Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonla ilgili konuların ve paylaşımların az olması beni rahatsız ettiği için paylaşmaya karar verdim.
İlk kez konu açtığım için bir hata veya yanlışım varsa lütfen bildirin.
AOSP rom çok basit geldiği için deneyimlediğim hyperos romları paylaşmaya karar verdim. Bu romun akıcılığı harika. Şarj...
Aosp arayüzü sevmiyorum o yüzden batarya performansının çok iyi olması gerekli hyperosdan vazgeçmem için. Lineageos rom da banka uygulamaları kullanılamıyor doğru mu anladım ?
şuan hangi romdasınız ? en stabil rom sizce hangisi ? saanos hyperos 3, axionos, afterlifeos, mistos arasında çok fazla kaldım. yedek cihazım olsa hepsini tek tek deneyimleyeceğim aslında.
Hocam eu romdan memnun musunuz ? Pil konusunda can sıkmaya başladı benimki. Tayvan romdayım ve buglarla daha sık karşılaşmaya başladım. Önerdiğiniz başka bir rom varsa geçebilirim.
Arkadaşlar Romu nasıl portlayacağım lütfen yardım edin, base ve port romlarımı indirdim aynı işlemci aynı çözünürlükteki telefonla port edeceğim ama yapamıyorum yardım eder misiniz