mevo011 kullanıcısının son içeriği

1. mevo011

HyperOS Hyperos & Miui Debloater V2.0 2024 gereksiz uygulamaları silme (ROOTSUZ)

yönetici olarak açma normal aç exeyi
  2. mevo011

HyperOS Hyperos & Miui Debloater V2.0 2024 gereksiz uygulamaları silme (ROOTSUZ)

Hyperos & Miui Debloater gereksiz uygulamaları silme telefon hızlandırma V2.0 2024 arkadaşlar merhaba miui ve hyperos arayüzünü birazda rahatlatmak için bi bat dosyası hazırladım bunu çalıştırdığınızda telefonla beraber gelen gereksiz uygulamaları siler tüm android versiyonlarda, hyperos &...
  3. mevo011

Mod Xiaomi gereksiz uygulamaları silme telefonu hızlandırma miui 12 ,11,10 debloat

yeni konu var zaten kardeşim :) https://forum.miuiturkiye.net/konu/miui-debloater-v1-0-xiaomi-hizlandirma-2023.137400/
  4. mevo011

HyperOS HyperOS Bootloader Açma Bypass 2024

kardeşim konuyu açan benim zaten herkesde işe yaramıyor bypass
  5. mevo011

bundan sonra ben almam bunların telefonları mesela bosuna android kullaniyoruz
  6. mevo011

ya bu xiaomi neden milleti böyle uğraştırıyor anlamadım bırak isteyen açsın isteyen kapatsın kolayca
  7. mevo011

Merhaba arkadaşlar herkese sıkıntı yaratan HyperOS Bootloader kilidini bypass ile nasıl açılacağını anlatmaya çalıştım. Cihazınızla ilgili oluşabilecek sorunlardan siz sorumlusunuz Geliştirici seçeneklerini açın Ayarlar - Ek Ayarlar - Geliştirici seçeneklerinde OEM Kilidini Açma, USB Hata...
  8. mevo011

Çözüldü redmi note 12 pro 4g bootloader kilidi açılmıyor

kilit açmadan nasıl sürüm düştün reis
  9. mevo011

kardeşlerim etrafınızda başka xiaomi kullanan varsa onun hesabıyla giriş yapıp açmaya çalışın ben bu şekilde çözdüm.
  10. mevo011

cihazımda hyperos kurulu bütün yapılması gereken ayarları yaptım kilit açmak için mi community den aç isteğinde vurdum ve aşşağıdaki gibi yazıyor mi unlocktan açmaya çalışınca resimdeki hatayı veriyor oem açma açık usb hata ayıklama açık...
  11. mevo011

Mod MİUİ - DEBLOATER V1.0 - xiaomi hızlandırma 2023

pusulayla ne iin var kanka
  12. mevo011

Mod MİUİ - DEBLOATER V1.0 - xiaomi hızlandırma 2023

miui ile gelen storeda alternatifi olan herşeyi siler kardeşim zaten telefonla gelen uygulamalar yiyor rami
  13. mevo011

Mod Reklamsız Youtube ReVanced Extended Yükleme Aracı 2023

linkteki dosyayı indirin içindeki apk ları yükleyin :)
Üst Alt