Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba cihazım redmi note 7 eu rom yüklüydü sistem bı anda çöktü twrp ekranı açılıyor sürekli şifre girince de kabul etmiyor. Neyse sıfırdan rom atayım dedim herşeyi adım adım yapıyorum. Romu yüklüyorum system reboot diyorum ama yine twrp ekranına atıyor sorun nedir yardımcı olur...
Arkadaşlar eski romlarda koyu modu açtığımda her uygulamada koyu bir tema oluyordu an itibariyle revosun son sürümüne geçtim bu romda koyu modu acsamda bazı uygulamalar (letgo) hala beyaz kalmakta nasıl duzeltebilirim
Arkadaşlar merhaba ablamın telefonu redmi note 7 tr cihazı bugün telefonu elime aldım biraz baktım telefon hiç akıcı değil. Sizin kullandığınız akıcı bir rom varmı yoksa bu cihazin işlemcisinden dolayı her romda bu şekilde mi?
Arkadaşlar merhaba twrp sürümüm son ama cihaz dosyaları şifreliyor çözümü nedir format data dışında?
NOT : Telefonda şifre yok olsada twrp ekranında bana girişte şifre sormuyor direkt twrp ana menüye giriyor.
Arkadaşlar merhaba kasam için RGB fan aldım kontrolcuyle beraber kumandası çalışmıyor bu kumandayı nasıl calistirabilirim veya bunun aynısından bulabilirmiyim 1.resim devrenin çalışan halı internetten buldum
arkadaşlar merhaba notumu yükseltmek için bütünleme sınavına girdim hoca belirli maddeler verip bize bu maddeleri word'e uyarlamamızı söyledi. Bende uyarladım 2-3 kere maddelerin doğruluğunu belge üzerinden teyit ettim sıkıntı yok gibi ama bilen biri bakıp karşılaştırırsa sevinirim.
Arkadaşlar merhaba artık bu telefon illallah ettirdi beni günde en az 2 kere şarja takıyorum daha 6 aylık cihaz değiştirmeyi düşünüyorum onerebileceginiz kamera ve bataryası iyi telefon varmıdır maks bütçe 4k 2.el almayı planlıyorum
Arkadaşlar merhaba bu iki telefon arasında kaldım sizce hangisi alınmalı genel olarak pubg oynuyorum hangisi daha iyi olur bu anlamda yardım ederseniz sevinirim.