Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam kurulumla alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum açıkçası. geceleri şarja takmıyorum ve telefonun optimizasyon yapmasına fırsat vermemiş oluyorum, böylece "android sistemi"nin fazla şarj yemesine sebebiyet veriyorum. bir kaç gün daha geceleri şarja takarak deneyeceğim bakalım. Yardımınız...
hocam önce çin romu yükleyip sonra eu romunu yükledim diğer arkadaşın dediği gibi. optimizasyon yapmadı mı acaba diye düşünüyorum. telefonu şarja bırakıp mı uyuyorsunuz ? sizde ekran süresi kaç saat ?
Hocam youtube global romda da 60 hz değil mi zaten ? Ben bu sorunu youtube revanced kullanarak aşıyorum :) ayarlarda fps düşüşleri belli oluyor demişsiniz oyundaki ayarlarda mı arayüzdeki mi ? Arayüzün en ufak takılmasında kafayı yerim. Böyle bi durum var mı arayüzde ?
Hocam bu benim için yüklemeye gani gani yeterli bi sebep ancak çin romunu kurup sonra eu geçtim demişsiniz. Daha detaylı söyler misiniz çin romunu normal kurup daha sonra eu mu kurdunuz ? Yine de siliniyor rom üstüne yüklenmiyor diye biliyorum :)
Hocam sorunlu demişsiniz eu'ya ne gibi sorunu var ? 1.0.17 sürümünü denediniz mi ? Geçiş yapmayı düşünüyorum ancak sıkıntılıysa geri dönmeye falan uğraşamam o yüzden sorma gereği duydum.
Çıkış yaptığımı gösteren ekran görüntüsü ve hâlâ listede gözüken lanet telefonu nasıl kaldırabilirim bu listeden ? Fabrika ayarlarına çevirip satmıştım cihazı.
Hocam Xda'dan mı bakıyorsunuz romlara ben bu forum dışında hiç bir yerden denememiştim rom ve forumda sistemin bu şekilde işlediğini bilmiyordum (tamamen size kaldığını)