Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar apatch için boot dosyasını almam lazım crdorid romu kullanıyorum. Romun zipli dosyasında o dosya yok nasıl alınıyor bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Arkadaşlar kangaroox aosp kerneli crdroide kurmaya çalışıyorum kurduktan sonra telefon açılmıyor mi logusunda sürekli restart yapıyor. Bilen biri varsa yardimci olursa sevinirim.
Arkadaşlar crdroid ROM kullanıyorum bu cihaza geçtiğimden belli hiç magisk yüklemedim. Nasıl yükleyebilirim bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Arkadaşlar global veya diğer stock romlarda bildirim simgesi renkli oluyor mu elite rom eu rom gibi. Bayadir elite rom kullanıyorum. Tayvan romuna geçmeyi düşünüyorum. Bildirim simgeleri renkli yapılabiliyor mu.
Arkadaşlar Tayvan stock romu indirmeye çalışıyorum ama aşırı yavaş indiriyor. İnternetim hızlı bir sorun yok dün akşamdan belli uğraşıyorum bir türlü indiremedim ne telefondan nede bilgisayardan. nasıl indircez bunu bir fikri olan var mı
Arkadaşlar joker face rom yüklemeye çalışıyorum twrp aracılığı ile. Romu paylaşan kişi kurulum adımlarını söyle anlatmış.
Wipe --> Advanced wipe Select:
Data
Internal storage
Dalvik/ART cache.
Reboot recovery
Wipe menu --> Format data
Type yes
Install --> Select ROM zip and install twrp
Reboot...
Arkadaşlar dün adsl'den fibere geçiş yaptım. İnternet bağlantımda bir sorun yok. Her yere girip çıkabiliyorum sıkıntısız.Mi 11t pro eea sürümünü kullanmaktayım. Gündüz problem yoktu Dün akşamdan sonra bildirim sorunu yaşıyorum. WhatsApp instgram vs bir çok uygulama da ya çok geç geliyor...
Arkadaşlar hali hazırda Türk Telekom adsl hizmetini kullanıyorum. Mahallemize fiber geldi binada da kullanmaya başlayanlar oldu.
Fibere geçmek istiyorum 2 aylık taahhütüm kaldı. Fibere geçiş yapsam bu iki aylık taahhüt ücretini alıyorlar mı?
Arkadaşlar eliterom lite kullanıyorum MIUI arama ve mesaj uygulamasını kullanmayı sevdiğim için. Romdan memnunum ama sistem başlatıcı en çok şarj yiyen uygulama. Mi launcherin bu kadar şarj yemesi normal değil bir çözümü var mı.
Merhaba arkadaşlar. Direnç değişimi yapılıp IMEI atılmış cihaza yeni bir güncelleme gelmiş yapınca IMEI uçuyor mu bilginiz var mı. Cihazda stock recovery yüklü twrp yok.
Arkadaşlar elimde 256gb yurtdışı cihazı var çift sim kayıtlı şekilde görünüyor. Cihazda Avrupa romu kurulu Bu yeni güncellemeyi yuklersem IMEI uçar mı bilgi verirseniz sevinirim.
Arkadaşlar miui 11 sürümünde always on display ekranı çalışmıyor bende. Miui 10 yüklüyorum sorun yok çalışıyor miui 11 çalışmıyor verileri temizledim önbelliği boşalttım fayda etmedi. Bu sorunu yaşayan var mı