metpa kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Xiaomi 13T HyperOs Güncellemesi Yaptım

botloader çık olan hiç bir cihaza günceleme gelmiyecek beklemeyin sadece fast boot ile yapabilirsiniz güncelemeyi
  2. M

Yardım Xiaomi 13T HyperOs Güncellemesi Yaptım

ben botloaderini açtığım için bana gelmiyor botloader açık olan cihazlara güncelleme gelmeyecğini xiaomi duyurunca üzgünüm?
  3. M

Recovery Redmi K30 - Twrp 3.3.1-0217 Tek Tuş Yükleme Aracı

elinize sağlık sayın yöneticim
  4. M

MIUI 11 [Fastboot] Redmi K30 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.1.21 Beta / v11.0.10.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

aynen türkçe dil içinde mevcut ön yükleme yaparken dil seçeneklerinde var türkçe dil ve tamamen 100/de 100 türkçe kullanıyorsun...
  5. M

MIUI 11 [Fastboot] Redmi K30 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.1.21 Beta / v11.0.10.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

ben altttaki olan linki indirdim ve kurdum gayet başarılı sorunsuz kullanıyorum 2 saatdirrrr
  6. M

evet arkadaşlar bende by trabzonlu sayesinde cihazımı türkçe yapmış bulunmaktayım...... öncelikle MIUI Türkiye Forumu sitesini kuran emeği geçenlere ve tabiki cihazımın türkçe olmasını sağlayan bytrabzonlu yöneticimisin eline sağlık güvenle kurabilirsiniz.....
  7. M

Güncelleme Redmi K30 / POCO X2 - Çin Kararlı V11.0.10.0.QGHCNXM İndirme Bağlantısı

yönlendirme ile yaparmıısn? mümkünse telegram varsa ordan bire bir yapalımmı beraber...
  8. M

Güncelleme Redmi K30 / POCO X2 - Çin Kararlı V11.0.10.0.QGHCNXM İndirme Bağlantısı

twrp olmadıkca bunların hepsi boşa acilen twrp çıkarsa çok güzel olacak ama türkçe dil olan romda mevcut değil sanırım....
  9. M

bir kaç kişide bu cihazın türkçesi var satın almışlar hazırda türkçe gelmiş tel ellerine nasıl ne şekilde anlamış değilim ama gerçekden çıok uzadı hala çzöüm yok mu gerçekden....
  10. M

twrp çıkarsa süper olcak ama sanırsam 1 ay sürer çıkması....... ühühühü
Üst Alt