Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam xpower, tengeos, saanos gibi romları deneyimledim ancak hepsinde illa bir sorun çıkıyor. Mesela şuan xpower romda parmak izi açıkken beyaz ekran simgeleri sürekli yanıp sönüyor bu da beni rahatsız ediyor. Sorunu olmayan en az stock rom gibi stabil ayrıca şarjı daha iyi giden bi rom...
Herkese merhaba. Yabancı forumlar ve telegram kanallarını araştırmaktan çok yoruldum. Pil konusunda artık işimi görmüyor maks. 5 saat ekran süresi alabiliyorum. Pil sağlığında gerçek değer olarak 4400 mah falan gösteriyor (termuxtan baktım). Günlük kullanımda eskisi gibi günü çıkarmasını...
Telefonla ilgili konuların ve paylaşımların az olması beni rahatsız ettiği için paylaşmaya karar verdim.
İlk kez konu açtığım için bir hata veya yanlışım varsa lütfen bildirin.
AOSP rom çok basit geldiği için deneyimlediğim hyperos romları paylaşmaya karar verdim. Bu romun akıcılığı harika. Şarj...
Aosp arayüzü sevmiyorum o yüzden batarya performansının çok iyi olması gerekli hyperosdan vazgeçmem için. Lineageos rom da banka uygulamaları kullanılamıyor doğru mu anladım ?
şuan hangi romdasınız ? en stabil rom sizce hangisi ? saanos hyperos 3, axionos, afterlifeos, mistos arasında çok fazla kaldım. yedek cihazım olsa hepsini tek tek deneyimleyeceğim aslında.