Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba. Elimde ekranı kırık yani duvara çarptığım iPhone 8 var. Telefoncuya götürdüm ve bana minimum 2 bin masraf çıkardı. Konu işlemci çatlamış bastırınca yanıt veriyormuş. Böyle bir şey mümkün mü dizce? Sağlamsa zaten yanıt verir. Bana biraz yalan gibi geldi. Düşüncelerinizi...
Arkadaşlar merhaba. Telefona eu rom 11 yükledim ancak artık mi 5s planlı eskitme içinde olduğundan bu versiyona takılıyor ve ısınıyor. Tavsiyeniz var ise custom rom miui 8 önerilerinize açığım. Mesela eu rom miui 8 olur mu? :)
TWRP YÜKLÜ
Teşekkürler
Pardon da sen nasıl bir KRALSIN? Ben bu forumu niye sevdiğimi şimdi anladım. Allah sizin gibi insanları başımızdan eksik etmesin. Çok teşekkür ederim Zenex hocam hakkın ödenmez. <3<3
1571739082
Hocam Zenex abinin dediğini yaptım net söylüyorum direk açıldı hesabı yine girdim normal bir şekilde...
Arkadaşlar merhaba. Az önce bi hevesle eu rom yükledim mi 5s cihazıma son sürümden bi önceki miui 9.10.10 sürümünü yani. Şimdi hesabıma giriş yapamıyorum. Bu cihaz sıfırlandı. Devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı ile oturum açın diyor. Yani ben google hesabımda...
:) Söylediğiniz oyunları kaldırır merak etmeyin. AMD'den uzak durun da çünkü notebook konusunda zayıflar. Aynen profil fotosu benim ruh halimi yansıtıyor ondan koydum :D
5-6 ay sonra piyasanın ne olacağı bilinmez. Belki 4000 TL'lik bilgisayar 3000 e düşer veya tam tersi olur yani ben olsam alırdım oyun oynayan birisi değilim. Gündelik işimde kasmasın yeter bu da tam sana göre. Tarayıcıda 50 tane sekme açsan tık demez. Bi de ekran kartı chipseti o kadarda düşük...
Merhaba. Öncelikle amacın burada işlemci + ram kapasitesi ve en önemlisi SSD'ye sahip bir bilgisayar. GTA 5 için bütçeni biraz artırman gerekiyor. Sadece genel olarka oyun dışında kullanacaksan 3.000 yeterli. Ama işin içine GTA5 girmemeli :). Sana önerim;
HP Pavilion 250 G7 (6MP67ES) Notebook...
Neyse stabili güncelleyip bırakıcam artık :D En iyisi böyle
1557430576
Hocam recovery linkinden zipi indirim ota menüsünden seçtim ancak hata verdi. Ne yapmam gerekiyor? Sürümüm 9.4.25 Global Beta
1557430614
Güncelleme doğrulanamıyor hatası alıyorum yani