Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihaz güncelleme yapmaz twrp de takılır mi flash ile rom atılmazsa atılınca normal güncelleme almaya devam eder imeiler de uçmaz bende aynı sistemi yaptım sorunsuz kullanıyorum üstelik Endonezya rom yükledim mi telefon ve mesajlar uygulaması da var tadından yenmiyor
M2102J20SG cihazımdan...
Arkadaşlar bakın durum basit ve açık kayıt yapılması için anakarta müdahale şart direnç değişimi ile imei atılıyor bunun içinde bootloader açık olması gerekli, mevcut romun üzerine imei atılıyor bu şekilde güncelleme yaparsanız cihaz twrp ekranına düşer güncelleme yapamaz atılan imeiyi de...
Benim hiç bir cihaz ticaretim yok kayderttirdim kullanıyorum sadece piyasada kayıt yapabilen adam az yapamayanlar kayıt olmuyor diye sallıyor [emoji16]
SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim direnç değişimi ile yapılıyor işte bu kadar sıkma canını öyle veya böyle cihazı kullanma ve kayıt yapma şansın var nihayetinde
SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Harika haber elinize sağlık bundan sonrası da ilerleyen zamanda çözülecektir bunun olması bile çok önemliydi peki bootloader falan açık olması gerekli mi hocam
dosyaları dolanmaya başlamış telefoncularda fakat şu anda elle tutulur birşey yok redmi note 10 proda böyle başladı şimdi sorunsuz kayıt oluyor eli kulağında yakında çözerler diye düşünüyorum
dosyaları dolanmaya başlamış telefoncularda fakat şu anda elle tutulur birşey yok redmi note 10 proda böyle başladı şimdi sorunsuz kayıt oluyor eli kulağında yakında çözerler diye düşünüyorum
arkadaşlar kullandığınız rom fake rom yani orjinal mi romu değil içersinde trojen ve zararlı yazılımlar bulunuyor redmi pro eu stabil rom yüklemeniz gerekiyor o zaman bu problemler ortadan kalkıyor o üzerindeki romu kullanmamanızı tavsiye ederim bilgileriniz başka ellere geçebilir özellikle...