Metin95 kullanıcısının son içeriği

1. M

Soru Çin cihazına HyperOS 2 yükleyen var mı?

hocam merhaba, 12/256 çin cihazıma direnç işlemi yapılmıştı, hyperos 2.0 yükleyebilir miyim?
  2. M

Rehber Redmi Note 12 Pro 5G Bootloader Kilidini Açmadan ROM Değiştirme Rehberi

redmi note 13 pro + 256/12 için india romdan globale geçebilir miyim bu yöntemle
  3. M

HyperOS Redmi Note 13 Pro+ Global Hyperos 2.0 Güncelleme aldım

peki bu hyperos 2 güncellemesi OTA olarak siteye yüklenemez mi? hocalarımızdan birisi yapabilir diye düşünüyorum
  4. M

HyperOS Redmi Note 13 Pro+ Global Hyperos 2.0 Güncelleme aldım

Hocam merhaba bende de redmi note 13 pro plus çin cihazı var hindistan romu atıldı ve direnç kayıtlı bende betaya kayıt olabilir miyim?
  5. M

Soru Redmi Note 13 Pro+ E-Sim

global fake rom var hocam E-Sim seçeneği de mevcut zaten teşekkürler
  6. M

hocam bir yerde redmi note 13 pro+ 5g çin cihazlarında E-Sim yok diye gördüm ama yanlış bilgi sanırım
  7. M

herkese merhaba, redmi note 13 pro plus 12 ram 256GB hafıza çin cihazı var elimde sormak istediğim bu cihazda E-Sim var mı? Epey'e girdiğimde E-Sim var görünüyor ama kullanabilir miyim?
  8. M

Soru İMEİ Kaydı Silinmeden Rom Atabilir miyim ?

Hocam merhaba Redmi note 12 pro 5g cihazıma direnç atılacak bugün sonrasında mi flash ile hyperosdan MIUI ye dönsem sorun olur mu
  9. M

Yardım Redmi Note 13 Pro Plus ROM

ama stock rom hocam sonuçta
  10. M

Yardım Redmi Note 13 Pro Plus ROM

hocam merhabalar, redmi note 13 pro+ cihaza direnç kayıt attırdıktan sonra mi flash ile kilit açılmadan global rom yükleyebilir miyim?
  11. M

Çözüldü BL kilidi açık Redmi Note 12 Pro 5G HyperOS alır mı ?

Anladım hocam yarım saat kullanımda %5 azalma olmuş kesinlikle rom kaynaklı diye düşünüyorum
  12. M

Merhabalar Redmi note 12 pro 5g cihazımda hyperos yüklü redmi note 13 pro plus cihazımdada MIUI 14 fake rom yüklü ikisini doldurunca redmi note 12 pro 5g cihazımın şarjı daha çabuk bitiyor telefondan kaynaklı bir durum mu sizce yoksa hyperosdan kaynaklı mı sanki redmi note 12 pro 5g cihazımda...
  13. M

Desteğiniz için teşekkürler hocam
  14. M

Yok hocam yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum hyperosta
Üst Alt