MetinTR kullanıcısının son içeriği

1. MetinTR

Yardım Yurtdışı Redmi Note 10 Pro crDroid kurulumu

cihazınızda sd card yoksa adb kullanacaksınız.
  2. MetinTR

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

Çok sağlam romdur kerneli de zelo yaparsanız aylarca dokunmadan kullanırsınız. Bununla birlikte Derpfest a13'ün son sürümünü de öneririm.
  3. MetinTR

Rom Redmi Note 10 Pro (sweet) Endonezya MIUI 14 A13

Hocam bildiğin xiaominin kendi yayınladığı orijinal stok rom hiç bir özelliği yok.
  4. MetinTR

2 aydır güncelleme üstüne güncelleme yapıyorum hala ilk günkü gibi hızlı ve akıcı. Hep de kendi kerneli ile kullandım. Deepsleep sorunu yaşatmaması da cabası. Sleepy kernel öneririm eğer kendi kerneli hoşunuza gitmediyse.
  5. MetinTR

Hocam double tap to wake çalışıyor mu acaba kontrol edebilir misiniz ? Bug'larda öyle yazıyordu.
  6. MetinTR

a14 qpr3 için lsposed mod yüklemeniz lazım hocam. https://github.com/mywalkb/LSPosed_mod/releases
  7. MetinTR

Telegramda kanallara düşüyor hep bu tarz recovery romlar.
  8. MetinTR

Hiç öyle sorun yaşamadım ne bildirim paneli ne kapanma sorunu ben 1 ay boyunca kullandım o romu. Kullandığım en iyi stock miui oydu benim için.
  9. MetinTR

Stock endonezya rom hocam. En son güncelleme fastboot olarak yayınlanmadı aynı global 14.0.9 gibi sadece recovery olarak yayınlandı.
  10. MetinTR

14.0.4 Endonezya hocam o romu değiştireli 2 ay oldu ancak hiçbir sorun yaşamadım aosp geçtim sonrasında. Ancak kullandığım en akıcı miui bu rom idi. https://bn.d.miui.com/V14.0.4.0.TKFIDXM/miui_SWEETIDGlobal_V14.0.4.0.TKFIDXM_379adc91e8_13.0.zip
  11. MetinTR

Ben de hiç sevmezdim Crdroid'i ancak 10.6 güncellemesinden önce bir kaç arkadaşımla telegramda adamı kendi tree'sinin kötü olduğuna ikna edip los tree'yi kullandırdık geliştiricinin aktifliği artınca çok sorunsuz mükemmel bir rom çıktı ancak Voltage, Rising gibi romlar da çok iyidir hoşunuza...
  12. MetinTR

Sade iyidir hocam :)
  13. MetinTR

Ben çok modlamayi sevmiyorum sanırım hocam ya 😄
  14. MetinTR

Hocam Crdroid 10.6 at geç başka roma bakmaya gerek yok. Her gün rom atan ben 2 aydır dokunmuyorum telefona kullandığım en akıcı ve pili en iyi rom bu. Hiçbir bug hata sorun ile karşılaşmadım bu zamana kadar. Rom zaten sürekli güncelleme alıyor hem güvenlik yaması tarafından hem kernel tarafından...
  15. MetinTR

Çözüldü WRITE_SECURE_SETTINGS yetkisini nasıl verebilirim?

Hocam usb hata ayıklamanın altında var bu ayar. USB debugging (security settings) yazan.
Üst Alt