Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cihazımda hyperos kurulu bütün yapılması gereken ayarları yaptım kilit açmak için mi community den aç isteğinde vurdum ve aşşağıdaki gibi yazıyor
mi unlocktan açmaya çalışınca resimdeki hatayı veriyor
oem açma açık
usb hata ayıklama açık...
öncelikle usb hata ayıklamayı telefonumuzdan açıyoruz
sonra bu driverı pc ye yüklüyoruz DRIVER
indirdiğiniz zip dosyasına sağ tıklayıp klasöre ayıkla diyoruz
Minimal ADB and Fastboot klasörü masüstünde olmalıdır yoksa çalışmaz !!!
klasördeki deb.exe yi yönetici olarak çalıştırıyoruz
ve...
beyler yemek sepetinde esnaf kuryeyim ve yemeksepeti kurye uygulamasında fake gps kullanmak yasak uygulama hemen algılıyor fake gpsi nasıl gizlerim uygulamanın alhılamasını nasıl engellerim telefonum rootlu ve yemeksepeti kurye uygulamasının ismi roadrunner
arkadaşlar merhaba miui ve hyperos arayüzünü birazda rahatlatmak için bi bat dosyası hazırladım
bunu çalıştırdığınızda telefonla beraber gelen gereksiz uygulamaları siler
tüm android versiyonlarda ve miui sürümlerinde denedim sorunsuz çalışıyor
Nasıl çalışır?
öncelikle usb hata ayıklamayı...
s.a. miui 11e dönünce instagramda resimdeki gibi bi bar oluyor bunu nasıl çözebilirim instagram eski sürüme döndüm yine aynı miui 12de sorun çözülüyor ama ben miui11 kullanmak istiyorum
GÜNCEL KONU İÇİN TIKLA
arkadaşlar merhaba miui arayüzünü birazda rahatlatmak için bi bat dosyası hazırladım bunu çalıştırdığınızda telefonla beraber gelen gereksiz uygulamaları siler sisteme hiç bir şekilde zarar vermez unbrick falan olmaz
tüm android versiyonlarda ve miui sürümlerinde...