Metin kullanıcısının son içeriği

1. Metin

Yardım Poco X7 Pro HyperOS 3 Ne Zaman Gelecek

Ben de merak etmiyor değilim Hyperos 3 nasıl olacak diye.. Ancak cihazın bootloader kilidini açmak için izin alamadığım için geri dönüşü olmayacak. O yüzden hemen yüklemek istemiyorum. Biraz bekleyip geri dönüşlere bakacağım.
  2. Metin

Yardım WhatsApp Uygulamasına Giriş Yapamıyorum

Miui TN kullanırken bugün sabah Miui global mod 1.0.2.0 kurdum.. Ancak WhatsApp uygulamasını kullanamıyorum. Giriş yapmak için resmi WhatsApp uygulamasına sahip olmanız gerekir diye bir uyarı geliyor.. Zaten Play Store üstünden indirdim.. Miui TN Kullanırken yine resmi uygulama kullanıyordum. 3...
  3. Metin

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G R/W Yapmak

Sistem dosyalarına müdahele edemiyorum, silemiyorum, düzenleme imkanımda yok.. Sistem izin vermiyor.. Tabi bu şu an kullandığım Miui Tn romda geçerli değil, bu romda istediğimi yapabiliyorum, resmi yazılımları kastediyorum.. Mesela Global romda nasıl müdahale edebilirim sistem dosyalarına...
  4. Metin

Yardım Turkcell 4.5 G hakkında

Böyle bir mesaj geldi ancak 4.5G aktif gözüküyor.. Cihaz uyumsuz diyor :D Kafam karıştı biraz.. Birşey yapmam gerekiyor mu bu durumda?
  5. Metin

Soru Laptop Pil Değeri

Merhaba, Laptop Pil değeri nasıl ölçülür? Mesela kaç Mah olduğu yazmıyor hiçbir yerde. Ekte bulunan değerlere göre kaç Mah oluyor?
  6. Metin

Rom Ruby MIUI TN V2.2 Custom Rom

MIUI TN v2.2 Çin tabanlı Custom ROM, debloat edilmiş, gereksiz sistem uygulamarı yok. Rom rootlu olarak geliyor diye belirtmiş geliştirici, bilginiz olsun, ben Magisk'i kendim yükledim unuttuğum için :D Google için, telefonun kurulumunu yaptıktan sonra bildirim merkezine gelen Google Play...
  7. Metin

Yardım Ubuntu ile Mi Unlock ve Mi Flash Kullanmak

Merhaba, Ubuntu işletim sistemi ile mi unlock ve mi flash uygulamalarını kullanmanın bir yolu var mı ? Bu tür uygulamaları kullanmak için windows şart mı ? Teşekkürler.
  8. Metin

Yardım Sim Kilit Durumu ve SMOMIXN Romu

Merhaba, Cihaz, Redmi Note 12 Pro 5g 12/256, yurt dışı, kayıtsız.. Bootloader kilidi kapalı.. Cihazda Android 12/Miui 14 SMOMIXN kurulu, global stabil, 14.0.6.0 sürümü.. Sürümün sonundaki XN sim kilit durumunun kilitli olduğunu söylüyor.. Bu sim kilit durumu hakkında hiçbir fikrim yok ve o...
  9. Metin

Yardım Tek WiFi Ağı Sıkıntılı

Selamlar.. Cihaz Iphone 6S.. İş yerinde bulunan modeme bağlanıyor ancak bağlantı yok.. Diğer arkadaşlarda bağlanıyor, herhangi bir sıkıntı yok.. Arkadaşın cihazı iş yeri dışında her ağa bağlanıyor ancak iş yerinde böyle bir sıkıntı söz konusu.. Çözüm hakkında bilgisi olan var mı?
  10. Metin

Soru Bu temaya sahip olan var mı?

Selamlar. Bu temaya sahip olan var mı arkadaşlar? Adını bilmiyorum. Çok hoş.. Elinde olan varsa paylaşırsa çok makbule geçer. Teşekkürler.
  11. Metin

Rom Official Arrow Os Android 12 / Redmi Note 8

Bugüne kadar kullandığım en iyi Android 12 romdur bana göre.. Gayet stabil, büyük bir hataya rastlamadım.. Ben vanilla sürümü kullanıyorum, gapps kurmadım.. Yani cihaz içinde Google yok.. Siz istediğiniz gibi gapps yükleyerek yada gapps sürümünü indirerek kurabilirsiniz.. Ben gapps sürümünü...
  12. Metin

Rom Mlul Hais Mod 21.11.3 Android 11 /Miui 12.5

* MIUIHais'e göre * MIUI 12.5'in özelliklerinin kilidini açın * Dahili Magisk 23.0 * Yeni önyükleme animasyonu * Eski sürüm apk yükleyici * İşe yaramaz uygulamaları kaldırın Rom çok sade bir şekilde geliyor, pek çok uygulama kaldırılmış.. Gayet iyi, prüzsüz diyebileceğim kadar güzel. Sadece...
  13. Metin

Rom MiuiPro 21.10.21 Beta A11/Miui 12.5

Şu ana kadar kullandığım Çin stabil dışında memnun kaldığım A11 /Miui 12.5 MİUİPRO.. Rom bildiğiniz MiuiPro özelliklerine sahip, bilmeyen arkadaşlar için bir kaç ekran görüntüsü bırakacağım.. Öncelikle Rom ilk başlarda biraz yavaş olabilir, biraz sabırlı olmalı kurmak isteyen arkadaşlar...
  14. Metin

Tema Classy Miui 12 Tema

Mağaza Linki Mtz
  15. Metin

Mod Dual Statusbar (Magisk)

Selamlar.. Android 10 / Miui 12 ile yeni yeni kullanmaya başladığım bir durum çubuğu modunu paylaşmak istedim.. Redmi Note 8, Android 10 ve miui 12 dışında kurulum yapmayın, deneme fırsatım olmadı çünkü.. Risk size ait, bilginize...
Üst Alt