Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar ben Veganet internet kullanıyorum internet gayet iyi her yere girebiliyorum tüm uygulamalar çalışıyor fakat Hepsiburada çalışmıyor Hepsiburada servis bağlantısı kesildi diyor mobil interneti açınca çalışıyor bu Hepsiburada ile Vega net arasında ne sorun var anlamadım.
Konu...
Rom hakkında biraz bilgi alabilir miyim dostum mesela cihaz ısınma sorunu devam ediyor mu şarj durumu nasıl acaba
G cam için Google playda hdr+Enhancet camera var onu indir modeli gir ve tavsiye edilen camera yükle
Merhaba
Colorful colors temasının bildirim çubuğu şeffaf onu deneye bilirsin
Ben Jiyan 3D tema kullanıyorum durum çubuğu için colorful colors un temasını kullanıyorum
Ben hyperos a geçmeden önce yedekleri aldım formatladim sonra güncelleme yaptım hyperosa geçtim hemen bir daha fabrikaya ayarlarina döndürdüm çünkü hem Android sürümü hemde Xiaomi nin sürümü değişiyor o yüzden bu çok önemliydi hiç bir sorun yaşamadım ve tüm fonksiyonları mükemmel çalışıyor kasma...
Merhaba arkadaşlar;
Global hyperos da ücretsiz ve kusursuz tema arayanlar için için paylaşım yapmak istedim. Xiaomi global yazılım kullananlar malum 3. tafar tema kullanamıyor, değişik tema arayanlar için ideal bir tema olduğu düşünüyorum tek yapmanız gereken tema bölümünden jiyan 3d yazıp...
Üstad rom değiştirme gereğine neden ihtiyaç duyuyorsunuz acaba merak ettim hyperos den sıkıldınız mı yoksa başka bi amacınız mı var bende aynı cihazı kullanıyorum tek sorunum işlemci kaynaklı aşırı ısınma
Maalesef bizde de öyle dostum Google artık önlemleri iyice artırdı Bizim gibi onlarda revanced kullanıyor güncelleme ile kırıyorlar onlarda açığı kapatıyor tam oldu bu iş diyorum sonra 1 hafta içinde tekrardan engelleniyor
Bilgi için teşekkürler güncelleme yapıldıktan sonra cihazı fabrika ayarlarına çevrilmesi tavsiye ediliyor ufak tefek bazı özellikler pasif durumda kalıyormuş nfc,ekran yansıtma vb. gibi özellikler. Mutlaka sıfırdan bir kurulum yapılması gerek pil konusunda olsun gerekse performans olsun çok...
Xiaomi 12 kullanan biri olarak pil konusunda günü rahat çıkarıyor memnun edici, android 14 bir kaç ay içerisinde alacak hyperos olarak , kesinlikle sorunsuz ve kusursuz bir cihaz zaten forumda pek şikayet bile bulamasın sadece 2 yada 3 saat online oyun oynayanlar dan şikayet var ısınma sorununu...
Uygun fiyatı göz önünde bulundurarak alına bilecek en iyi en güzel koruyucu cam filmi bu olsa gerek kesinlikle bu ürünü xiaomi 12 için öneririm hep kenarında kavis var hem de Nano öyle muşamba gibi dandik değil
Cam filmi
Yok daha önce de bazi arkadaşlar bu sorundan bahsetmisti dediğin gibi galiba o sendeki romdan kaynaklanıyor olabilir başıma gelmediği için kesin Bir şey diyemiyorum ama ben bu romdayim