methcnnbs kullanıcısının son içeriği

1. methcnnbs

Yardım Mi 11T Pro IMEI yedek

Hangi yolla kuracaksınız hocam twrp,miflash, fastboot mu. Twrp aracalığı ile kuracaksanız wipe,cache,format data siz yapacaksınız eski rom silinecek romu flaslayacaksınız. Mi flash ile kuracaksanız clean all seçeneğini işaretleyip öyle kuruluma geçin. Fastboot aracalığı ile kuracaksanız bat...
  2. methcnnbs

Twrp’den kuracaksanız wipe,cache, format dara yapıp flashlıyorsunuz hocam. Fastboot rom kurarken zaten kendi hallediyor yapılması gerekenleri.
  3. methcnnbs

Bu model de dirençli imei sonrasında twrp, mi flash tool ve fastboot yolu ile rom geçişlerinde imei gitmiyor hocam. Defalarca official ve custom romlar arasında geçiş yaptım sorun olmadı. En son eu hyper os rom kurup anneme verdim o kullanılıyor şuan.
  4. methcnnbs

Diğer Mi 11 T Pro kullanıcıları kimler?

Yükledim hocam stabil çalışıyordu ama fazla kullanmak nasip olmadı annem kullanıyor şuan ben iphone’ye geçiş yaptım.
  5. methcnnbs

Geri bildirim için teşekkürler hocam birazdan yükleyeceğim crdroid şarj konusunda pek tatmin etmiyor.😀
  6. methcnnbs

Hocam kullandığınız sürüm 1.0.2 olan mı
  7. methcnnbs

HyperOS Mİ 11T PRO HyperOS 1.0.2.0 EEA Kararlı

Bende olmadı hocam hyperos eea global sürümü ikisinide yükledim imeiler uçmuyor.
  8. methcnnbs

Hocam nasıl eu rom stabil mi acaba
  9. methcnnbs

HyperOS Mİ 11T PRO HyperOS 1.0.2.0 EEA Kararlı

İmeiler uçmaz hocam defalarca geçiş yaptım romdan Rom'a.
  10. methcnnbs

Servis Hizmeti TÜM MARKA VE MODELLER İÇİN 2 Aylık Geçici Kayıt Servisi

Hocam tüm marka ve modelleri kapsar destekler demişsiniz Google pixel cihazları içinde geçerli mi acaba.
  11. methcnnbs

Rehber Batarya Kalibrasyonu

Hocam dosya dizininde görünmüyor image tıklayınca görünüyor ama silme menüsünü bulamadım flashlama seçeneği görünüyor sadece. 1718525043 Dosya yönetici ayrıntısını kaçırmışım yaptım hocam teşekkürler.
  12. methcnnbs

Soru Kernel

Arkadaşlar apatch için boot dosyasını almam lazım crdorid romu kullanıyorum. Romun zipli dosyasında o dosya yok nasıl alınıyor bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  13. methcnnbs

Rehber Batarya Kalibrasyonu

Hocam twrp'den nasıl siliyoruz tam olarak robot olmadan bilgi verirseniz sevinirim.
  14. methcnnbs

Soru Mi 11T Pro Yasal Uyarı Mesajı

Hocam bende ilk direnç attirdigimin 1. Ayıydı sanırım mesaj geldi sanırım aynı IMEI numaralarını bir çok cihaza arttırıyorlar ondan kaynaklanıyor. Sonra kendi eski telefonumun IMEI'sini attırdım o cihazı da kapadım kenara koydum 7 ay falan oldu şu anlık bir sıkıntı yok kullanıyorum.
  15. methcnnbs

Soru Xiaomi 11T Pro HyperOS Global sürüm ne zaman yayınlanır?

Yukarı da arkadaş da söylemiş bl kilidi açık cihazlara oto yolu ile gelmiyor. Aşağı linki bırakıyorum fastboot olanı indirin mi flash ile yükleyin. https://miuirom.org/phones/xiaomi-11t-pro#Global
Üst Alt