Metin35 kullanıcısının son içeriği

1. M

Recovery Tüm Xiaomi Cihazlara Tek Tuşla TWRP Yükleme Aracı - Beta V2 Güncellendi.

Mi Max için yok mu? Listede göremedim de. MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. M

Soru Türk Telekom faturalı mobil hattımın 12 aylık taahhüdü bitti

Turkcell ve Vodafone da olabilir? MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. M

Soru Türk Telekom faturalı mobil hattımın 12 aylık taahhüdü bitti

Türk Telekom faturalı hattımın 12 aylık taahhüdü bitti, 30-35 TL tutarında avantajlı internet ve dakika önerileri alabilir miyim? MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. M

Tema Aura theme

Bu uygulamayı nasıl bulabilirim MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. M

Madalya YouTube Kanalımızı Takip Edin Madalya Kazanın

. MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. M

Mi Max Güncelleme

Cihazım Mi Max 3-64 Kararlı Global. 10 gün önce 9.5 ile başlayan 1.5 GB güncelleme geldi. Fırsat bulamadım, bugün yapmak istedim güncelleme yok diyor. Tekrar gelir mi yoksa indirebileceğim bir yer varmıdır. MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. M

Uygulama MyScript Nebo-Not defteri

Paylaşılan videoda Ipad ve başka videolarda da başka marka cihazlar gördüm, o yüzden olabileceğini düşündüm. MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. M

Uygulama MyScript Nebo-Not defteri

Merhaba Skorpi hocam, Ben sıklıkla not kullanıyorum, uygulama gayet hoş. Kalem önerisi olan varsa sevinirim. MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. M

İnceleme Xiaomi Mi Max 2 Tanıtıldı Teknik Özellikler ve Resimler

Merhaba Mi Max kullanıyorum. Fotolar ekte. Bu şekilde kolayca yapabilirsiniz. MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. M

İnceleme Xiaomi Mi Max 2 Tanıtıldı Teknik Özellikler ve Resimler

Hoşgelmişsiniz Skorpi hocam. Turkpda forumunda tanıdım sizi. Huawei Mate 7'yi almamda sizin dayenizdedir. Geciktiniz Xiaomi ye geçmekte ama olsun buradasınız. Sizi tanımayanlar olabilir forumda ama bir süre sonra nasıl bir değer olduğunuzun farkına varacaklardır. Tekrardan hoşgeldiniz. MI MAX...
  11. M

Yardım MIUI İkinci Alan nasıl silinir

Xiaomi Mi Max cihazimda "İkinci Alani" denemek için aktif ettim fakat kaldıramadim. Deneyimleyenler nasıl kaldırılacağını yazarlarsa sevinirim. Cihaz; Global/Kararlı 8.2.1.0 3/64 MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. M

Ekran Kaydedici (Yeni Uygulama)

Mı Max 3/64 8.2.1.0 Global Kararlı rom kullanıyorum ancak "Ekran Kaydedici" yok mu bu romda? MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt