Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yükleyip yüklememe konusunda kararsızım.. Bootloader kilidi kapalı ve açma izni alamadığım için dönüşü olmayacak :) 3 gündür bildirim gelip duruyor. Şeytan da dürtüyor :)
Ben de merak etmiyor değilim Hyperos 3 nasıl olacak diye.. Ancak cihazın bootloader kilidini açmak için izin alamadığım için geri dönüşü olmayacak. O yüzden hemen yüklemek istemiyorum. Biraz bekleyip geri dönüşlere bakacağım.
Ksu ayarları derken hocam? Magisk kullanıyorum ve öyle bir ayar yok ya da ben bulamıyorum. Ya da ksu derken başka birşey kastediyorsunuz ve ben onu da bulamıyorum :)
Teşekkürler.
Miui TN kullanırken bugün sabah Miui global mod 1.0.2.0 kurdum.. Ancak WhatsApp uygulamasını kullanamıyorum. Giriş yapmak için resmi WhatsApp uygulamasına sahip olmanız gerekir diye bir uyarı geliyor.. Zaten Play Store üstünden indirdim.. Miui TN Kullanırken yine resmi uygulama kullanıyordum. 3...
Sistem dosyalarına müdahele edemiyorum, silemiyorum, düzenleme imkanımda yok.. Sistem izin vermiyor.. Tabi bu şu an kullandığım Miui Tn romda geçerli değil, bu romda istediğimi yapabiliyorum, resmi yazılımları kastediyorum.. Mesela Global romda nasıl müdahale edebilirim sistem dosyalarına...