Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorunsuz bir şekilde kurdum, rom yükledikten sonra telefon açılıyor. Ben tekrar recovery moda aldığımda dosylar şifreli gözüküyor. Baştan format data yapıp tekrar kuruyorum ama ne zaman recovery moda alsam dosyalar tekrar şifreleniyor.
hocam orangefox u kurdum, romu da yükledim fakat ne zaman recovery moda alsam sürekli dosyalar şifreli gözüküyor. Format data yapınca düzeliyor ama romu yükledikten sonra yine eski haline dönüyor.
şimdi yüklemye çalışıyorum, öncesinde eu 12 krumaya çalıştım, kuruldu cihaz açıldı cihazı active etmemi istiyor. Wifi ye bağlandım şifremde doğru ama sürekli Couldn't verify Mi Account ID. Server Error. hatası veriyor ne yapmam lazım
Hocam merhabalar uzun zamandır rom güncellemiyorum. Aosp romlarıda heralde 8 yıldır hiç kullanmıyorum bi cihazda. Eskiden kullandığımızda bir sürü küçük bug oluyordu. Bazı uygulamar açılmıyordu falan. Artık o sorunlar aşıldı mı merak ediyorum. Her hangi bir sorun var mı sizce geçilir mi? şuan EU...