metinyazici741 kullanıcısının son içeriği

1. M

HyperOS Poco X6 Pro Tayvan OS1.0.6.0.UNLTWXM İndirme Bağlantısı

Güncelleme geldi, son sürüme güncelleyebilirsiniz
  2. M

Soru POCO X6 Pro EU ROM Nasıl Yüklenir?

hocam kurulumla alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum açıkçası. geceleri şarja takmıyorum ve telefonun optimizasyon yapmasına fırsat vermemiş oluyorum, böylece "android sistemi"nin fazla şarj yemesine sebebiyet veriyorum. bir kaç gün daha geceleri şarja takarak deneyeceğim bakalım. Yardımınız...
  3. M

hocam önce çin romu yükleyip sonra eu romunu yükledim diğer arkadaşın dediği gibi. optimizasyon yapmadı mı acaba diye düşünüyorum. telefonu şarja bırakıp mı uyuyorsunuz ? sizde ekran süresi kaç saat ?
  4. M

Hocam şarj kötü mü sizde de
  5. M

Hocam benim şarj kullanımı inanılmaz düşük. Sizde de böyle mi ? Ekran süresine bakın şaka gibi :)
  6. M

Evet hocam yükledim bende stock aşırı hantal ve bug dolu bunun yanında. Tek sorunum uygulama simgelerinin boyutunu ayarlamayı bulamadım bir türlü
  7. M

kuruyorum şuan, umarım iyi iş çıkarır.
  8. M

Hocam youtube global romda da 60 hz değil mi zaten ? Ben bu sorunu youtube revanced kullanarak aşıyorum :) ayarlarda fps düşüşleri belli oluyor demişsiniz oyundaki ayarlarda mı arayüzdeki mi ? Arayüzün en ufak takılmasında kafayı yerim. Böyle bi durum var mı arayüzde ?
  9. M

Hocam bu benim için yüklemeye gani gani yeterli bi sebep ancak çin romunu kurup sonra eu geçtim demişsiniz. Daha detaylı söyler misiniz çin romunu normal kurup daha sonra eu mu kurdunuz ? Yine de siliniyor rom üstüne yüklenmiyor diye biliyorum :)
  10. M

Tamamdır hocam merakla bekliyorum
  11. M

Hocam denediniz mi 1.0.17 sürümünü ? Yorumlarınızı bekliyorum
  12. M

Hocam sorunlu demişsiniz eu'ya ne gibi sorunu var ? 1.0.17 sürümünü denediniz mi ? Geçiş yapmayı düşünüyorum ancak sıkıntılıysa geri dönmeye falan uğraşamam o yüzden sorma gereği duydum.
  13. M

Yardım Google eski cihazımdan çıkış yaptığım halde hala gözüküyor

Çıkış yaptığımı gösteren ekran görüntüsü ve hâlâ listede gözüken lanet telefonu nasıl kaldırabilirim bu listeden ? Fabrika ayarlarına çevirip satmıştım cihazı.
  14. M

Rom Evolution X 7.1 Android 13 OFFICIAL | AOSP

Spoyiler firmware ve rom'a tıkla eski sürüm yazanı indir. En uzun kullandığım rom bu oldu en az 6 aydır kullanıyorum harika bir rom.
  15. M

Rom Evolution X 7.1 Android 13 OFFICIAL | AOSP

Hocam Xda'dan mı bakıyorsunuz romlara ben bu forum dışında hiç bir yerden denememiştim rom ve forumda sistemin bu şekilde işlediğini bilmiyordum (tamamen size kaldığını)
Üst Alt