MetinTR kullanıcısının son içeriği

1. MetinTR

Mod Redmi Note 10 Pro HyperOS China Port

İlk gelmeye başladığından beri bir sürü port denedim ancak aralarında en akıcı ve lag problemi olmayan port buydu. Şu an port hyperos kullanan varsa kesinlikle geçmesini tavsiye ederim. Romu 4pda'da buldum kendim denedim sorunsuz çalışıyor. https://disk.yandex.ru/d/TAL1lOnobeRXFg *Rom...
  2. MetinTR

Yardım Bluetooth Kulaklık AAC Ses Kalitesi

Merhabalar daha önce kullandığım MIUI 13.0.10 romunda 14.0.1 romunda veya Miui Mind custom romda bağladığım bluetooth kulaklığın ses kalitesi kısmını AAC'ye alınca ses geliyordu ve kalite daha iyiydi. Şu an MIUI 12.5.10 roma geçtim ve memnun olduğumdan dolayı değiştirmek istemiyorum. Ancak...
  3. MetinTR

Sohbet Redmi Note 10 Pro Koyu Şeffaf Kılıf

Telefon için pek çok mat siyah silikon kılıf var ancak ben mi note 10'ların kutusundan çıkan ekteki kılıftan istiyorum. Doğru kelimlerle aramadığım için mi bilmiyorum bir türlü bulamadım bu tarz bir kılıf. Kullanan veya bulabilen varsa nereden alabilirim ?
  4. MetinTR

Yardım MIUI 12.5 Youtube kalite ayarı beyaz gözüküyor

MIUI 12.5.8 Hindistan rom var. Resimdeki gibi youtubeda kalite seçme kısmında, Twitter giriş yapma ekranında, reklam çıktığı zaman X yani kapatma tuşunda böyle renkler farklı oluyor ve neyi seçeceğimi göremiyorum. MIUI 12.5.9 ve 12.5.10'u da denedim aynı durum. Bu arada açık temada böyle bir...
  5. MetinTR

Kernel crDroid 9.6 Kernel Önerisi

Merhabalar, Cihazım Redmi Note 10 Pro (sweetin) 64mp. Bugün crDroid 9.6 android 13 kuracağım ve Kernel de flashlamak istiyorum. Şimdiden teşekkürler. Önceliklerim: 33w şarj ve iyi pil süresi. Akıcı bir deneyim de isterim tabii.
Üst Alt