Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android 7'nin Bu cihazlar için gelmesini dört gözle bekliyorum veya da bilgilendirebilir.
Global güncellemeyi indiren veya da yükleyen varsa link veya adres verirsen sevinirim
Merhaba ben de aynı güncellemeyi yaptım fakat manuel olarak 2 güncelleme indirdim güncellemeyi indir butonundan sağ üst köşedeki üç nokta ben indirdim Onun haricinde şu ana kadar 2 hafta geçti ama hala bir güncelleme yok
mi flaşh uygulamasıyla fasbot modunda rom pakedi yükleme işlemi başarılı bir şekilde gerçekleşti ancak tinede bazı sorunlar yok degil bu rom padedini formdan indirdim bu orjınal rom mu yoksa geliştirici mi yuklemeliyim bilemedim geliştiricininde artımlı rom pakedi diye bir sey var o nasıl...
bilmeyen için bu işler resmen işekence alet edevat tamam ama icraat sıfır bakıyorum okuyorum inceliyorum bir arpaboyu yol alamamısım daha fakat olacak :)
kısa bir süre ara verdigim mi max 'ın rot reset rom falan filan macerasına geri döndüm akşam 22.00 civarı bot kilidini açmak için bir denemede bulundum fakat başarısız oldum nedeni ise pc nin 32 bit olmasıydı pc yi 64 e formatladım fakat bot kilidini açmakta yine açmakta başarısız olsum...
merhaba arkadaşlar mi max 3/64 kullanıyorum fakat güncelleme alamıyorum rom fake falan dediler o yuzden yardımlarınıza ihtiyacım var.
1 ) romu nereden nasıl indire birim
2 ) global romu kurmak için herhangi bir bot kilidi falan acmak gerekli mi gerekliyse eger bunu nereden nasıl yapabilirim.
3...