Metin kullanıcısının son içeriği

1. Metin

Soru yd cihaz alan arkadaşlardan tavsiye

Sağolun hocam. Teşekkür ederim hocam, sağolun.
  2. Metin

Soru yd cihaz alan arkadaşlardan tavsiye

X7 Pro bende aldım, bugün elime ulaştı. Siyah. 12 /512 Global.
  3. Metin

Yardım Yapı Kredi ve Magisk

Whatsapp muhabbetine döndü yani :D sağolun hocam.
  4. Metin

İpucu APatch ve KernelSU kurulumu

Apatch ile lsposed çalışmıyor.. Modülü başarılı bir şekilde kurmuş olmama rağmen sonuç bu. Başka birşey yapmam gerekiyor mu?
  5. Metin

KernelSu cihazım için yok, sadece Android 15 için var. Şu an için uygun değil benim için. Apatch kurdum. Magiski kaldırıp. Hâlâ Yapı Kredi algılıyor. ApatCh işlevsel birşey gibi duruyor bu arada :D
  6. Metin

Merhaba, Yapı Kredi mobil uygulaması en son güncellemeyi aldıktan sonra Magisk uygulamasından gizlenmiyor ve rootlu cihaz kullandığımı tespit ediyor. Bu nedenle uygulamaya giriş yapamıyorum. Örneğin, Akbank uygulamasında bu tür bir sorun yaşamıyorum. Aynı sorunu yaşayan başka kullanıcılar var mı?
  7. Metin

Çözüldü Adguard DNS Çalışmıyor

TV için nasıl kullanıyoruz hocam, açtığınız konuda ki adresi dns.adguard-dns.com TV için de ayar yerini bulamadım ben.
  8. Metin

Mod MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)

Maalesef cihaza uygun bir kernel olması gerekiyormuş.. Benim cihaz için pek yok herhalde. Cihaz Ruby
  9. Metin

Ksu ayarları derken hocam? Magisk kullanıyorum ve öyle bir ayar yok ya da ben bulamıyorum. Ya da ksu derken başka birşey kastediyorsunuz ve ben onu da bulamıyorum :) Teşekkürler.
  10. Metin

Anladım hocam.. Bu arada bende bootloader Spoofer kurulu değil. Kurulması gerekiyor mu? İlk mesajda görmediğim için yüklemedim.
  11. Metin

Maalesef hocam, sonuç değişmedi.
  12. Metin

O ayarları nasıl kapatacağım? Custom miui rom kullanıyorum. Android 13 /Miui 14
  13. Metin

Bende bulunan modüller.. İlk mesajda bulunan kurulum adımlarını harf harfine uyguladım, ancak ben de sonuç değişmedi.. Maalesef sıkıntım devam ediyor.
  14. Metin

Modülleri kaldırdım hocam, ihtiyacım kalmadı. Yeni gördüm mesajınızı.
Üst Alt