Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu bataryanın değerleri öyle pek harika gelmemişti bana ayrıca cihaza kalın geldiğinden kapak açık kalmış arka kameraya toz kaçmasına sebep olmuştu Çin'de çok satılan ama orjinal olduğundan tam olarak emin olamadığım bir bataryayı kullanıyorum şuan, dejiden daha iyi olduğu bariz açıklık...
ben tamamen pazarlama taktiği olarak görüyorum iPhone telefonlar zaten batarya problemi dışında çok uzun ömürlü telefonlar öyle ki şuan bile günümüzde 6s cihaz kullanıp memnun olan çok insan var
bataryasıda son derece iyi olsa yeni cihazlar tercih edilmezdi bana göre ..
MI 6 cihazımdan Tapatalk...
hattınız Vodafone sa bugün gördüğüm hemen hemen herkes aynı problemi yaşıyor
Vodafone alt yapıları falan çökmüştür sizlik bişey yok
bekleyin düzeltirler
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
deji batarya hem kısa zamanda performans kaybı yaşıyor hemde cihaza büyük geldiğinden arka kapak sıfır oturmuyor benim kadar talihsizsen arka kamerana toz kaçması gibi problemlerde yaşayabilirsin tavsiye etmem
arkadaşlar cihazımda eu 20.6.11 beta sürümünü kullanıyorum otomatik parlaklık kapalı olmasına rağmen güneşli ortamlarda parlaklık açılıyor güneşsiz ortama geçince eski haline geliyor bu ayarı kapatmanın bir yolu yok mu ?
ben şebeke konusunda da bir sıkıntı yaşamıyorum şuan mobil veriden yazıyorum mesela ama bilmiyorum belki durumlar başkalarında farklı olur
hocam benzeri bir mesajı yaklaşık 1.5 ay kadar önce bende aldım ama herhangi bir problem olmadı iki hattımıda sorunsuz kullanıyorum
hocam aynı telefoncuya götürüp aynı işlemi tekrar uygulamasını isteyin ve bu sefer magisk manager uygulamasını silmeyin
eğer bu konularda tecrübeli değilseniz müdahale etmeniz daha kötü sonuçlar doğurabilir ..
hocalarım cihazın fiziksel özellikleri belli
gelen güncellemeler sadece görselliktir şudur budur bana göre çokta önemli olmayan şeyler yani bir güncellemeyle olağanüstü bir kamera deneyimi mükemmel bi ekran parlaklığı veya daha başka şeyler elde etmeyeceksiniz
kişisel kullanımınıza ve size...
ben Bluetooth kulaklık sevmiyorum hem sesler iyi olmuyor hemde şarj etmek falan gerektiğinden zahmetli ayrıca telefonun şarjınıda hızlı bitiriyor
dönüştürücüylede olmuyor
type c uçlu kulaklık almanızı öneririm
ben Huawei cm33 kulaklık kullanıyorum kaliteli üründür fiyatıda makul
ben şehrimde...
cihazımın pili şiştiği için arka kamerama toz kaçtı bu yüzden soluk ve lekeli çekiyor
bir kaç kez temizlemiş olmama rağmen sonuç değişmedi
orjinal ve sıfır mi 6 arka kamerası arıyorum
satan veya herhangi bir önerisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim