MFD kullanıcısının son içeriği

1. MFD

Yardım Mi 8 Güncelleme

Merhaba Arkadaşlar; Mi 8 telefonuma 2 gün önce 11 güncellemesi geldi akşam yüklerim diye bekltim ancak kaç gündür kontrol ediyorum güncelleme yok diyor sorun ne olabilir güncelleme geri mi çekildi acaba?
  2. MFD

MIUI 11 Mi 8 Global Kararlı V11.0.6.0 PEAMIXM İndirme Bağlantıları

Arkadaşlar güncelleme geri mi çekildi benim telefona bir geldi sonra yok oldu?
  3. MFD

Sabah vardı akşam yüklerim dedim ama şimdi bakıyorum güncelleme gitmiş ne yapmam lazım acaba bilgisi olan var mı?
  4. MFD

Yükleyen arkadaşlar şarj nasıl hata var mı? Bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
  5. MFD

Sohbet Excel şifre kırma

Yardımcı olabilecek kimse yok mu?
  6. MFD

Sohbet Excel şifre kırma

Yardım lütfen
  7. MFD

Sohbet Excel şifre kırma

Bunada baktım olmadı hatta şu linktekini bile denedim olmadı. Excel şifre kırma hack
  8. MFD

Sohbet Excel şifre kırma

Hocam bu program serial istiyor
  9. MFD

Sohbet Excel şifre kırma

Merhaba Arkadaşlar Excel dosyamın şifresini unuttum denemediğim yöntem program kalmadı açamıyorum bu konuda bilgisi olan var ise yardımcı olabilir mi
  10. MFD

Anket KVK mı? Delta mı? Hangi Garantiyi Tercih Edersiniz?

Detaya göre kvk ancak Türkiye deki neredeyse tüm teknik servisler açıkcası işe yaramıyor genellikle hepsi kullanıcı hatası deyip mağdur ediyor
  11. MFD

Uygulama MacroDroid - Otomasyon Artık Sizin Elinizde [Yarı Yapay Zeka]

Arkadaşlar bir makro yaptım tuş kilitliyse ve ekran karanlık ise tlf sallayınca saati söylesin diye ama tuş kitli ve ekran karanlık sallıyorum tlfu ama söylemiyor ama tuş kilitli ekran açık ise sallayınca söylüyor saati. Tuş kilitli ve ekran karanlık iken tlfu salladığımda saati söylemesi için...
  12. MFD

Yardım Bildirim Sorunu Anket

Ankete katılıp miui ye geri bildirimde bulunalım
  13. MFD

Yardım Bildirim Sorunu Anket

Cihazım mi 8 çok şükür bildirim gelmeme gibi sorun yaşamadım hiç Gmail evet sıkıntılı ama onun yerine Outlook kullanıyorum sorunsuz götürüyor steam kullanmadım hiç bilgim yok ama diğer bahs ettiğiniz konularda sorun olmadı xiaomi cihazında yaşadığım tek sorun bildirim panelinden bildirimi...
Üst Alt