mfk925 kullanıcısının son içeriği

1. M

İnceleme Xiaomi Mi6 Deji Batarya Performansı (inceleme)

bu bataryanın değerleri öyle pek harika gelmemişti bana ayrıca cihaza kalın geldiğinden kapak açık kalmış arka kameraya toz kaçmasına sebep olmuştu Çin'de çok satılan ama orjinal olduğundan tam olarak emin olamadığım bir bataryayı kullanıyorum şuan, dejiden daha iyi olduğu bariz açıklık...
  2. M

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

fabrika ayarlarına sıfırlayınca twrp gidermi hocam ? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. M

Soru iPhone'lar Bataryada Neden Yetersiz?

ben tamamen pazarlama taktiği olarak görüyorum iPhone telefonlar zaten batarya problemi dışında çok uzun ömürlü telefonlar öyle ki şuan bile günümüzde 6s cihaz kullanıp memnun olan çok insan var bataryasıda son derece iyi olsa yeni cihazlar tercih edilmezdi bana göre .. MI 6 cihazımdan Tapatalk...
  4. M

Yardım Mi 9T 128Gb Şebeke Gitti

hattınız Vodafone sa bugün gördüğüm hemen hemen herkes aynı problemi yaşıyor Vodafone alt yapıları falan çökmüştür sizlik bişey yok bekleyin düzeltirler MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. M

Yardım Xiaomi Mi6 Arka Kapak ve Olası Batarya değişimi hk.

deji batarya hem kısa zamanda performans kaybı yaşıyor hemde cihaza büyük geldiğinden arka kapak sıfır oturmuyor benim kadar talihsizsen arka kamerana toz kaçması gibi problemlerde yaşayabilirsin tavsiye etmem MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. M

Rom MIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

arkadaşlar cihazımda eu 20.6.11 beta sürümünü kullanıyorum otomatik parlaklık kapalı olmasına rağmen güneşli ortamlarda parlaklık açılıyor güneşsiz ortama geçince eski haline geliyor bu ayarı kapatmanın bir yolu yok mu ? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. M

Yardım Garanti sorgularken imei numaram klonlandı

ben şebeke konusunda da bir sıkıntı yaşamıyorum şuan mobil veriden yazıyorum mesela ama bilmiyorum belki durumlar başkalarında farklı olur MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. M

Yardım Garanti sorgularken imei numaram klonlandı

hocam benzeri bir mesajı yaklaşık 1.5 ay kadar önce bende aldım ama herhangi bir problem olmadı iki hattımıda sorunsuz kullanıyorum MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. M

Yardım RN8 Pro Magisk Dosyası Silindikten Sonra Açılmıyor

hocam aynı telefoncuya götürüp aynı işlemi tekrar uygulamasını isteyin ve bu sefer magisk manager uygulamasını silmeyin eğer bu konularda tecrübeli değilseniz müdahale etmeniz daha kötü sonuçlar doğurabilir .. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. M

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

hocalarım cihazın fiziksel özellikleri belli gelen güncellemeler sadece görselliktir şudur budur bana göre çokta önemli olmayan şeyler yani bir güncellemeyle olağanüstü bir kamera deneyimi mükemmel bi ekran parlaklığı veya daha başka şeyler elde etmeyeceksiniz kişisel kullanımınıza ve size...
  11. M

Soru Xiaomi Redmi Airdots Alınır mı? Kablosuz Kulaklık Önerisi

ben Bluetooth kulaklık sevmiyorum hem sesler iyi olmuyor hemde şarj etmek falan gerektiğinden zahmetli ayrıca telefonun şarjınıda hızlı bitiriyor dönüştürücüylede olmuyor type c uçlu kulaklık almanızı öneririm ben Huawei cm33 kulaklık kullanıyorum kaliteli üründür fiyatıda makul ben şehrimde...
  12. M

Alış mi 6 arka kamera

cihazımın pili şiştiği için arka kamerama toz kaçtı bu yüzden soluk ve lekeli çekiyor bir kaç kez temizlemiş olmama rağmen sonuç değişmedi orjinal ve sıfır mi 6 arka kamerası arıyorum satan veya herhangi bir önerisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  13. M

Yardım Mi6 Kameradaki İzler

orjinal mi 6 kamerası mı hocam MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. M

Yardım bataryayı tam olarak kullanamıyorum ve tam anlamıyla da bitiremiyorum

yazılımsal bir sıkıntı değilse piliniz vadesini doldurmuş gibi geldi bana MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. M

Rehber Mi6 Batarya Değişimi (Aliexpress)

bu arada 2020 tarihli olarak gelicekmiş ürün MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt