Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, elimde Redmi Note 9 bir cihaz vardı ve resmi rom ağır ve eski kaldığı için yeni rom yüklemeye karar verdim, cihaz IMEI'li bir cihaz olduğu için nvdata ve nvram yedeklerini aldıktan sonra custom rom atmayı denedim fakat TWRP üzerinden ne kadar kurarsam kurayım ROM asla kurulmuyordu...
Merhabalar, benim elimde Redmi Note 9 bir cihaz var ve bu cihaza IMEI atıldı fakat bootloader kilidi açılmamış, cihaz çok ağırlaştı ve bazı yerlerde kasıyor bunun için telefonu sıfırlamak ve güncellemek istiyorum fakat IMEI gider diye bunu TWRP üzerinden yapmak istedim, bootloader kilidinin...
5000-10000 TL fiyat aralığında 2. el de olur farketmez, uzun süre götürecek, kamerası güzel, ekranı AMOLED ve en az 90Hz olan bir telefon önerebilir misiniz?
Merhabalar, yaklaşık 1 ay önce falan Mi 11 Lite cihazımın ön kamerası gitti, ondan önce de arka kamera ve güç tuşu gibi sorunlar olmuştu fakat idare ediyordum. Bu kamera olayı canımı çok sıkmaya başlayınca çözüm aradım bir türlü bulamadım, forumda bana bir custom rom tavsiye edildi fakat...
Lütfen yardım edin, Mi 11 Lite cihazımın home tuşu bozuktu ve bu şekilde kullanıyordum fakat yaklaşık 30dk önce birden dondu ve ne yaparsam yapayım kendine gelmedi, en son video izlediğim ekran kaldı bu şekilde ne yaparsam yapayım olmuyor lütfen yardım edin, ne yaparsan telefonu yeniden...
Son güncellemeyi yaptıktan sonra telefon kafayı yedi, her güncelleme sonrası NV Data is corrupted hatası veriyordu ve forumdaki bir arkadaşın yardımı sayesinde elime bir yazılım geçti, bunu kullandığımda telefonuma modem dosyası atılıyordu ve sorunsuz çalışıyordu yaklaşık 2 ay önce bu sorunu...
Öncelikle merhabalar, yaklaşık 3 gün önce 2. el Mi 11 Lite cihazı satın aldım ve MIUI güncellemesi olduğunu fark ettim. Güncellemeyi yaptım telefon açıldı fakat kendiliğinden hemen kapanıp recovery ekranına düştü ve alt kısımda "NV Data is corrupted" yazısı çıktı. Telefonda OEM Kilidi açık...