Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 aydır güncelleme üstüne güncelleme yapıyorum hala ilk günkü gibi hızlı ve akıcı. Hep de kendi kerneli ile kullandım. Deepsleep sorunu yaşatmaması da cabası. Sleepy kernel öneririm eğer kendi kerneli hoşunuza gitmediyse.
14.0.4 Endonezya hocam o romu değiştireli 2 ay oldu ancak hiçbir sorun yaşamadım aosp geçtim sonrasında. Ancak kullandığım en akıcı miui bu rom idi.
https://bn.d.miui.com/V14.0.4.0.TKFIDXM/miui_SWEETIDGlobal_V14.0.4.0.TKFIDXM_379adc91e8_13.0.zip
Ben de hiç sevmezdim Crdroid'i ancak 10.6 güncellemesinden önce bir kaç arkadaşımla telegramda adamı kendi tree'sinin kötü olduğuna ikna edip los tree'yi kullandırdık geliştiricinin aktifliği artınca çok sorunsuz mükemmel bir rom çıktı ancak Voltage, Rising gibi romlar da çok iyidir hoşunuza...
Hocam Crdroid 10.6 at geç başka roma bakmaya gerek yok. Her gün rom atan ben 2 aydır dokunmuyorum telefona kullandığım en akıcı ve pili en iyi rom bu. Hiçbir bug hata sorun ile karşılaşmadım bu zamana kadar. Rom zaten sürekli güncelleme alıyor hem güvenlik yaması tarafından hem kernel tarafından...