Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cihazımın pili şiştiği için arka kamerama toz kaçtı bu yüzden soluk ve lekeli çekiyor
bir kaç kez temizlemiş olmama rağmen sonuç değişmedi
orjinal ve sıfır mi 6 arka kamerası arıyorum
satan veya herhangi bir önerisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
arkadaşlar bir iki fotoğraf çekeyim dedim ilk çektiğim fotoğraflarda herhangi bişey yoktu 1 dakika arayla çektiğim fotoğraflarda bir bölgede leke olmaya başladı 1 dakika içinde ne olmuş olabilir anlamadım birde işin tuhaf yanı instagram snapchat whatsapp uygulamalarında çektiğim fotoğraflarda...
arkadaşlar bildiğiniz üzre mi 6 da 3.5 mm kulaklık çıkışı yok bu yüzden kulaklık çıkışı type c şarj yerinden sağlanıyor telefonun kutu içerisinden çıkan dönüştürücü hem kullanım rahatlığı açısından hemde dayanıklılık açısından pek kullanışlı değil bu yüzden çeşitli type c kulaklıklar kullandım...
mi 6 cihazımın bataryasını evde kendim değiştirmiştim ama arka kapağı yapıştırmadan önce kasayı ve kapaktaki bütün yapıştırıcıları kazıdığım için kullandığım e8000 yapıştırıcı cam kapağı kasaya sabitlemeye tek başına yeterli olmuyor malzeme cam olduğu için plastik kasadan bir gün içinde hep...
şuan mi 6 cihazımda 10.3.1.0 stabil eu rom kullanıyorum 11.0.2.0 eu stabil romu indirdim ve bu sürüme geçmek istiyorum acaba twrp üzerinden herhangi bi silme işlemi yapmadan direk bu zip dosyasını flaşlasam sorun olur mu ?
ikinci olarakta bu romu kullanan varsa uygun bi magisk sürümü önerebilir...
Mi 6 da Titanium backup kronik bir problem olarak çalışmıyor buna çözüm bulundumu acaba bilginiz varmı hocam
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla hocam o batağa bende düştüm hangi adaptörü kullanırsan kullan mutlaka kısa bir süre sonra bozuluyor sonunda sağlam bişey alayım dedim s link in halat gibi bir adaptörü var 20 lira gibi bi fiyata aldım diğerlerine göre baya gitti arada cızırdıma ses kopukluğu felan yaşayamıyor değilim onuda...
Ben 2 senedir kullanıyorum panel jdi olduğundan olsa gerek ghost screen vari bir problem yaşamadım ama bahsettiğiniz çerçevede soyulmalar sürekli kılıf kullandığım halde mevcuttur ki benim için bir sorun teşkil etmiyor şarj konusuna gelecek olursak tüm hususlara dikkat ettiğim halde stock rom...
Eu 10.3.1.0 stabil romdayım son sürüm eu stabil roma geçmeye değermi ? Birde veri kaybı olmadan geçebilmemiz mümkünmü ?
Mi 6 da da bu problem vardı twrp açıldıktan sonra supersu magisk veya lazyflasher flaşladıktan sonra twrp kalıcı oluyordu bir deneyin isterseniz
Mi 6 larda twrp pc den dosya aktarımına destekliydi sanırım da otg varsa hiç uğraşma pc yle, bağla flaş diski direk gir install e flaşla ..
Romu indirdikten sonra format data yaparsanız format data indirdiğiniz romuda siler .. o yüzden ya o otg ya pc lazım hocam
3- Format data→yes→reboot→recovery→boş twrp klasörü görünüyorsa pc veya otg yardımıyla eu romu install den flaşla 2 dakka sonra açılır.. görünmüyorsa fortmat data işlemini tekrarla ..