mevo011 kullanıcısının son içeriği

1. mevo011

Çözüldü redmi note 12 pro 4g bootloader kilidi açılmıyor

cihazımda hyperos kurulu bütün yapılması gereken ayarları yaptım kilit açmak için mi community den aç isteğinde vurdum ve aşşağıdaki gibi yazıyor mi unlocktan açmaya çalışınca resimdeki hatayı veriyor oem açma açık usb hata ayıklama açık...
  2. mevo011

Mod Reklamsız Youtube ReVanced Extended Yükleme Aracı 2023

öncelikle usb hata ayıklamayı telefonumuzdan açıyoruz sonra bu driverı pc ye yüklüyoruz DRIVER indirdiğiniz zip dosyasına sağ tıklayıp klasöre ayıkla diyoruz Minimal ADB and Fastboot klasörü masüstünde olmalıdır yoksa çalışmaz !!! klasördeki deb.exe yi yönetici olarak çalıştırıyoruz ve...
  3. mevo011

Soru uygulamalardan fake gps gizleme

beyler yemek sepetinde esnaf kuryeyim ve yemeksepeti kurye uygulamasında fake gps kullanmak yasak uygulama hemen algılıyor fake gpsi nasıl gizlerim uygulamanın alhılamasını nasıl engellerim telefonum rootlu ve yemeksepeti kurye uygulamasının ismi roadrunner
  4. mevo011

Mod MIUI Debloater v1.0

arkadaşlar merhaba miui ve hyperos arayüzünü birazda rahatlatmak için bi bat dosyası hazırladım bunu çalıştırdığınızda telefonla beraber gelen gereksiz uygulamaları siler tüm android versiyonlarda ve miui sürümlerinde denedim sorunsuz çalışıyor Nasıl çalışır? öncelikle usb hata ayıklamayı...
  5. mevo011

Yardım miui 11 de instagram beyaz bar sorunu

s.a. miui 11e dönünce instagramda resimdeki gibi bi bar oluyor bunu nasıl çözebilirim instagram eski sürüme döndüm yine aynı miui 12de sorun çözülüyor ama ben miui11 kullanmak istiyorum
  6. mevo011

Mod Xiaomi gereksiz uygulamaları silme telefonu hızlandırma miui 12 ,11,10 debloat

GÜNCEL KONU İÇİN TIKLA arkadaşlar merhaba miui arayüzünü birazda rahatlatmak için bi bat dosyası hazırladım bunu çalıştırdığınızda telefonla beraber gelen gereksiz uygulamaları siler sisteme hiç bir şekilde zarar vermez unbrick falan olmaz tüm android versiyonlarda ve miui sürümlerinde...
Üst Alt