meydan12 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Engelli Listesini Yedeklemek Mümkün Mü?

Tam bunu yazmaya girdim yorumunuzu gördüm. Evet buradan sadece engelleme listesini yedekle/yükle yaparak sorunu çözdüm.
  2. M

Nasıl yani? Her engellemek istediğim numarayı Google kişilere normal kişi olarak kaydedip sonra engellememi mi söylüyorsunuz hocam? 250 tane numara var tek tek kaydedemem yahu :) Daha kolay bir yolu yok mu?
  3. M

Merhaba, Xiaomi Mi 9T'yi üç yıldır kullanıyorum. Yıllardır aynı numarayı kullandığım için bir sürü yerden arama ve sms alıyorum. Tüm istemediğim yerleri tek tek engelledim hem çağrı hem sms için. Bu engel listesini Poco F2 Pro'ya da taşıyabilir miyim? Bir de aktif kullanıcılardan Poco F2 Pro...
  4. M

Diğer Mi 9T Ekran Süresi Paylaşımı

Arkadaşlar merhaba, Yaklaşık on gündür Mi 9T kullanıyorum (6/128). Ortalama ekran sürem 7 saat, bekleme süreleri de 8-10 saat. Yani geceye kadar ucu ucuna çıkarıyor, açıkçası 4000mAh batarya için 8nm'lik bir işlemci ile düşük geldi. Sizde durumlar nedir? Önerebileceğiniz rom varsa deneyeyim...
  5. M

Soru Mi 9t Şarj Süreleriniz

Arkadaşlar merhaba, Yaklaşık on gündür Mi 9T kullanıyorum (6/128). Ortalama ekran sürem 7 saat, bekleme süreleri de 8-10 saat. Yani geceye kadar ucu ucuna çıkarıyor, açıkçası 4000mAh batarya için 8nm'lik bir işlemci ile düşük geldi. Sizde durumlar nedir? Önerebileceğiniz rom varsa deneyeyim...
  6. M

Yardım Mi 9T Açılmama Problemi mi Var?

Rom root bl işlemlerinden anlıyorum onun dışında mı bir sorunu var acaba dedim... Aksi bir durum mu var acaba diye, anlaşılan yokmuş :))
  7. M

Yardım Mi 9T Açılmama Problemi mi Var?

Arkadaşlar merhaba, Cihazı yurtdışından getirtenlerden almayı düşünüyorum fakat güncellemeden falan sonra telefon çöp oluyor falan diyorlar. Bahsedilen mevzu nedir, bilgisi olan aydınlatablir mi? Sonrasında öyle bir durumda tekrar rom atmak kurtarmıyor mu?
  8. M

Yardım Global Rootlu Son Sürüm Var Mıdır?

Teşekkür ederim ilginiz için
  9. M

Yardım Global Rootlu Son Sürüm Var Mıdır?

Merhabalar, Şu an havoc os pie'deyim. Global son sürüme (sanırım 10.4.0.0) geçmek istiyorum. Fakat şu an bilgisayarım yok orijinal firmware ile yükleme yapamıyorum root işleminden dolayı. Twrp'den flashlamalı rootlu firmware var mıdır? Ya da 10.2.0 yani bir öncekinin twrp yedeği var elimde onu...
  10. M

Yardım Masik Rom Düşük Ses

Daha dün stockta iyiydi hocam bendeki. Bi zipi falan vardır muhakkak
  11. M

Yardım Masik Rom Düşük Ses

Merhabalar, Masik rom kurdum (7.1) fakat hoparlör sesi az geliyor önceki stock roma göre. Ses yükseltme için bi zip var mıdır?
Üst Alt