meydeyy kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Xiaomi 12 Miui 14.0.3 de mesaj sesi nerede

Xiaomi 12 Miui 14.0.3 de mesaj sesi nereden değiştiriliyor arkadaşlar komik bir durum ama bulamadım
  2. M

Haber MIUI 14.0.2 cihazdan güncelleme

Merhaba uzun bir aradan sonra Türkiye için cihaz üzerinden yeni bir güncelleme gelmiş o.1 den o.2 güncellemesi, hadi bakalım indiriyorum vatana millete hayırlı olsun.
  3. M

Tavsiye Mi 12 için cam filmi tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba mi 12 için cam filmi tavsiyesi istiyorum, malûm ekran kavisli olunca kararsız kaldım hiç kullandığınız bildiğiniz güzel bir ürün var mı orjinalin koruyucusu çok iyiydi ama eskidi nereden bulabilirim
  4. M

Karşılaştırma Yurtdışı mi 12 mi yoksa mi 12T pro mu ?

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar yd. Bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum ama öncelik olarak direnç ile kayıt olayını göz önüne bulundurarak hangisini tavsiye edersiniz
  5. M

Haber MIUI 14 EEA için telefondan güncelleme gelmiş

Müjde Beyler EEA için miui 14 telefondan güncelleme gelmiş
  6. M

Çözüldü Titanium backup geri yükleme sorunu çözülmüştür

Merhaba arkadaşlar titanium backup ie yedek aldığım dosyaları geri yüklerken bazı uygulamaların geri yüklenmediğini fark ettim eğer sizde böyle bir sorun ile karşı karşıya kaldıysanız doğru yerdesiniz çözüm yolunu ben bu şekilde buldum anlatayım paylaşayım dedim. Titanium backup ile geri yükleme...
  7. M

Rehber Xiaomi Mi5'e TWRP Yükleme, Şifre Sorunu Çözümü, Wipe ve Custom Rom Yükleme

merhaba arkadaşlar , twpr için teşekkürler sorunsuz problemsiz yükledim.
  8. M

Rom MiUI CT [Mi5-Mi5s] 9.7V2 Yayınlandı (22.07.2019)

Ben geri döndüm 9.3.2 ye bu rom daha iyi 9.4 bazan herhangi bir uygulama açtığımda durduruldu diyor sonra bir daha deniyorum açılıyor neyse pek hoşuma gitmedi anlayacağın teşekkürler
  9. M

Ufak bir sorun fark ettim herhangi bir bildirim geldiğinde üstüne tıklayıp onu iptal etmek istediğimde beni normalde o bildirimi kapatmam için bildirim ekranı ayarları gelmesi lazım ama hiç bir şey olmuyor.
  10. M

Yükledim ama pek hoş olmadı nasıl iptal edebilirim
  11. M

sorunsuz problemsiz dediğin şekilde yükledim şimdilik iyi bir sorun yok yalnız ( Tam ekran hareketlerini aktif etmek için System/build.prob'ta bu kodu bulup değerini "0" yapıp yeniden başlatın. qemu.hw.mainkeys=1 ) bu işi nasıl yapacağım bir proğram mı kurman gerek.
  12. M

teşekkürler hocam daha yeni kurdum eski sürümü ,teşekkür etmek için bi açtım formu yeni sürüm gelmiş yahu :) neyse yine sıfırdan kurum yapacağız galiba
  13. M

İpucu xiaomi mi 5 dokunmatik ekranın donması % 100 Çözüm!!!

Peki ya dokunmatik ekran değişimi yaptıniz mı acaba ? Ben mi5 2 telefon da böyle sorunu çözdüm bir sıkıntı yok tâbi önce dokunmatik ekran ve kasa komple değişti baktım sorun devam ediyor ondan sonra bu çözüm yolunu buldum, arama için tuş olarak bildiğim Bluetooth kulaklık filan işini görür
  14. M

Teşekkürler kardeşim tamda bu uygulamadan bahsediyordum ilk önce 9.2 olan romu kuruyorum sonrada güncelleme olan dosyayı , ilgin için ve rom için çok sağ olun.
  15. M

İlginize teşekkürler benim kullandığım romda youtube değişik arka planda ve kilit ekranında hatta telefonun ekranı kapalı bile olsa çalışıyor , sizin romda da bu özelliği aktif edebilir miyiz ?
Üst Alt