metinyazici741 kullanıcısının son içeriği

1. M

İpucu Şarj Sorunu Yaşayanlar İçin Tavsiye (Kilit Açık Cihazlar İçin)

Hocam verdiğiniz kernel yalnızca android 14'e kadar olan romları mı destekliyor ?
  2. M

Soru Poco X6 Pro için custom rom önerisi

Teşekkür ederim hocam axionda umduğumu bulamazsam deneyeceğim
  3. M

Hocam stabilite ve pil konusunda iyi mi ?
  4. M

Eu rom tengeos saanos denedim. Stock romda gereksiz uygulamaları temizleyip bir kaç sistem modülü (mods center) kurup kullandım. 5 saati geçmiyor.
  5. M

O kadar vaktim yok maalesef hocam. Hangi romdan bahsediyorsunuz axionos mu ?
  6. M

Hocam xpower, tengeos, saanos gibi romları deneyimledim ancak hepsinde illa bir sorun çıkıyor. Mesela şuan xpower romda parmak izi açıkken beyaz ekran simgeleri sürekli yanıp sönüyor bu da beni rahatsız ediyor. Sorunu olmayan en az stock rom gibi stabil ayrıca şarjı daha iyi giden bi rom...
  7. M

şarj konusunda nasıl hocam ? stock roma göre ?
  8. M

Herkese merhaba. Yabancı forumlar ve telegram kanallarını araştırmaktan çok yoruldum. Pil konusunda artık işimi görmüyor maks. 5 saat ekran süresi alabiliyorum. Pil sağlığında gerçek değer olarak 4400 mah falan gösteriyor (termuxtan baktım). Günlük kullanımda eskisi gibi günü çıkarmasını...
  9. M

Rom HYPEROS ROM TengeOS 3.0.4.0.WNLMIXM

Stock romla bi farkını göremediğim için stock roma dönüp mod yükledim ben hocam
  10. M

Var hocam tabiki
  11. M

Telefonla ilgili konuların ve paylaşımların az olması beni rahatsız ettiği için paylaşmaya karar verdim. İlk kez konu açtığım için bir hata veya yanlışım varsa lütfen bildirin. AOSP rom çok basit geldiği için deneyimlediğim hyperos romları paylaşmaya karar verdim. Bu romun akıcılığı harika. Şarj...
  12. M

Soru POCO X6 Pro EU ROM Nasıl Yüklenir?

Hangisini önerirsiniz şarj performansı nasıl ?
  13. M

en sorunsuz olan axionos ise ve güzel bir HOS rom bulamazsam axionos'a geçerim hocam. teşekkür ederim yardımlarınız için
  14. M

Aosp arayüzü sevmiyorum o yüzden batarya performansının çok iyi olması gerekli hyperosdan vazgeçmem için. Lineageos rom da banka uygulamaları kullanılamıyor doğru mu anladım ?
  15. M

şuan hangi romdasınız ? en stabil rom sizce hangisi ? saanos hyperos 3, axionos, afterlifeos, mistos arasında çok fazla kaldım. yedek cihazım olsa hepsini tek tek deneyimleyeceğim aslında.
Üst Alt