metinkarakus kullanıcısının son içeriği

1. metinkarakus

Yardım TWRP Şifre sorunu.

Cümleten selamın aleyküm telefonuma hangi twrpyi yüklediysem şifre sıkıntısı çekiyorum veride hep 0 MB görünüyor format data yaptığımda geliyor ancak romu yükleyip tekrar twrpye döndüğümde sonuç yine aynı 0 MB görünüyor bunun çözümü varmı
  2. metinkarakus

MIUI 11 Mi9 SE Global EU MIUI 11 Nasıl Kurabilirim

Global Stabil roma geçmeniz gerekmekte. Bu konudakileri uygular iseniz geçmiş olursunuz. https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-9-se-fastboot-orjinal-rom-yukleme.60490/
  3. metinkarakus

MIUI 11 Mi9 SE Global EU MIUI 11 Nasıl Kurabilirim

Cihazınızda Xiaomi.Eu yüklü o yüzden el ile indirip twrp üzerinden kurmanız lazım. https://forum.miuiturkiye.net/konu/android-q-mi-9-se-xiaomi-eu-miui-11-v9-11-7-beta-ve-v11-0-3-0-kararli-rom-indirme-baglantisi.56935/ Bu konuyu inceleyin
  4. metinkarakus

Yardım Telefonu bilgisayar görmüyor.

Malesef yükledim yine aynı görmüyor. Yeniden başlattım.
  5. metinkarakus

Hayır Usb aygıtı tanınmıyor diyor aygıt yöneticisindede unknown device yazıyor
  6. metinkarakus

Hem fastbootta hemde normalde bilgisayar telefonumu görmüyor kabloyu değiştirdim driverleri yükledim bilgisayara format bile attım ama bir türlü çözemedim yardımlarınızı bekliyorum.
  7. metinkarakus

Soru MIUI 11 geldi

Bana neden gelmedi
  8. metinkarakus

Soru MI 9 SE için Orange Fox Recovery

Muhtemelen resmi olmayan sürüm Orange Fox'un kendi sitesinde Mi 9 SE için şuan bir recovery yok.
  9. metinkarakus

Çözüldü Güncelleme kurulumu

Birşeye basmanıza gerek yok kendisi yükler eğer şifre isterse telefonunuza koyduğunuz şifreyi girin güncelleme bittiğinde eğer otomatik yeniden başlatmaz ise bittikten sonra altta restart system gelir ona tıkla açılması biraz uzun sürer güncelleme yaptığı için .
  10. metinkarakus

Çözüldü Güncelleme kurulumu

Twrp Yüklü telefonlarda tam paket rom ile güncelleme yapıyor ilk başta 300 küsür gelmiştir twrp bunu kabul etmediği için tam paketi indiriyor indirip kurun sıkıntı olmaz.
  11. metinkarakus

Güncelleme Mi 9 SE (Avrupa) EEA Kararlı 10.3.9.0.PFBEUXM indirme bağlantıları

Twrp Yüklü telefonlarda tam paket rom ile güncelleme yapıyor ilk başta 300 küsür gelmiştir twrp bunu kabul etmediği için tam paketi indiriyor indirip kurun sıkıntı olmaz.
  12. metinkarakus

Yardım mi 9 se 3.5mm jack sorunu

Hocam kulaklığı kapatın biraz bekleyin açma tuşuna basın ama açılma sesi geldikten sonra elinizi çekmeyin bi ses daha gelene kadar o ses geldikten sonra görecektir.
  13. metinkarakus

Madalya 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. ( Madalya )

Zafer Bayramımız Kutlu Olsun. :)
  14. metinkarakus

Yardım K20 Pro Telefonum Öldü Mü?

Hocam şuan pek aklıma bişey gelmiyor, gelirse direk yazarım. TWRP değiştirdinizmi hocam?
Üst Alt