığım halde mevcuttur ki benim için bir sorun teşkil etmiyor şarj konusuna gelecek olursak tüm hususlara dikkat ettiğim halde stock rom...
  9. M

Soru 10.4.2 sürümü geri mi çekildi ?

Eu 10.3.1.0 stabil romdayım son sürüm eu stabil roma geçmeye değermi ? Birde veri kaybı olmadan geçebilmemiz mümkünmü ? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. M

Soru Mi 6 için root yaparsak güncelleme alır mıyız

Güncelleme gelir kuradabilirsiniz fakat rootla birlikte bütün verileriniz silinir .. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. M

Yardım Mi 5s plus twrp sorunu

Mi 6 da da bu problem vardı twrp açıldıktan sonra supersu magisk veya lazyflasher flaşladıktan sonra twrp kalıcı oluyordu bir deneyin isterseniz MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. M

Rom XİAOMİ Mİ 6 TWRP + ROM

Mi 6 larda twrp pc den dosya aktarımına destekliydi sanırım da otg varsa hiç uğraşma pc yle, bağla flaş diski direk gir install e flaşla .. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. M

Romu indirdikten sonra format data yaparsanız format data indirdiğiniz romuda siler .. o yüzden ya o otg ya pc lazım hocam MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. M

3- Format data→yes→reboot→recovery→boş twrp klasörü görünüyorsa pc veya otg yardımıyla eu romu install den flaşla 2 dakka sonra açılır.. görünmüyorsa fortmat data işlemini tekrarla .. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. M

Soru Eu rom (konu kilitlenebilir)

10.3.1.0 kullanıyorum kullandığım ilk eu rom stock romla hemen hemen aynı değerleri alıyorum MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt