Metin5454 kullanıcısının son içeriği

1. Metin5454

Yardım Twrp rom atamıyorum

Arkadaşlar merhaba cihazım redmi note 7 eu rom yüklüydü sistem bı anda çöktü twrp ekranı açılıyor sürekli şifre girince de kabul etmiyor. Neyse sıfırdan rom atayım dedim herşeyi adım adım yapıyorum. Romu yüklüyorum system reboot diyorum ama yine twrp ekranına atıyor sorun nedir yardımcı olur...
  2. Metin5454

Soru Koyu mod

Arkadaşlar eski romlarda koyu modu açtığımda her uygulamada koyu bir tema oluyordu an itibariyle revosun son sürümüne geçtim bu romda koyu modu acsamda bazı uygulamalar (letgo) hala beyaz kalmakta nasıl duzeltebilirim
  3. Metin5454

Yardım Chorme bildirim hatası

Böyle bi hata alıyorum yardim edermisiniz
  4. Metin5454

Soru En iyi gcam?

Arkadaşlar merhaba mi note 10 için kullandığınız en iyi gcam linkini rica etsem birakir misiniz
  5. Metin5454

Yardım Kasma sorunu

Arkadaşlar merhaba ablamın telefonu redmi note 7 tr cihazı bugün telefonu elime aldım biraz baktım telefon hiç akıcı değil. Sizin kullandığınız akıcı bir rom varmı yoksa bu cihazin işlemcisinden dolayı her romda bu şekilde mi?
  6. Metin5454

Yardım TWRP dosya şifreliyor

Arkadaşlar merhaba twrp sürümüm son ama cihaz dosyaları şifreliyor çözümü nedir format data dışında? NOT : Telefonda şifre yok olsada twrp ekranında bana girişte şifre sormuyor direkt twrp ana menüye giriyor.
  7. Metin5454

Yardım Mi9 Instagram müzik eklenmiyor

Arkadaşlar merhaba cihazım mi9 6/64 Sürüm : revos 20.6.10 miui12 Sorunum instagram'a attığım durumlara müzik ekleyemiyorum sizdede öyle mi?
  8. Metin5454

Sohbet Kumanda tamiri

Arkadaşlar merhaba kasam için RGB fan aldım kontrolcuyle beraber kumandası çalışmıyor bu kumandayı nasıl calistirabilirim veya bunun aynısından bulabilirmiyim 1.resim devrenin çalışan halı internetten buldum
  9. Metin5454

Sohbet 4000 Tl'ye kasa önerisi

arkadaşlar merhaba 4000tl'ye kadar kasa önerirmisiniz fiyatta 100-200 oynama olabilir. AKLIMDAKİ SİSTEMLER; 1- PCH F Class 1.0 [PC Hocası] | R5 1600 RX 590 8G 8GB DDR4 480GB SSD Gaming PC - incehesap.com 2- RiP 1658X [MEZARCI] | R5 3500X RX 580 8G 8GB DDR4 240GB SSD Gaming PC - incehesap.com
  10. Metin5454

Sohbet Matematik ve geometrisi iyi olanlar cevaplarımı teyit edebilir mi?

arkadaşlar merhaba 4 adet sorum var bunları cevapları ile birliktte resimlerde bulabilirsiniz. Cevaplarımı kontrol eder misiniz
  11. Metin5454

Yardım Modem kablo ile bağlanmıyor

merhabalar arkadaşlar modeme kablo ile bağlantı yaptığım zaman bilgisayara internet vermiyor sadece wifi ile internet veriyor nedeni nedir?
  12. Metin5454

Yardım Bütünleme ödevim için yardım (word)

arkadaşlar merhaba notumu yükseltmek için bütünleme sınavına girdim hoca belirli maddeler verip bize bu maddeleri word'e uyarlamamızı söyledi. Bende uyarladım 2-3 kere maddelerin doğruluğunu belge üzerinden teyit ettim sıkıntı yok gibi ama bilen biri bakıp karşılaştırırsa sevinirim.
  13. Metin5454

Yardım Mi 9 batarya bıktım artık

Arkadaşlar merhaba artık bu telefon illallah ettirdi beni günde en az 2 kere şarja takıyorum daha 6 aylık cihaz değiştirmeyi düşünüyorum onerebileceginiz kamera ve bataryası iyi telefon varmıdır maks bütçe 4k 2.el almayı planlıyorum
  14. Metin5454

Yardım Modem kablo ile bağlantı sorunu

merhaba arkadaşlar modemimde (w9970v3) kablolu bağlantı yapınca pc ne ip alıyor ne internet simgesi geliyor neden?
  15. Metin5454

Soru Note 9s mi? redmi note 8 pro mu?

Arkadaşlar merhaba bu iki telefon arasında kaldım sizce hangisi alınmalı genel olarak pubg oynuyorum hangisi daha iyi olur bu anlamda yardım ederseniz sevinirim.
Üst Alt