Metin kullanıcısının son içeriği

1. Metin

HyperOS HyperOS 3.0 Hakkında merak edilenler. (Detaylı İnceleme)

Yükleyip yüklememe konusunda kararsızım.. Bootloader kilidi kapalı ve açma izni alamadığım için dönüşü olmayacak :) 3 gündür bildirim gelip duruyor. Şeytan da dürtüyor :)
  2. Metin

Yardım Poco X7 Pro HyperOS 3 Ne Zaman Gelecek

Ben de merak etmiyor değilim Hyperos 3 nasıl olacak diye.. Ancak cihazın bootloader kilidini açmak için izin alamadığım için geri dönüşü olmayacak. O yüzden hemen yüklemek istemiyorum. Biraz bekleyip geri dönüşlere bakacağım.
  3. Metin

Mod MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)

Maalesef cihaza uygun bir kernel olması gerekiyormuş.. Benim cihaz için pek yok herhalde. Cihaz Ruby
  4. Metin

Ksu ayarları derken hocam? Magisk kullanıyorum ve öyle bir ayar yok ya da ben bulamıyorum. Ya da ksu derken başka birşey kastediyorsunuz ve ben onu da bulamıyorum :) Teşekkürler.
  5. Metin

Anladım hocam.. Bu arada bende bootloader Spoofer kurulu değil. Kurulması gerekiyor mu? İlk mesajda görmediğim için yüklemedim.
  6. Metin

Maalesef hocam, sonuç değişmedi.
  7. Metin

O ayarları nasıl kapatacağım? Custom miui rom kullanıyorum. Android 13 /Miui 14
  8. Metin

Bende bulunan modüller.. İlk mesajda bulunan kurulum adımlarını harf harfine uyguladım, ancak ben de sonuç değişmedi.. Maalesef sıkıntım devam ediyor.
  9. Metin

Modülleri kaldırdım hocam, ihtiyacım kalmadı. Yeni gördüm mesajınızı.
  10. Metin

Maalesef bende sonuç bu.
  11. Metin

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlusMod) - 11.01.2025

Wa Enhacher ile kullandığınız whatsapp temaları hangileri? Ekran görüntüsü ile paylaşır mısınız? Ben yaptım Bi kaç tane çok saçma oldu, sildim :)
  12. Metin

Yardım WhatsApp Uygulamasına Giriş Yapamıyorum

Miui TN kullanırken bugün sabah Miui global mod 1.0.2.0 kurdum.. Ancak WhatsApp uygulamasını kullanamıyorum. Giriş yapmak için resmi WhatsApp uygulamasına sahip olmanız gerekir diye bir uyarı geliyor.. Zaten Play Store üstünden indirdim.. Miui TN Kullanırken yine resmi uygulama kullanıyordum. 3...
  13. Metin

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G R/W Yapmak

Sistem dosyalarına müdahele edemiyorum, silemiyorum, düzenleme imkanımda yok.. Sistem izin vermiyor.. Tabi bu şu an kullandığım Miui Tn romda geçerli değil, bu romda istediğimi yapabiliyorum, resmi yazılımları kastediyorum.. Mesela Global romda nasıl müdahale edebilirim sistem dosyalarına...
  14. Metin

Yardım Turkcell 4.5 G hakkında

Böyle bir mesaj geldi ancak 4.5G aktif gözüküyor.. Cihaz uyumsuz diyor :D Kafam karıştı biraz.. Birşey yapmam gerekiyor mu bu durumda?
  15. Metin

Soru Laptop Pil Değeri

Merhaba, Laptop Pil değeri nasıl ölçülür? Mesela kaç Mah olduğu yazmıyor hiçbir yerde. Ekte bulunan değerlere göre kaç Mah oluyor?
Üst Alt